שוב בלאגן בדואר-ישראל

JEK12345JEK

Well-known member
לקוחות מתלוננים על חבילות שהגיעו לארץ אך לא מחולקות במשך כחודש ימים ותקועות כנראה בנתב"ג או במרכז המסירה של דואר ישראל

GoldenEyes

Well-known member
לקוחות מתלוננים על חבילות שהגיעו לארץ אך לא מחולקות במשך כחודש ימים ותקועות כנראה בנתב"ג או במרכז המסירה של דואר ישראל
למה שוב ?
תמיד היה שם בלאגן
הדואר מרשה לעצמו להתעלל באנשים שזקוקים לשירותיו
והרי לא יהיה כדבר הזה שלא יהיה דואר ישראל במדינתנו , והם מנצלים את זה טוב טוב
מה חדש בזה שמטרטרים אנשים לקבל חבילות בעיר אחרת ?
יש ליד הבית שלי מרכז חלוקת חבילות
אבל כשאני מקבל משלוח מחו"ל מטרטרים אותי למקומות אחרים בעיר , שצריך לנסוע באוטובוס לשם

z1george

Member
מנהל
היום בתכנית חיות כיס, ערוץ 11 בשעה 19 בערב, שאול אמסטרדמסקי ישאל את מנכל הדואר שאלות של צופים שהגיעו אליו בטוויטר. את המעטים שאינם מכילים מילים פוגעניות

GoldenEyes

Well-known member
היום בתכנית חיות כיס, ערוץ 11 בשעה 19 בערב, שאול אמסטרדמסקי ישאל את מנכל הדואר שאלות של צופים שהגיעו אליו בטוויטר. את המעטים שאינם מכילים מילים פוגעניות
ויהיו לו התשובות הלקוניות והמתחמקות
הרבה הזמנות מחו"ל
קורונה
סגרים
ושאר ירקות

JEK12345JEK

Well-known member

לאן נעלם מנכ"ל דואר-ישראל?
לא היה אמש שום אייטם בתוכנית בנושא הדואר

JEK12345JEK

Well-known member
לפי הנחיות "איגוד הדואר הבינלאומי" ישראלים יידרשו לדווח על שווי חבילות ותכולתן בעת משלוח לחו"ל החל מינואר 2021

JEK12345JEK

Well-known member
אי אפשר יותר להיכנס לסניף הדואר בלי תור
דואר ישראל תחייב הגעה ל70 מתוך 700 מסניפיה עם זימון תור בלבד בכמה עשרות ערים
אפשר יהיה להזמין תור באפליקציה דרך תור-בקליק או במוקד 171, החברה לא מציעה זאת כאופציה כפי שעשתה בעבר אלא למעשה אוסרת על צרכנים להגיע לסניף ללא הזמנת תור, מי שיגיע כן לסניף יקבל בשלב הראשון הדרכה כיצד להזמין תור

לוייםLEVIM

Well-known member
כאשר מאות אלפי ישראלים הסתערו על אתרי הקניות בחו"ל לפני חודשיים בעקבות בלאק פרידיי
אורית תושבת יוקנעם השתתפה בחגיגה הגדולה היא רכשה ממספר אתרים בגדים שמלות ונעליים ב1,500 שקלים
שבועיים עברו אך אף חבילה לא הגיעה ואז הגיע המייל, פתאום אני מקבלת הודעה למייל שלי שמחכה לי חבילה בדואר-ישראל ללא פירוט ושאני צריכה לשלם 50 שקל כדי לשחרר אותה שחזרה אורית, חזרתי אליהם ביקשו ממני את פרטי האשראי ואת מספר הקוד מאחורי גב הכרטיס לא חשדתי בכלום

למעלה