שוב בקשר לחברה של ג'נסן... ולג'רד...

gali109

New member
שוב בקשר לחברה של ג'נסן... ולג'רד...

אמרת שיש לו זאתי ממגרש ביתי נכון... אבל כל פעם משנים לו חברה... פעם שרה קרטר ופעם זאתי ממגרש ביתי אמרו שיש לו אישה וילד כאילו מה קורה פה אוף.... (בראיון שהוא השתתף ג'נסן אקלס אז הביאו לו חולצה לילד אז הוא כזה אמר זה אפילו לא יתאים לילד שלי (טו מיי קיד)) אז מישו יודע מי כרגע חברה שלו? אני אודה למי שיענה... ועוד משו מי חברה כרגע של ג'רד אמרו שהוא נפרד מסנדרה מקקוי והוא עכשיו עם טיילור קול (זאתי ששיחקה בסידרה את שרה)

...../images/Emo26.gif

החברה שלו זו אכן דניל האריס. הקטע עם שרה קרטר היה רק שמועה לא נכונה שהמציא מעריץ. אין לו אישה וילד.. בראיון שהביאו לו את החולצה הוא לא אמר "זה לא יתאים לילד שלי" אלא "הוא בכלל לא הילד שלי" והוא דיבר על האחיין שלו, שהוא בן 3 ובאמת לא צריך לפתוח כ"כ הרבה הודעות.. פשוט להגיב להודעה הראשונה

אוי לירון תודה!! לא קראתי! ../images/Emo13.gif

אוי ג'נסן שליייייייי איך אני אוהבת שמחדשים לי דברים עליו!!!
איזה חמוד שהוא מדבר לאומה ומעביר מסרים חשובים כמו על הנוער של היום..כל הכבוד לו..הוא צריך לעשות איזה פרסומת של חומר למחשבה שבה הוא יהיה SHIRTLESS וכולם בטוח יקשיבו ויפנימו (האימהות)
יהההה קוראים לאחיין שלו לוגן!!! איזה חמוד שהוא מלמד אותו לזרוק ספרים לסל במקום לקרוא אותם!
הוא כזה שובב..אוף אני רוצה תמונות שלהם ביחד.. איזה חמוד שהוא סוף סוף קצת מספר על הקשר שלו עם דניל..(חבל שהוא לא מזכיר את שמה..גם ככה אנחנו יודעים שזאת היא)..איזה הקרבה מצידה שהיא טסה כל הזמן מקנדה ללוס אנג'לס.. למה הוא בדיוק צריך משאית?
איזה בנאדם קרוע..

gali109

New member
זה בדוק והנה סרטון ג'רד נפרד מסנדרה...

http://www.youtube.com/watch?v=eH3c4sGrdbA&feature=related בסרטון הזה ג'רד מדבר על הפרידה... מחברתו לשעבר סנדרה...:(

הקישור מביא לי עמוד אחר ,

לא את הסרטון , אתם יכולים להביא לי את הקישור בבקשה :) תודה xD

למעלה