שוב בעניין היובש של תום במצח

תבל1

New member
שוב בעניין היובש של תום במצח

תודה רבה על העצות. אכן קניתי את שמן הברמל וזה ממש לא עוזר. משהי המליצה לי לשים לו אקווזום. האם ידוע לכן משהו על זה???

odeia

New member
יובש במצח. הרבה לשתות, גם לתינוקות

יונקים כדאי לתת לשתות. קצת קרם לחות עדין על בסיס מים, המון שתיה, לחות באויר ואורור הבית, יעשו את שלהם. כמובן שלהמנע מחום ישיר על הילד.

תפוח עץ

New member
אני לא רופאה אבל ... הערה

תינוקות שרק יונקים לא זקוקים לתוספת מים לשתיה (ובחורף בפרט). חלב אם מכיל בתוכו מספיק מים ואכן רצוי להניק ולהניק. זה מעין מעגל קסמים שלא תמיד אפשר לצאת ממנו. האם נותנת מים במקום חלב אם. הגוף מקבל "פקודה" לייצר פחות חלב. נקודה למחשבה.

odeia

New member
תפוח עץ, יש כמה אסכולות, אני הנקתי

והשקתי את הילדה. בחורף חייבים המון לשתות, הגוף מתייבש עם החימומים שאנו מחממים את הבתים. זו טעות לחשוב שתינוק יונק לא צריך שתיה. אתן לך דוגמא: הילדה שלי היתה יכולה להפסיק באמצע הנקה, לשתות מים או תה ולחזור לינוק. יש כאלו שחושבים ככה ויש כאלו ככה, אני אומרת שאת מה שאני יודעת מנסיון שלי ושל עוד המון אמהות ובעלי מקצוע אחרים.

הדיון לא רלוונטי כי הילדה יבשה

מה זה משנה מה אומרת אסכולה כזו או אחרת ? יובש בעור נובע לרוב (גם אצל מבוגרים) משתיה מועטה מדי. זו ההזדמנות להמליץ - חוץ מהמים - על הקרם פנים לילדים של ד"ר פישר (טיובה ירוקה). מריח נפלא ועושה פלאים.

zimes

New member
ולאודיה - תודה - הפלת לי אסומון.

אני רצה למזוג לי כוס-משהו לשתות.

למעלה