שוב בנושא החבילה

שוב בנושא החבילה

שלום בנות, אני פונה אליכן שוב בנושא החבילה ששלחתי(זוכרות?). עברו שבועיים מאז ששלחתי והאמת היא שלא קיבלתי שום תגובה ממנו אפילו לא כועסת אז הרשתי לעצמי לשאול שוב שתי שאלות לגבי החבילה אשמח אם תעזרו לי לפענח. האם-שלושה מטות X -חמישה גביעים קיבל -אביר המטבעות את החבילה -שני מטות ששלחתי -חמש חרבות לו-מיזוג סיכום-נער המטבעות עכשיו נראה לי שהתשובה מכילה תשובה לגבי הרגשתו אך ליתר ביטחון הרשתי לעצמי לשאול לגבי הרגשתו כלפי לאחר קבלת החבילה ומה שיצא זה: כיצד-מלך המטבעות X -שוטה מרגיש -אוהבים כלפיי-קוסם לאחר -שמונה מטות קבלת-עשר חרבות החבילה?-עשרה גביעים סיכום-עשרה מטות מה דעתכן?

צ ל י ל 8

New member
לא מדלגים על אף אחד..

ההודעה שלך הייתה האחרונה מבחינת השעה, ולכן היא גם האחרונה להיענות. אנא המתינו בסבלנות
לשאלתך, אני לא רואה טעם לעשות שוב ושוב פריסות בנושא. אני מציעה לך להתקשר לבחור ולשאול אותו מה דעתו.. הטארוט אינן יכולים לענות על כל דבר, לפעמים עלינו לעשות דברים גם בעצמנו. תחשבי על זה

לא ידעתי שזה כך.../images/Emo52.gif

אם היתה באפשרותי להתקשרההיתי מתקשרת אך בגלל בעייתו אין לי אפשרות ליצור עימו קשר אלא רק דרך מכתב לכן אני שואלת את הקלפים. בכל מקרה אם את לא רואה לנכון לענות על השאלה כי אין צורך או שזה מיותר אני מודה לך על ההתיחסות בכל מקרה

למעלה