שוב אתה..

chnira

New member
שוב אתה..

שוב בכיתי אתמול בגללך שוב רציתי והתגעגעתי, שוב התאבלתי על מה שהיה כאבתי, כעסתי והדמעות ירדו מזמן לא חשבתי עליך כמו אתמול הרבה זמן אני מדחיקה את מה שהיה מנסה להתגבר, מנסה לשכוח אתמול זה פרץ החוצה דברתי עם ידיד טוב ופתאום זה נשפך החוצה הדמעות יצאו הוא עודד, רצה לחבק אבל לא יכל הוא סה"כ דמות וירטואלית בדיוק כמוך, התחלת כדמות וירטואלית ועכשיו, זה מה שנשארת בשבילי הכל ישב לי בבטן רצה לצאת החוצה כל כך רציתי להגיד לך מה אני מרגישה אבל לא אכפת לך כבר, אני מחוקה נשארתי זכרון רחוק אתה המשכת הלאה ואני תקועה רוצה אותך בחזרה

ה מוזה

New member
כמה מוכר...וכמה כואב ../images/Emo7.gif היי שירה .

נראה לי אתמול שתינו תרמנו לעליית מפלס הכינרת .. מתוקה, זה כואב גם כשזה ווירטואלי .. כאב אמיתי , יודעת .. הייתי שם ..אני שם. לכל אחד הדרך שלו להתמודד עם געגוע וכאב ... אבל אל תשאירי לך מטענים בבטן . אם תוכלי לומר לו כל מה שעל ליבך תאמרי לו - ולו רק שתחושי הקלה ואולי בכך לסגור פרק כואב זה . ואולי .. אולי .. תחזרו . זה כואב בכל מקרה - מה יש לך להפסיד אם תאמרי לו .? ותמיד יש את הניייר שסופג את כל הדמעות ... ברוכה הבאה .

כל כך כואבת, האהבה הוירטואלית....

לא שונה מאהבה במציאות. כשהיא נגמרת והכאב נשאר, ואת שואלת את עצמך למה כך זה נגמר.... מבינה אותך, מכירה היטב את התחושה, יכולה רק לקוות שתתגברי ותתחזקי! איתך מעומק הלב

chnira

New member
תודה..

תודה על ההתייחסות והמילה ה טובה.. אבל מדובר בקשר שהתחיל כוירטואלי והפך לאמיתי..ועכשיו..הוא בעצם חזר למצבו הוירטואלי..אז בהחלט זה כאב מציאותי ואמיתי לחלוטין.. מעריכה את העידוד

למעלה