שוב אני....

Cartman

New member
שוב אני....

הייתי היום בספריה וראיתי כמה ספרים של טרי פראצ´ט שנקראו ´גמדי המשאיות´, ´גמדי המכרות´, ודברים כאלה, או משהו כזה. זה דק יותר מהספרים של עולם הדיסק ונראה כמו עולם הדיסק לילדים. מישהו קרא את זה פעם? שווה משהו?

hazgul

New member
לא ידעתי שתרגמו אותם

אמנם לא קראתי אותם אבל אני יודע שקוראים להם באנגלית Diggers,Trucks,Wings. האזגול

Cartman

New member
תרגמו את שלושת הספרים

ואם היה לי מנוי בספריה, הייתי לוקח אותם... מישהו פה יודע איזה ספרים של עולם הדיסק תרגמו? דרך גאב, סיימתי את החלק הראשון של צבע הכשף בעברית, ועד עכשיו זה חביב ביותר, קצת מסורבל, אבל חביב ביותר.

Kodachi

New member
קראתי, לפני זמן כה רב

וזכור לי שזה היה נחמד מאוד, דומה ל"אנשי השטיח", אם קראת. שווה קריאה.

דרגורן

New member
כן, ולא... הסיפור של הספרים הנ"ל

דומה לסיפור של "הלקחנים" - כלומר הוא מספר על גמדים קטנים שחיים בחנות מכולת וצריכים לעבור דירה, ואיך הם מתמודדים עם חפצי היום יום שלנו הפכו לענקיים... זה אומנם מכוון "קלות" לקהל צעיר יותר אבל אני נהניתי לקרוא זאת בזמנו....

epitaph

New member
זה שווה,ספרים נחמדים...

אפשר לומר שזה כמו ההוביט מכוון לילדים יותר מאשר למבוגרים אבל עדיין מהנה גם למבוגרים.תקרא אותם,מקסימום לא ימצא כן בעיניך,גם ככה הספרים האלה לא כל כך ארוכים...

Josephin

New member
ננסי המשאית, הכנפיים והמכרות

כל כך אהבתי את הננסים של פראצ´ט. אלה הספרים הראשונים של מד"ב שקראתי! ככה הכרתי את הסגנון מומלץ בחום

Curry

New member
קראתי!!! (מזמאאאן)

קראתי קראתי קראתי! האמת הקטע המצחיקזה שחברה שלי קראה את זה בהתחלה כננסי המשאית (Nancy the Truck) אז זה באמת הפך לספרק ילדים... אבל לא משנה זה חמוד בהחלט! (כל השלושה, וגם אנשי השטיח)

firefist

New member
קניתי השבוע את אנשי השטיח...

ממש בזול! ושבוע שעבר את בשורות טובות... אני השלמות של ספרי פרצ´אט שקראתי אך מעולם לא היו שלי (וזה מחדל...) אהממ, גם סיימתי השבוע את SHIP OF MAGIC של רובין הוב (היא כתבה את כל סידרת הרואים-למרחוק, שאולי יותר מוכרת כסדרת "הרוצח") - ספר די חמוד.. וזהו, אני חושב לכתוב עליו ביקורת - אולי מחר אני אפרסם אותה פה...

tika

New member
תוסיף

את המילה "דעתי" ואני לא אשלח את ההמון הזועם להפגין לך מול הבית ולגנוב לך את היוגורט מהמקרר.

mermit

New member
אה, נפלא, ההמון הזועם מול בוג´י... |חבו

לא חבל על ההמון הזועם? ועוד כשבוג´י נקראת להגן על המקרר שלה? אני רוצה מקום טוב באמצע היציע. ולעניין - בוג´י מן הסתם תענה לך שברור שכל דבר שמישהו כותב בפורום הוא דעתו. אני, מצד שני, עלול להסכים איתך שלפעמים אנשים (בפורום ובכלל) נוטים לייחס ערך אבסולוטי קצת גדול מדי לדעות שלהם.

Boojie

New member
תשלחי את ההמון, אין לי בעייה עם זה.

ולא, אין לי כוונה לכתוב "לדעתי" בכל הודעה. אנחנו בפורום מדע בדיוני, לא חוק ומשפט, ומי שלא מבין שההודעות שלי מבטאות את דעתי ולא את תורת משה מסיני, יש לו, כך נראה לי, בעיית הבנה קלה.

מסע

New member
שווה מאוד

סדרה צינית וחביבה, עדיפה, כמובן, באנגלית. לא קשור לעולם הדיסק, באותה רמה ואף יותר. מומלץ בחום. ואם כבר, אז קרא גם את אנשי השטיח.

למעלה