שוב..בפעם המי יודע כמה...:(

שוב..בפעם המי יודע כמה...:(

נאלצתי לחתוך...אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מה אני אמורה לעשות..תגידו? למה אני עושה את זה לעצמי........???.?? סתם רציתי לשפוך פה את התסכול שלי.

Limbonic Art

New member
אמממ

למה באמת את עושה לעצמך את זה? אני חושבת שיש לך את התשובות - מה לעשות ומה את אמורה לעשות. אין הרבה ברירות במידה ואת לא מעוניינת בקשר מיני עם בן זוג אידאלי , את חייבת להיות כנה ולומר זאת (אמנם אוקיי ,לא בפגישה ראשונה , אלא כאשר יותר ברור לאן הקשר חותר) אחרת במילא הקשר מתנתק ,לפחות זה לא יהיה כאשר נקשרתם ועם הרבה כעס. או לחלופין בפעם הבאה שאת יוצאת לפגישה תנסי שזה יהיה מישהו כמוך המעוניין בקשר , אולי אפילו מישהו מכאן...

בגלל הקטע הזה

זה חלק ממערכת היחסים בזוגיות מינית שאני לא יכולה למלא.. ומן הסתם החלק השני לא יכול להיות במערכת כזו ..אני יודעת למה אני עושה את זה לעצמי..כי אני כן רוצה להיות במערכת יחסים אני פשוט לא מוצאת אותה,רק בחוץ לצערי כרגע

אז אפשר לחשוב על עסקת ביניים,פשרה

אנשים הם לא עקשנים כפרד, לפחות רובם לא. ודאי יש מישהו שבשבילך, יסכים להוריד במינון או להפסיק לפני שתאלצי לחתוך. מערכת יחסים בריאה ממילא לא מושתתת על מגע פיזי, אלא על קשר טוב בין האנשים. אם בן הזוג מבין אותך, אולי הוא יבין כשתגידי לו מה מפריע לך, מה הזוגיות האידיאלית בשבילך. מה באמת הזוגיות האידיאלית בשבילך? ממה היא מורכבת?

מריונט

New member
יש לי רעיון

הזוי, מהפכני, כנראה גם מטומטם, ולא פחות מזה קשה. תחליטי בינך לבינך שטוב לך המצב כפי שהוא ואין לך עניין מיוחד בלהיות במערכת יחסים. ("יואו"...
) לחיים יש את הנטיה הזו לבוא בהפוך על הפוך. כשנורא רוצים משהו הוא לא בא, או בא לא כמו שצריך. ודווקא אחרי שמשלימים עם המצב, כשכבר לא מצפים, פתאום זה בא ובאופן הכי מושלם. לא שזה פשוט, אני יודע שלא. זו צריכה להיות השלמה אמיתית וכנה עם המצב כפי שהוא עכשיו. לראות את היופי שבו, לראות שלא חסר כלום. עשיתי את השחרור הזה כמה פעמים בחיים בתחומים שונים, ובכל פעם מחדש הופתעתי לגלות שבדיוק מה שביקשתי ושחררתי - קיבלתי. הבנתי שהקסם הזה יותר מסתם צירוף מקרים. גם אמר פעם מישהו - מי שמחפש הוא "מחפש", לא "מוצא". כלומר, כדי למצוא צריך להפסיק לחפש! אבל... כמובן שיש מקום להסתייגות - אולי זה לא מתאים לכל אחד. אולי זה בכלל מתאים רק לי
הצעה בכל אופן. משהו לחשוב עליו.

האמת שזו גם הדעה שלי..

ואני תמיד ממליצה על זה כשמרפים,זה מגיע בכל הנושאים זה עובד אצלי כך עד היום הייתי סינגלית והיה לי טוב עם זה באמת אבל עכשיו אני פשוט רוצה להיות בזוגיות.אבל בקטע הזה אני לא יכולה לשבת ולחכות שמישהו יפול לי מהשמיים אם הייתי מינית הייתי מעריכה שיכול להיות דבר כזה אבל מאחר ואני לא ,קצת מדאיג..עכשיו אני מקנאה באלו שלא אכפת להם לא להיות בזוגיות !

korpiklaani

New member
לא צריך לקנא

כל אחד עושה מה שהכי טוב לו ומה שהכי מתאים לו ואל תדאגי אולי יקח זמן , אבל בסוף יהיה בסדר

למעלה