שוב בבית חולים

ענתי44

New member
שוב בבית חולים../images/Emo10.gif

ביומיים האחרונים אמא לא הרגישה כל כך טוב. לא משהו מדאיג אבל, בהחלט שווה בדיקה. אתמול, עלה חום והורדתי אותו בטיפות אופטלגין. אמא ישנה רוב היום, בערך בחצות כשבאתי להחליף טיטול ולהחליף צד על המזרן, היא נראתה מאוששת, התלוצצה איתי, וגמאה בשקיקה 4 פחיות של תוסף מזון, לא היה חום, קיבלתי נשיקה והיא בירכה אותי בלילה טוב. לפנות בוקר בדקתי שהיא מכוסה והכל היה בסדר. בבוקר, התעוררתי לשם קולות חירחור משונים, בהתחלה חשבתי שאלו חתולים בחצר, ואז קלטתי שהקולות בבית. זינקתי ממקומי לאמא. מצאתי אותה שוכבת על הפנים ( התהפכה בשנתה) פניה אדומים ומשונים, היא ישנה אבל משמיעה קולות חירחור מבהילים. ניסיתי להפוך אותה ולהעיר אותה ולא הצלחתי. הזעקתי עזרה. וככה כמו שאני, בלי להסתרק אפילו דהרנו באמבולנס לבית חולים, כשהמתנדב ואני לא נותנים לאמא לעצום עיניים ומחזיקים אותה שלא תיפול. הדופק לא היה סדיר והיא להטה מחום, והסוכר בשמיים. החשד היה שעשתה אספרציה. במיון עשו בדיקות, ייצבו אותה והעלו אותה למחלקה. אמא הפסיקה להתעורר במיון, וכשראתה את נכדתה חייכה. ואמרה לה " איזה ידיים קרות", כי אחיינית שלי ליטפה אותה. התוצאות מעידות על דלקת ממש חלשה, ולכן נבדקות אפשרויות נוספות, כמו התקף אפילפסיה, או אירוע מוחי נוסף. מה אני אגיד לכם, בדרך האין סופית לבית חולים, עשיתי דיל עם אלוהים. הוא לא יקח את אמא ממני, ואני יותר לא אתלונן על כלום. תחזיקו לנו אצבעות

נילי41

New member
אויש ענתי...

אני כל כך דואגת לאמא שלך ולמצבה הבלתי יציב. אני לא מקנאה בך על כל ההקפצות האלו לבית החולים בכל כמה ימים, למרות שלאחרונה סיפרת שאמא די יציבה ומרגישה בטוב... הלוואי וזה יתגלה כמשהו לא רציני והיא תתאושש ותחזור הביתה במהרה. כל הכבוד לך על המסירות והדאגה שאת מגלה בטיפול באמך, לבדוק את מצבה ולבוא ולהפוך אותה באמצע הלילה. אני מבינה שאתן לנות בחדרים נפרדים ונראה לי שזה מעיד על מסירות גדולה מצידך. אני יודעת מה זה לקום כל כמה שעות ולצאת מהמיטה כי אני עושה את זה עם בעלי, אבל אנחנו ישנים באותו חדר ואני מתעוררת בכל פעם שהוא מתעורר וקמה אליו ומכסה אותו אחרי שהוא חוזר מהשירותים, ולפעמים זה חוזר על עצמו שוב ושוב. בייחוד עכשיו, כשהחורף בפתח וכבר די קריר בלילה, בקיצור, אני מאוד מעריכה ומוקירה את המסירות שלך. אין כמוך בת מסורה... ובאשר לדילים עם אלוהים, אני בטוחה שהוא יקשיב לך ואפילו ירשה לך להתלונן לפעמים, כי זה לא אנושי לעבור את מה שאת עוברת בלי להתלונן אפילו. חוץ מזה, כאן בפורום זה לא נקרא להתלונן, זה נקרא לשתף... רפואה שלמה לאמא והלוואי ותשוב הביתה במהרה.

תפילה לבריאותה של אמא

ענתי , חברתי הכל כך יקרה , כל כך קשה לקרוא מה שעבר עלייך לבד בלילה ובטח באיזה לחץ וחרדה היית. אך כמו שכולנו מכירים אותך , את מייד נכנסת לפעולה כמו אחות מוסמכת מנוסה , טיפלת באמא והזעקת עזרה מיידית וברוך השם היא עכשיו בטיפול וגם התעוררה ודיברה. זה צריך לעודד אותך שהמצב לא גרוע ובע"ה ימצאו מה קרה לה , יטפלו והיא תשוב במהרה אלייך הביתה. אני מתפללת לשלומה וגם עבורך שלא תפלי ברוחך , תתעודדי , כולם כאן יתפללו עבורה וידרשו בשלומה. תודה עבור הדאגה שלך לי ואני מקווה שאצא מזה בקרוב, שיהיה שבוע טוב , לילה טוב, טובה

zs1957

New member
היי טובה

מה שלומך? אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב. איך עברה השבת? הייתי שעה במכון כושר אח"כ סדרתי את הארונות. נחתי ועכשיו אני מתפנה למחשב. מה שלום אהרון? זהבה שחם

zs1957

New member
מתפללת לשלומה של אמך

היי ענתי יקירתי, כמה עצוב לשמוע מה שקרה לאמא. אני מקווה שהיא מרגישה יותר טוב. עדיף שתהיה בבי"ח בפיקוח. שולחת לך חיבוק גדול ונשיקה. תהיי חזקה. החלמה מהירה לאמא. זהבה שחם

קורנית

New member
ענתי חמודה

מחזיקה לך אצבעות כל הזמן אשמח אם תודיעי לי עם פעילות באשדוד, ואנסה להגיע וכמו שאמרה נילי כאן... פה זה לא תלונות, פה זה שיתוף. אז המשיכי לשתף אותנו, ואולי יקל עלייך מעט.

אסתרס

New member
אין רגע דל

ענתי אני לא רק מחזיקה לך אצבעות, אני מתפללת בשבילך. אני יודעת מה זה לינסוע באמבולס עם החולה שלך והנסיעה כאילו איטית כל כך. אני מקווה שאמך תחזיק מעמד, וגם את ! ! ! נשיקות וחבוקים אסתר.|

ענתי 44

החלמה מהירה לאמך חיזקי ואמצי וה' ישלח לה רפואה שלמה בכל איבריה וגידיה

אסתרס

New member
ענתי מה קורה?

המחשבה הראשונה הבקר היתה, מה קורה עם אמא של ענתי. אם יש באפשרותך לענות, אנא עדכני אותנו. ובמה נוכל לעזור. מחזיקה לך ולאמא ידיים. אלוהים איתך ענת ! שיהיה בוקר טוב. נשיקות וחיבוקים. אסתר

justme007

New member
../images/Emo24.gifרפואה שלמה לאמא שלך

מאוד עצוב לשמוע שהיא שוב חזרה לבית חולים, ועוד יותר עצוב לי לשמוע עם מה את צריכה להתמודד. תהיי חזקה ענתי

רותי57

New member
ענתי חיזקי ואמצי, נקווה שהאלהים ישת

ישמע אותך כי לפעמים הוא חירש

ronnyw

New member
ענתי, הלב נחמץ...

כמה לא הוגן !! כמה עונשים נופלים על אישה חולה אחת !! ועלייך... מאחלת לך ולאימך את הכי טוב שאפשר, והכי מעט כאבי לב וגוף.

שריוש2

New member
ענתי....../images/Emo201.gif

הרבה זמן שלא כתבתי בפורום. לא היה לי כ"כ זמן... בין כל תקופת הלחץ, מצאתי זמן להיכנס לפורום ולראו מה חדש. הצטערתי מאוד לקרוא על מצבה של אמא ואף הצטמררתי... אני תוהה כמה בנאדם יכול לסבול.. לא מספיק האלצהיימר הארור עכשיו גם זה... מה חטאה אמך המסכנה שכל זה הגיע לה... מאחלת לאמך החלמה מהירה, ולך שתהיי חזקה!

ענתי44

New member
תודה לכולם

בבוקר אני אנשק את אמא בשם כולכם ואמסור לה את תפילתכם להחלמתה המהירה. ואת ליבי חיממתם בעידוד שלכם

zs1957

New member
מה שלום אמא?

היי ענתי, מה שלום אמא? האם חל שיפור במצבה? מאחלת לה רפואה שלמה. כתבי לי מה קורה? כל טוב, זהבה שחם

למעלה