שוב בעייהה...כנסוו ועזרו לי !!!

שוב בעייהה...כנסוו ועזרו לי !!!

אנשים..מאוחר יותר מאז שדיברתי אתכם ושיתפתי אתכם בבעיה שלי..הזמר שלי שלח הודעה...הוא השמיע לי ת'סיגמל החדש כדי לשמוע תגובה וכדי שנעבור עליו ביחד וכן חלק איתי תמונה שהוא מתלבט בקשר אליה.....הכל היה פצצה...כמובן..!! עד שדיברנו על ההופעה שלו במוצאי שמחת תורה הוא שאל אותי אם אני באה..אמרתי לו כן אך אחרי זה אני רוצה לראות אותך..הוא אמר שהאמרגן אמר לו לעוף מישם ישר אליו וכן הוא הוסיף שאני לא אומר את זה לאפ'חד..אז אמרתי לו "אני לא אראה אותך בכלל?" הוא אמר "אולי אח"כ אני אראה אותך אם לא יהיה לי משו" המשפט הזה עיצבן אותי טילים..ואני אם אתם לא יודעים..התברכתי בקריזות שלי עליי נכתב המשפט "לא מודדים אדם בשעת כעסו"...ופשוט אמרתי לו "טוב עזובב אני לא אתאמץ להגיע"..והוא שכבר רגיללל למנהג שלי אמר "והנה הקריזה כרגיל..טוב אני כבר מחושל לזה..תמיד את הורסת באמצע הכל ואני מנסה להישאר רגוע"...אמרתי לו שזה לא 'פר..ועכשיו אני צריכה לתאם איתו אם אני אוכל לראות אותו או לא?! וזה כי אני ממש לא רגילה למצב החדש...ואז פתאום בא אליי ביציאה..."חשבת על זה שזה רק סיפור כיסוי ושאני לא הולך לאמרגן שלי?! אולי יש לי משו חשוב ואישי לעשות?! ובגלל זה גם אמרתי לך לא לאמר לאפ'חד?!? באותו רגע שתקתי..ותתקנו אותי אם אני טועה באותו רגע הבנתי שיש לו מישהי..זה מממש לא הגיוני כי באמת אני שם איתו..אני יודעת מה היה ביננו והוא לא אחד שישחק..חוצמיזה אם היתה לו מישהי היינו יודעים...אם אני אספר עכשיו כל מה שעברנו זה לא יסתיים..אבל הפרט היחיד שגרם לי באמת לחשוב זה שיש לו מישהי זה שפשוט אני והוא עדיין לא חברים..באותו רגע אמרתי לו בי והשיחה התנתקה הוא עף לישון..אבל הוא רמז לי שבעסה לו שתמיד אני הורסת..ועוד כתב לי "הרגע קמתי מהמיטה רק כדי לראות אם שלחת הודעה או משו".....אך נשברתי ושלחתי לו לפלא "יש לך מישהי?" והוא לא ענה..[אולי הוא רצה לגרום לי לקנא או משו..או שבאמת זה נכון..למרות שעדיין זה לא מסתדר לי..] אקיצר באותו רגע עמדתי מול המסך...ואז ישר תפסתי את עצמי ואמרתי..נגיד ויש לו חברה אז מה?! נכון..אני אוהבת אותו..והוא יודע..הוא אפפעם לא אמר לי שזה הדדי..למרות שהיו מצבים ביננו ששווים פי אלף יותר מהמילים הללו..אבל עדיין עדיף לנתק קשר עכשיו מיותר מאוחר..!!!!!! וניתקתי איתו קשר כתבתי לו בהצלחה והלכתי לישון..אחרי כמה דק' היה לי רטט עצבני בפלא' וקיבלתי הודעה ממנו "קוסאמאמאמק בי!" מה זה אומר ?!?!? מה נראלכם לעשות עכשיו ?!? להמשיך את זה כך?! כי זה מה שאני חושבת..שאני אטיל הכל בידיו של אבא'לה שבשמיים... התנהגתי בסדר או לא ?! מה נראלכם ?! יש לו מישהי ?! אקיצר תענו זה חשוב-חשוב לי !! לסיום הכל לטובה..!! =] אוהבתותכם אנשיםם

Cobe Anan

New member
שניכם קצת דפוקים, מה?

את כולך קריזיונרית, הוא יודע את זה, אבל מחמם אותך.. אחלה קשר יש לכם:) זה שיש לו משהו חשוב אחרי ההופעה, לא אומר בהכרח משהו לגבייך. אם הוא כזה מפורסם, מספיק שאמא שלו חולה וצריך לדאוג לה כמה ימים, בשביל שכל התקשורת תהייה עליו. אולי בכלל הוא נוסע לקנות לך מתנה ליומולדת או משהו כזה? ואולי באמת יש לו משהו אישי שלא קשור אלייך. אבל לבוא אליו ביציאה כזאת "יש לך מישהי?", כשגם ככה אתם בכסאח- זה כמו לבוא לבנאדם בוער ולנסות לכבות אותו עם בנזין.. תתנצלי, תגידי לו שהגזמת, אבל הוא גם פגע בך, את מרגישה שהוא משחק בך, ושההצלחה עלתה לו לראש, ותשאלי אותו אם הוא יכול להסביר את עצמו, למה הוא שיקר לך, ולמה הוא לא נפגש איתך. תזכרי- אם הוא בכלל לא היה מעוניין להישאר איתך בקשר, הוא לא היה שומר על קשר, נכון? אז די לקפוץ למסקנות שהורסות. דברו רגוע וזהו- או שבטוח יהיה משהו, או שבטוח לא יהיה משהו. בכל מקרה, אחרי שתדברו, בטוח שלא יהיו מתח ועצבים. זהו.

יוווווווווו אני מתה עלייייייךךךךךךך

תודה...אהבתי מה שכתבת...יוו קצר ולעניין..אתה צודק....!!!!! אני מקווווווהההה יוווו......אבל שוב תודה!!

שמעי אני הולך לכתוב את זה פעם אחת:

קודם כל, לדעתי את מתלהבת ממנו יותר בגלל הפרסום ולא בגללו עצמו. יש לי ידידה שהיה לה חבר כמוך והיא הייתה חכמה מספיק לעזוב אותו, אז מצטער אבל אני מקווה שאת צודקת ויש לו מישהי. דבר שני, הוא יודע בכלל איך את מרגישה כלפיו? ניסית לספר לו שאת רוצה להיות איתו? הוא חושב שאתם זוג? אם לא, אז למה שלא תהיה לו מישהי אחרת?

יאוו אני משתגעתתתתתת

הוא לא חושב שאנחנו זוג כי אנחנו לא.........אבל יצאנו כמה פעמ' והוא בטוח יודע שאני הכי קרובה לו מכולן....נגיד השבת לא הייתי בבית..ועוד הוא אמר לי שהוא רוצה לדבר איתי בשישי בערב..ואז אמרתי לו שאני שבת לא פה..וחברה שלי אמרה שכל השבת הוא היה משועומם..כי בד"כ בשבתות זה רק אני והוא..ועוד הוא מנפנף את חברות שלי כדי שנישאר לבד..אמרתי לו שאני אוהבת אותו מפלני שנה בערך..וישבנו עד מאוחר ודיברנו והוא לא אמר לי שהוא אוהב אותי הוא אמר לי "איך הגענו לזה?! אני בן 18 את בת 15 " ואמר לי גם שכל דבר מזכיר לו אותי..ושהוא לא מבין את עצמו כי לבנים הוא מדבר שונה לבנות הוא מדבר שונה..לעצמו שונה ואליי גם שונה....ואז הוא אמר לי שבחיים הוא לא היה בקשר בחיים הוא לא היה דלוק על מישהי..וכו'..אז צחקתי לו בפנים ואמרתי לו "אני בכלל לא רוצה קשר"..ונקרעתי לו אז הוא הסתכל עליי ואמר "אז את כבר מוזרה וזה לפעם אחרת" ופשוט הלכתי מישם.זה היה לפני שנה וכל פעם שאנחנו אצלו בבית נגיד ויושבים ומדברים..הוא אומר לי "מאז שהכרנו את שונאת אותי אוהבת אותי שונאת אותי אוהבת אותי" הוא אמר לי את זה 1000 פעם..יענו כדי לראות אם אני משחקת בו או לא..הוא תמיד מזכיר לי ת'קטע הזה..של השונאת אוהבת וכו'... חוצמיזה....אני שם איתו !! אני יודעת שהוא לא משחק בי !! למה שהוא ישחק ביי דווקא מכולן?! הרי הוא יכול להשיג את מי שהוא רוצה..בנות בסניף [בני עקיבא] מתות שהוא יחזיר להן "שבת שלום" כשבנות רוצות שהוא ייענה להן באייסי הן מבקשות ממני לאמר לו לענות..אפילו חבר שלו רצה להקליט אצלו שיר..וביקש ממנו לבקש ממנו כי תמיד הוא אומר לו שאין לו זמן..וכמובן שלי הוא אמר שיש לו זמן פנוי..אקיצר..הכל מעוולה !! רק אני מפחדת שהקטע עם הקריזות באמת שבר אותו כי זה הפעם האלף ועוד בפעם האחרונה אחרי שיצאנו אמרתי לו ש"לא נהניתי" והוא נפגע לאללהה...ואמר שהוא יוותר לי בפעם האלף אבל דיי עם הקריזות שלי.. ואני ממשיכה איתן.. אני לא יודעת אם הייתי בסדר..אך מצד שני אני גם מרגישה מעולה ככה שסיימתי איתו..אני לא יודעת אולי זה משמיים..אבל מה שכן אני אוהבת אותו..וכשאני אראה אותו אני ארצה לדבר איתו.. ושוב..אני לא אוהבת אותו בגלל הפרסום אני אהבתי אותו הרבה לפני והייתיי מתה שהוא לא יהיה מפורסם.....חוצמיזה אני גם לא כזה מתה על הקול שלו זה לא שאני יושבגת בבית ושומעת אותו בלי הפסקה.. אופפ מה אני אעשה?! סדרו לי ת'ראשש

תתנצלי

סתם עיצבנת אותו בובה! סתם הכנסת אותו לסרטים שלך. הפריע לי שאין לך ביטחון בו בכלל. תתקשרי להתנצל, תגידי לו שתשתדלי לשלוט בקריזות ושאיכםת לך ושאת רוצה להיות לצידו מוצאי החג

אבל תקשיבו....

זה דפוק אם אני אבוא אליו שוב ואתנצל..יוו זה הפעם המליוןן אני כבר מתפאדחת הוא יחשוב שאני מפגרתתתתתתתתת...... עדיף שאני אתן לו להירגע

למה לא?../images/Emo6.gif

את הרי יודעת על איזה נושא בחיים לא נסכים

למעלה