שוב בעיות הנשיקות

amera

New member
שוב בעיות הנשיקות

שוב בעיות הנשיקות אישתי לא אוהבת לנשק ולהתנשק. זה פשוט מפריע לה. אני מנסה לחיות עם זה אבל ללא הצלחה. זה מתפרץ כל פעם. אני חושב כמה פעמים לפני שאני מתקרב לנשק אותה. זה כבר כמה שנים הסיפור הזה. זה עד כדי כך שאני לא אוהב להסתכל עליה כשלובשת שימלה יפה - ואישתי היא בעיניי יפה מאוד - מחשש לתחושה הקשה שיש לי כל פעם שאני מנסה לנשק. החלטתי לפני שלושה חודשים לנסות ולהפסיק "להפריע" לה, כך שאולי היא תיזום ושתנשק בדרך שלה. אבל כלום - ממש כלום. היא אוהבת יחסי מין, אבל ללא נשיקות (כל הכוונה היא בפה). ואני ממש לא נהנה והרבה פעמים לא הא לי לקיים יחסי מין ואחר ואני רואה בנשיקות הפיתוי הגדול. אישתי נכנסת לעצבים ואפילו דיכאון כל פעם שהנושא הזה עולה. היא משתדלת אבל התחושה שלי שהנשיקות בשבילה הן סבל והפרעה. היא מנסה לפעמים להתנשק וזה נראה ללא ההנאה (היא מכניסה לי את הלשון בפה כאילו זה משהו שצריך לעשות ולסיים מהר ככל האיפשר - למרות שאני נהנה אפילו מדבר לא משמעותי זה) אני מרחם על אישתי ועליי, אבל ההרגשה שאים מה לעשות וצריך לחיות עם זה. את זה אני משתדל לעשות ללא הצלחה ראוייה לציון. אנא ייעוצכם.

GraspOfAir

New member
זה קרה גם אצלנו

והפריע לי, מאוד. הוציא לי את כל ההנאה מהסקס. בסופו של דבר התברר שזה ענין רגשי - נשיקה היא אקט רגשי, ובעיות בחיי הנישואין שלנו שפגעו בה מנעו ממנה התקרב אלי מבחינה רגשית ולהינות מנשיקות. לא יודע אם זה נכון גם לגביכם, אבל תשקול את האפשרות הזאת. בכל מקרה יכול להיות שטיפול זוגי יעזור לכם. בהצלחה
אויר לנשימה

אורזמן

New member
בלי לפגוע..........

חשבת אולי שיש לך בפה ריח לא נעים, שעולה מבעיות חניכיים, דלקת גרון ובעיות קיבה ועוד... או שלאשתך יש טראומה מהנושא . בדוק את עצמך בריאותית, במידה ואין לך בעיה בריאותית, דבר עם אשתך ושאל אותה מה גורם לה להתנהג כך ואייך אתם שנייכם יכולים לפתור את הבעייה . אור

סליחה, למה לא לדבר איתה?

כמו שאתה כותב פה בדיוק מה שמפריע לך, לדעתי יעזור יותר לפתוח את לבך בפניה! מה שחשוב הוא, שכאשר אתה מעלה בפניה את הנושא, לא תדבר בנימה תוקפנית או מאשימה. אל תגרום לה להרגיש רע עם עצמה. כנראה שהנושא רגיש אצלה, אז נסה להיות עדין ככל האפשר. זה שהיא מנסה להתנשק איתך רק כדי לרצות אותך לא ממש נשמע לי טוב. אם היא לא רוצה או אוהבת להתנשק, צריך לברר איתה את מקור הבעיה. בהצלחה...

ebony

New member
חוויה אישית...

לפני כמה זמן גם אני הייתי כזאת. אבל אצלי זה נבע ממקרה שהיה פעם עם איזה בחור שניסה לכפות את עצמו... אחרי המיקרה הזה לא הייתי מסוגלת להתנשק בכלל.... זה היה מעלה לי את כל ארוחת הצהריים למעלה... יצאתי עם מישהו והוא ניסה לנשק אותי כשהוא מעלי ואני פשוט הרגשתי מחנק והייתי חייבת לברוח משם... כמה שאהבתי אותו לא יכולתי לנשק אותו. בסוף ניסינו שאני יהיה מעליו וזה עבד הצלחתי לצאת מזה... תנסו לשנות את המצב של הנשיקה , תן לה להוביל ודבר איתה על זה תברר מה העיניין..... ebony

למעלה