שוב דכאון שוב ואבן

• פותח הנושא LsMs
  • פורסם בתאריך

LsMs

New member
שוב דכאון שוב ואבן

מבאס שלא מוכנים לתת לי ואליום או קלונקס או זאנקס למקרי חירום וזהו...זה כ"כ קשה? במקום שאני אשב עכשיו מול המחשב חצי מסטולה ממינון שלא ממש מתאים לי ואכאל לעצמי תראש ממחשבות חרדתיות ודכאוניות עד מאוד

החבר הנחמד מאוד שלי רשם לי הודעות בוואטספ שהוא מתחזק..אמרתי לו אתה צוחק? והוא המשיך להגיד לא מה פתאום...אז אמרתי טוב אם רצית להפרד למה לא בחרת דרך קצת פחות מפחידה בשביל זה? אני אחזיר לך תאוטו במוצש כי אני עובדת וזהו מאז לא שמעתי שום מילה ממנו..בינתיים ככל הנראה אני אקח ואבן אלך לישון ואקום מעוכה לעבודה בבוקר כי אין ברירה צריך להמשיך ולתפקד איכשהוא..גם אם לא בתפקוד מלא לפחות חלקי זה טוב...העיקר לעשות משהו

הכוונה למתחזק בדת?

אם הוא באמת רצה להיפרד ממך הוא יכל לעשות את זה בדרך יותר יפה. תמשיכי לתפקד זה חשוב, זה מה שעוזר לך לא ליפול שוב לדיכאון.

לגבי הקלונקס והווליום הבנתי שנותנים אותם עכשיו רק להפרעות והתקפי פאניקה ולא לכל דורש כי הם מאוד ממכרים, ובטווח הארוך זה לא משתלם. תתייעצי עם הפסיכיאטר שלך ואם את רואה שהוא לא עוזר לך אל תהססי לחפש מישהו אחר שיאזן אותך בצורה מתאימה. את לא צריכה לסבול ממינון\כדור שלא מתאים לך.

LsMs

New member
התקפי חרדה קשים ודכאון קשה לא מספיק?

הכדורי דכאון כן עוזרים לי גם ככה המינון שלהם גבוהה (ציפרמיל 40 מ"ג יומי ואני בסה"כ בחורה נמוכה לא במשקל גבוה..) אבל במקרים כאלה כמו הבדיחה על ההתחזקות בדת...שלא היה מצחיק לשניה הכניס אותי להתקף חרדה או פניקה די רציני לקחתי כמה ואבנים זה מאוד הרגיע כמו שאני צריכה לאותה שניה רק חבל לי שבמקום לתת לי מינון נמוך של ואליום או זנקס או קלונקס לאותה מטרה זהה אני נאלצת לקחת מינון גבוה מאוד של ואבן...הפסיכולוגית אמרה לי שאולי אם אני אתייעץ עם הפסיכיאטרית ואסביר לה בדיוק את ההתקפי חרדה שלי כמו שאני מתארת טיפול היא לא רואה סיבה שהפסיכיאטרית תגיד לא לזנקס או קלונקס או משהו כזה במקום לקחת מינון גבוהה מדי של ואבן כי זה הדבר היחידי שרופא משפחה מורשה לרשום במצבי דחק ולחץ והתקפי חרדה..הוא לא פסיכיאטר...וגם הוא כבר מתח ביקורת עליי שלמה אני לוקחת ציפרמיל במינון כזה בצורה יומית חודשים על חודשים כבר..

המינון לא בהכרח קשור לגובה ומשקל

אלא לרמת ההפרעה/דיכאון. אם 40 מ"ג זה המינון שהפסיכיאטרית רשמה לך ואת מרגישה שהוא עוזר ואינך סובלת מתופעות לוואי רבות, אז המצב יותר מבסדר.
כמה זה "כמה ואבנים"? אני מציעה לך בחום לשתף את הפסיכיאטרית שלך בהתקפי החרדה והפניקה שלך, בתדירות שלהם ובכמות הואבן שאת לוקחת בזמן התקף, על להירגע. תתייעצי איתה בנוגע למעבר לתרופות שציינת.
בנוגע לביקורת של רופא המשפחה, תתעלמי בנימוס. דעתו חשובה, אבל לא נחשבת.

LsMs

New member
אני מניחה שהשאלה

למה בתור מקרה של דכאון קשה לפסיכיאטרית לרשום לי מנה נוספת של קלונס או זנקס רק למקרי חירום כמו שקרה לי היום...יש איזה שהוא תסמין או מצב מסוים שרק בו מקבלים את המרשמים הללו?....זה לא שאני מכורה לזה ולוקחת את כמו ג'אנקי אלא רק במקרי חירום כדי להרים תעצמי להמשיך לתפקד במקום לשבת בין 4 קירות בבית ולאכול תעצמי

קלונקס

קשה לי להבין מדוע היא סירבה, אולם זכרי שחסרים לי המון חלקים בפאזל שלך,,,
האם פיתחת לך טכניקות התנהגותיות להירגעות? מעין 'ערכת הירגעות' הכוללת רשימה של פעילויות בבית או בחוץ שעשויות לעזור לך בשעת חירום?

אצלי זה לא בעיה.

אבא שלי לקח המון כדורים ביניהם קלונקס 40 מ"ג מרוניל וכו'...אני פשוט יודע איפה הוא מניח את זה וברגעי משבר אני מרים לו אחד...עד לפני שבוע הכדור היה מפיל אותי שדוד,לפני שעתיים לקחתי קלונקס וכמעט ולא משפיע עליי.

Lady Stark

New member
יקירי

ממליצה לך בחום לבקש מרשם מפסיכיאטר כי ממש לא כדאי לקחת כדורים שלא רשמו לך אישית. עדיף שיתאימו לך לפי צרכיך ומצבך הבריאותי.

למעלה