שוב דופקים את החלשים

שוב דופקים את החלשים

ישראל 2004 או צרפת של המהפיכה? מה קרה לכם???? עכשיו מעלים את המחירים של הלחם, ועוד פעם הכי מסכנים יוצאים הכי דפוקים. בושה למדינה הזו! תתביישו לכם שם בטלוויזיה, מדברים עם כל החברי כנסת אבל שוכחים את האנשים הרעבים. אולי ניקח את האנשים האלה ונזרוק אותם לרחוב. אה, שכחתי - הם כבר גרים ברחובות. העיקר סגרו את כיכר הלחם בכיכר המדינה, אבל את הכיכר שאוכלים הופכים ליותר יקרה. מה אכפת להם. אלה אוכלים כל היום לחם ארז. פחות מ 20 שקל בשביל לחם נחשב למשהו זול מבחינתם! מושחתים!!!!! נמאסתם!!!!!

youvall

New member
מדינת ישראל-2004

מדינה שהקפיטליזים שולט בה... מדינה שכל ערכי הסולידריות החברתית עפו מהחלון!!! ממשלת נתניהו-לפיד הורסת את הכלכלה! הורסת את החברה! ה-ו-ר-ס-ת את ה-מ-ד-י-נ-ה!!!!!!!!!!! רק אם השמאל יחזור לשלטון,רק אם תבוא מפלגת שמאל מתון,בעלת אופי סוציאלי אמיתי,רק אז נוכל להחיות את הכלכלה!!! נתניהו הוא הרובין הוד של המאה ה21....לוקח מהעניים ונותן לעשירים!!!! בפעם הבאה,מצביעים מה שהקיבה אומרת! שמים פתק סוציאליסטי,אבל ביטחוני! בבחירות הבאות מצביעים אמת-העבודה!

pikov

New member
שמעון פרס לראשות הממשלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זו הבשורה שתציג לנו מפלגת העבודה. איש בן 80+ שעתידו מאחוריו. סתם חומר למחשבה: מי הפך את המושג "עבודה" לשם של מפלגה (או בסלנג עברי "לעבודה בעיניים") במקום ערך? הפותר יזכה בכרטיס זוגי לישיבות מרכז מפלגת העבודה...

youvall

New member
פרס הוא יו"ר זמני!!!

זמני!!! אם יוקדמו הבחירות לפני סיום הקדנציה הזמנית שלו-יערכו בחירות בזק מיד!!! המועמד הבא של מפלגת העבודה לראשות הממשלה-ח"כ דני יתום!!!! מפלגת העבודה בתקופת רבין(שהיא בעצם התקופה האחרונה שהצלחנו לעשות משהו והיה לנו זמן לעשות משהו) השקיעה בחינוך,בתשתיות,הורידה את אחוז האבטלה,יצרה מקומות עבודה חדשים!!! תראה לי מה ליכוד-שינוי עשו בשנה האחרונה למען הציבור? ביזבזו כספים על גדר בלתי אפשרית שעכשיו יעתיקו אותה? העלו את המיסים? דפקו את החלשים? הוציאו את המאיון העליון מהמיתון ודחפו את שני העשירונים התחתונים עוד יותר לבוץ? מה ליכוד-שינוי עשו??? וד"א,א.שרון הוא בן 74 ובריאותו פחותה משל פרס!!! תראה,הוא לא זוכר שום דבר,לא יודע שום דבר... אחלה ראש ממשלה!

pikov

New member
דני (הכישלון) יתום

עף מראשות המוסד בגלל פאשלה. תאר לך אותו כראש ממשלה. בענין הזמניות, הכלל בישראל הוא שאין קבוע מן הזמני

Melody Girl

New member
להצביע לעבודה? למה? הם טובים יותר?

הלו הלו מה הקשר עכשיו לתעמולת בחירות??? אפשר לחשוב שבימי העבודה היה קל וטוב יותר. אז נכון אני לא בדיוק מהמחנה הזה שלך אבל...... בוא לא נרקוד על מצוקתם של הנזקקים ונעשה עכשיו תעמולת בחירות בואו לא נשכח שיכול מאוד להיות שהתרגלנו, הן בחיים האישיים והן בחשבון המדינה לחיות על "אוברדרפט". אכן הגיע הזמן לתקן ולשנות אבל אני כלל לא בטוחה שממשלת עבודה יודעת לעשות זאת שהרי גם בעת שלטונה לא היתה המדינה שלנו בגדר "בלתי מושחתת".

SupermanZW

Well-known member
שוב המפלגה האבודה?

גם בימי המפלגה האבודה הורע המצב וגם בימי מפלגת הפירוד. מפלגת ער"ס דאגה למסד את הסחטנות החרדית והחרד"ל את המתנחלים. מפלגת שר"ץ מורכבת מיהודים שדואגים לערבים ובל"ע מטרוריסטים פלסטינאים. מפלגת "עם אחר" לא דואגת לפועלים ו"פחד" מפלגה קומוניסטית חדשה. גם שאר המפלצות (מפלגות?) פועלות רק להרע. מה יהיה...

SupermanZW

Well-known member
תגובה

השינוי הקודם של מחיר הלחם חל בשנת 2000, אז שכר המינימום עמד על 2797.75 ש"ח לחודש. השינוי הנוכחי של מחיר הלחם חל היום, היום שכר המינימום עומד על 3335.18 ש"ח לחודש, זהו שינוי של 19.2%, השינוי במחיר הלחם הוא 20%, כמעט זהה לשינוי בשכר המינימום, לכן השינוי הוא ריאלי ואין סיבה לבכות עליו.

bezalelshavit

New member
לחם ועוגות

לציפי הקטנה והחכמה! כל מה שכתבת על נושא הלחם-נכון! עד שהעם לא ייצא לרחובות לא יימצא פיתרון לקיום ממשלה אטומה שכזאת! בצלאל

ולפעמים, כשאין כסף ללחם...

אני משתמשת בקמח שאני מקבלת בחבילה מעמותה מסוימת ומוסיפה מים וקצת מלח וסוכר ויש לי בצק. בגלל שאין לי תנור אפייה בבית אני לוקחת את הבצק לאמא שלי ושם אופה לחמניות או לחם ואז יש לי לעוד יומיים מה לתת לילדות לבית הספר לארוחת עשר. אני מזמן למדתי שלא לסמוך על הסבסוד של המדינה למצרכים הבסיסיים. מזל שסוכר עדיין לא כל כך יקר וגם קפה מחזיק מעמד במשך כמה שבועות אז אני יכולה להנות לי בבוקר מקפה סביר ולחמניה תוצאת ביתית.

דור לוי

New member
צודקת, אך הבעיות החמורות יותר

* שאת מה שלוקחים מכולנו נותנים לכמה משפחות... * שקובעי המדיניות מעולם לא למדו כלכלה... לפחות כך הם מציגים עצמם... * שיש הרבה מה לעשות חוץ מלדון עם לייקר את הלחם או לא. שאמשיך?

למעלה