שוב בנדלר... הפעם בהומור

שוב בנדלר... הפעם בהומור

מקבץ אמרי שנינות מפיו של ריצ'ארד בנדלר: * "הטיפש האולטימטיבי: פסיכיאטר עשיר שנוסע להודו כדי לחפש את עצמו" * "טיפשות ממסדית: בארה"ב התאבדות היא פשע חמור. למעשה, המשטרה מורשית ליירט אדם המנסה לקפוץ מגשר שער-הזהב (Golden Gate Bridge)". * "משום מה אני תמיד האחרון ששומע את החדשות על איבר המין של נשיא המדינה..." * "אם אתה שואל שאלות מוטעות - אתה מקבל תשובות מוטעות" * אל תנסו את זה עם מטופלים - "בטיפול של אדם עם נטיות התאבדות, הוציאו אקדח וכוונו אותו אליו... כאשר הוא נבהל ואומר "חכה רגע..." - עגנו את הרגש הזה אצלו". * "ניורו-לינגוויסטיק מול נרבו-לינגוויסטיק (בתרגום חופשי, שפה עצבית מול שפה עצבנית) - אם משהו לא מתאים למפת העולם שלך, עוות אותו " * "לצערי, קהל בהרצאות שלי נוטה לחשוב עם מוח אחד בלבד... שלי" בהצלחה. שלומי

לא, בנדלר באירופה איפהשהו

לפי המכתב האחרון שקיבלתי עם לוח הסדנאות, הוא בטח בגרמניה. הציטוטים הם מראיון מלפני שנתיים כמעט שנעשה יחד עם אשתו וכמה מאמנים מהארגון.

דגול ../images/Emo6.gif

בנדלר גם אמר בסמינר שהייתי בו שהוא גילה למה יש כ"כ הרבה בעיות תקשורת בעולם: "כי בגלל שכדור הארץ נוטה על צידו, לכל אחד יש את המוח של האדם שלידו, ואז כולם ממש ממש מתבלבלים כי הם בטוחים שהם יודעים מה אחרים חושבים" - איזו דוגמה נפלאה ל mind reading אה??
מיכאל

למעלה