שוב דממה אלחוטית? בוקר נפלא וקסום לכולם
ט טלאית321 New member 5/7/06 #3 כן,למה לא? ../images/Emo3.gif מה? נגמרו הסיפורים על סקוטלנד? אין מצב, לא יתכן. ספרי על הבארים שם , תמונות לא יזיקו, ההיפך
כן,למה לא? ../images/Emo3.gif מה? נגמרו הסיפורים על סקוטלנד? אין מצב, לא יתכן. ספרי על הבארים שם , תמונות לא יזיקו, ההיפך
N noa scotland New member 6/7/06 #6 מה, טלאית, היית כאן כל הזמן? קראת הכל? ולא גילית לנו שאת כאן... סמויה, מה?
ט טלאית321 New member 6/7/06 #7 אני "גשש בלש" ../images/Emo196.gif קראתי את מה שכתבת ואת התמונות שהעלית תמונות מהממות-אהבתי !!! תכלס? תביאי לי בית כמו שלך, אבל בארץ
אני "גשש בלש" ../images/Emo196.gif קראתי את מה שכתבת ואת התמונות שהעלית תמונות מהממות-אהבתי !!! תכלס? תביאי לי בית כמו שלך, אבל בארץ
N noa scotland New member 7/7/06 #8 ../images/Emo13.gif תודה. לא יודעת מה זה היה - הייתי חולה קצת (ב"פטפטת", אולי?) וביליתי יותר זמן מהרגיל על יד המחשב.... בתמונה -----------> פעילות קיצית בפארק של סטרייבן.
../images/Emo13.gif תודה. לא יודעת מה זה היה - הייתי חולה קצת (ב"פטפטת", אולי?) וביליתי יותר זמן מהרגיל על יד המחשב.... בתמונה -----------> פעילות קיצית בפארק של סטרייבן.