שוב בוקר טוב--- ושבת שלום לכולכם

שוב בוקר טוב--- ושבת שלום לכולכם../images/Emo65.gif

כהרגלי אני מעירה אותכם כל בוקר שוב כמו פעם, איזה כייף זה! הייתי כאן בלילה שמתי תמונה שלי עם מוצץ- למרוקאית שתיראה שאני אכן ילדה תמיד תמיד, עכשיו אחריי לילה ארוך מאוד על המחשב אני הולכת לנקות את החדר שלי , משם למכולת, ואז רק למיטה שלי לישון לישון לישון..... כשאתעורר אי יחזור לכאן - אז באמת עם חיבוקים ומלא מלא נשיקות שיהיה לכולם כאן יום מקסים ושבת שלום- לכל מי שיוצא- תעשו חיים , תתפרקו- אוהבת את כולם כולם בלי יוצא מן הכלל (אפילו את ההוא שחושב שאני ממש לא- המבין יבין) וביי בנתיים נשמות שלי~ שבת שלום לכולם... אוהבת תמיד!!! >>>>ילדת חופים>>>>>>>>>> אלין.

בוקר מצויין ......

לכולםםםםםםםםםםםםםםם........... חברים שידרתי מ-2 וחצי בלילה עד 6 בבוקר רק מזרחית ... ואיי איזה כיף היה חבל על הזמן אני מאוד נהנתי ... היו איזה 18 ילדים בשידור ומאוד נהנתי ... אז אחים שלי יום שישי היום צאו לכם לבלות צאו תהנו קצת זה מגיע לכולם כאן תשתחררו תנשמו קצת אוייר ... והכי חשוב { שיהיה לכולם יום מקסים } ...

בוקר טובבבבבבבב../images/Emo6.gif

אלינוש נשמה מתה עליךךךךךךךך אין אין את ב-ו-ב-ה :) וגם יכולה להיות אחותי הגדולה...חיחיחי אני בת 14 וחצי מותק! :) רותם בוקר טוב נשמההההההההההההההההה בוקר טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חחחח אני קמתי כשאתם הלכתם לישון...אני עדיין לומדת )))))))))): ויש לי מבחן עכשיו...בהצלחה לי! למרות שנראה לי שאני לא אצליח ): אוהבת את כולכםםםםםםםםםםםםםם יום טוב שבת שלום לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ותיהנו מי שיוצא היום!!!!!!!! המון המון המון המון
ות ו
ים!!!!!!! סאלאמת
אין מזרחית אין חיים-ומרוקאים שולטים!

למעלה