שוב בקשת עזרה

tnt30

New member
שוב בקשת עזרה

פרסמתי פה לפני כמה ימים שאלה ועדיין לא מצאתי פתרון לבעיה. יש לי נקסוס וואן חדש שהגיע עם אנדרואיד 2.1. אני רוצה שהוא יעודכן ל2.2 בעיקר בשביל העברית. אמרו לי פה בפורום שאמורה להגיע לי הודעה עם העדכון ולא הגיעה לי שום הודעה. השאלות שלי הם כאלה: א. לאיפה אמורה להגיע ההודעה? הודעת אס אמ אס? הודעה במייל? ב. אם לא מגיע ה מה עושים? בנוסף אני לא מצליח להעלות שירים וסרטים מהמחשב למכשיר. מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? תודה

metrocard

New member
אין לי נקסוס , אני אנסה לעזור

כנס להגדרות (SETTINGS) ואז, ל ABOUT PHONE (אמור להיות למטה). השורה הראשונה אמורה להיות SOFTWARE UPDATES. כנס. למטה אמור להופיע CHECK NOW . וודא שאתה מחובר לאינטרנט (עדיפות דרך WIFI) ואז תלחץ . אם המכשיר שלך לא משוייך לחברה סלולרית (BRANDED) הוא אמור לבדוק ואז להודיע על עדכון למערכת ההפעלה. (לא SMS אלא הודעת מערכת רגילה) ברגע שתאשר המכשיר יוריד את העדכון ויתקין. לא להפריע לו בתהליך ההתקנה . וודא ששהסוללה מלאה מספיק. אם המכשיר ייכבה במהלך ההתקנה עלולה להווצר בעיה. בקשר לסרטים , שאתה מחבר את המכשיר למחשב דרך USB , המכשיר אמור לשאול אותך איזה סוג חיבור אתה מחובר לבצע. בחר ב DISK DRIVE. המחשב אמור לזהות כניסה של כונן חדש (כמו DISK ON KEY) זה לוקח כמה שניות אז סבלנות. ברגע שמופיע הכונן פשוט תעביר אליו סרטים ושירים כמו דיסק און קי רגיל. (עדיף שתיצור תיקייה על הכרטיס לצורך הסדר) שתסיים נתק את המכשיר דרך "הוצאה בטוחה של חומרה" נגן השירים המובנה אמור למצוא לבד את השירים במידה והסרטים שהעברת הם בפורמט AVI (הנפוץ לסרטים) מומלץ שתוריד אפליקציה בשם ROCK PLAYER עלמנת שתוכל לראות את הסרטים. בהצלחה

למעלה