שוב בעיות?

rafaelman

New member
שוב בעיות?

"מגיע וזורק את כולם החוצה" כך אומר אלי ז'ינו לדרומי על כך שלא קיבל את כספו ממכירת הקבוצה,כנסו לכתבה עוד דבר אלונה עדיין לא קיבלה את בכסף להעביר למס' הכנסה כנראה שבאמת אוהדי הפועל ב"ש נולדו לסבול http://www.dromi.co.il/html/page.asp?PageID=6315&CatId=133

eranpes4

New member
לא יאומן... הסיוט עוד לא נגמר , והפעם ..

אין מה להאשים את ז'ינו.. הוא עמד מאחורי התחיבויותיו אבל מנגד העיירה לא מעבירה לו את הכסף שסיכמה עימו (שני מיליון) טרנר אופטמי - "יש לנו כמה אופציות הנושא בטיפול" - גם אני אופטימי אין מצב שבגלל 2 מיליון כל העסקה הזאת תתפוצץ הם ימצאו מאיפה להשיג את הכסף שהבטיחו.

rafaelman

New member
אחי,תבין זה לא זה הובטח לאלי ז'ינו כסף

שהוא צריך לקבל והוא דורש אותם עכשיו! הוא כנראה שחכך איך הוא עיקב משכורות לשחקנים הוא שוב עושה בעיות הוא כנראה לא רוצה למכור את הקבוצה פשוט צריך להחריב לו את כל העסקים כולל את קיסר שלא יראה מיזה שקל פשוט אין לו בושה הוא כנראה לא יכול בלי פירסום נמאס לי ממנו פשוט נמאס אין לי יותר מה להוסיף חוץ מזה שהוא 0 ולדעתי זה עוד קטן לידו פשוט יצור הבנאדם הזה אני כל כך מתעב אותו

eranpes4

New member
תחושה של ייאוש

שמע אני לא מגן על ז'ינו אני חושב שהוא הרס את הקבוצה - אבל הפעם הבזיון שייך לעיריית ב"ש שהבטיחה להעביר לז'ינו 2 מיליון עד יום חמישי ולא עמדה בהתחייבות. אני מאמין ומקווה שהעניין יטופל כבר ביום ראשון.

rafaelman

New member
אחי אלי ז'ינו יכל לחכות לכסף הזה

הוא פשוט לא רוצה למכור הוא כל פעם תוקע מקל בגלגל אחי,אבל אני אופטימי כי באמת כמה אנחנו יכולים לסבול? יהיה בסדר לפחות ככה אני מקווה מחר או מחרותיים נדע לאן הסיפור הולך זה יילך לכאן או לכאן אני רק מקווה שאלונה לא התייאשה

למעלה