שוב בנושא דיאטה לפדד

Diana M

New member
תעוד

שלום נירה נושא שינויי התזונה אינו קל או פשוט ודורש התמדה וסבלנות היות ואת נמצאת בעיצמו של תהליך אודה לך מאוד אם תוכלי לתעד את השלבים שאתם עוברים כולל קשיים והתנגדויות כמובן ואת דרכי ההתמודדות שלכם ולבסוף אם תוכלי להצביע על קיומם של שינויים או העדר שינויים. ברור לכולם שאין מדובר במחקר הדורש תנאי מעבדה מחמירים אך אין לי ספק שמה שמעניין את ההורים זו ההתנסות האישית של משפחות אחרות על מנת ללמוד מכך. מאוד אשמח על תגובה שלך בנושא. דיאנה

אלי ו.

New member
אין ממש מחקרים

שמאשרים את תקפות התאוריה, יש הסברים מלומדים ועדויות. כתבתם "גלוטן" האם אתם נמנעים גם מקזאין? האם לילד יש PDD? עד כמה זה היה קשה?

Diana M

New member
נשמח לשמוע בעתיד את מסקנותיכם

אין לי ספק כי להורים רבים יהיה ענין לקרוא. תודה דיאנה

אלי ו.

New member
שוב בנושא דיאטה לפדד

פתאום שמתי לב שלהודעה הקודמת שלי אף אחד לא ענה: "כן, נסינו דיאטה נטולת גלוטן וקזאין ומצב הילד ממש השתפר" הבנתי כבר שהנושא לא הוכח מחקרית, אז אני שואל אנקדוטלית, בלי תאוריות. האם מישהו כאן ניסה את הדיאטה (או מכיר אישית, לא משמועה או מאתרי אינטרנט) על הצלחתה לילדים עם פדד?

אלי ו.

New member
ובקשר לד"ר וינלסקי

הוא התקשר ותיאמנו בדיקות שתן. הוא הזכיר שיש עוד בדיקות ביולוגיות לנושא הפדד, למישהו יש מושג על מה הוא מדבר. (הוא אמר שלשם כך צריך להגיע לייעוץ, בגלל תגובות שהיו כאן לא ממש התלהבתי)

doroniz

New member
דיאטות ובדיקות

אלי - כנראה שלא שמת לב, אבל בהחלט ענו לך (גם אני). תדפדף אחורה ותקרא את כל התשובות. אני לא מכיר את ד"ר לוינסקי, אבל אני יכול לשער שהוא מדבר על בדיקות מטבוליות (שיכולות להיות גם באמצעות דגימות דם ושתן). בהצלחה, דורון.

אלי ו.

New member
קראתי את כל התגובות

ואני מודה עליהן. ביום ראשון נמסור את בדיקת השתן. אף אחת מהתגובות לא היו תאור נסיון אישי, התגובות היו אינפורמטיביות. היות ומדובר בטיפול ללא ביסוס מחקרי, הייתי מעונין לשמוע על נסיון אישי של משתתפים בפורום, ופחות לקרוא על ילד מדרום מזרח מונטנה שהדיאטה עשתה פלאים עבורו. ללא בסיס מחקרי, הייתי רוצה לשמוע עדויות קרובות.

למעלה