שוב בעיה שבגללה אינני ישן...

שגיב5

New member
שוב בעיה שבגללה אינני ישן...

לדוקטור היקר ערב טוב. אני מודה לך שעזרת לי בעבר עם התשובות, אני פונה אלייך שוב כי החיים שלי ממש נהרסו, אני סטודנט שנה שנייה והציונים כבר הידרדרו באופן טבעי , בלילות ב1/2 בלילה אני גולש באתרי רפואה בארץ ובעולם מנסה להבין העם מה שיש לי קטלני הרופא משפחה מנסה להרגיע אותי, כך גם אמא שלי, אבל אני יותר נלחץ. משחר ילדותי סבלתי מעודף גזים. לאחרונה לאחר שחליתי במחלת הנשיקה מסוג אפשטיין ( החלמתי כבר לפניי 3 שבועות ) שמתי לב שיש לי צואה רכה כזו, בבוקר יוצאת לי צואה ממש נורמלית אבל בצהריים/בערב יש לי צואה רכה מאוד. גם שיש לי המון רעשים לא נוחים בבטן ( זה מפריע ליד אנשים) וגם יש לי המון המון גזים, תלוי באוכל. שמתי לב שזה תלוי בתזונה שלי. אני לא צורך המון סיבים תזונתיים כי זה מגביר את הצואה הרכה ( כמעט כמו שלשול) . יש לי בין 3/4 יציאות ביום. לפעמים 2. אני אישית חושב שזה תסמונת המעי הרגיש. אבל אני לא רופא ולא מומחה לכלום יש לי מעט כאבי בטן ( נסבלים יחסית) שאחריי ישיבה בשירותים הם נעלמים לגמריי, ואיתרו לי מעט טפיל בצואה( בליסטיקס) אבל המליצו לי שלא לעשות כלום בינתיים כי כמו שאמרת וצדקת בעבר, זה לא הגורם לבעיות. השאלה שלי האם זה דלקתי או מסרטן דוקטור? שמעתי שזה אחד התסמינים החזקים לסרטן המעי הגס או לדלקת במעי. מה דעתך? יש לי תור לגסטרואנתרולוג רק בעוד שבועיים? מה הכי נראה לך שזה יכול להיות? כול טוב.

צואה רכה

שלום רב אני מבין שאתה בשנות ה- 20 לחייך. אם אין סיפור משפחתי של פוליפים במעי הגס או סרטן הסיכוי לסרטן נמוך ביותר. בהחלט יתכן ומדובר במעי רגיז. חשוב שתיבדק על ידי הגסטרואנטרולוג בעוד שבועיים. דר קריב

למעלה