שוב האקס..

שוב האקס..

יש לו במהלך השבוע יומולדת.. להתקשר? יש לציין שאנחנו לא בקשר כבר שנה.. כי אני ניתקתי את זה. ניסיתי ליצור איתו קשר - שלחתי הודעה של חג שמח לכל החברים.. הוא לא הגיב. התקשרתי 3 פעמים לפני חודש, הוא לא ענה. מה דעתכם? ממש בא לי לדעת מה קורה איתו..

Dark Muse

New member
תעשי לעצמך טובה ותתנתקי כבר

מה אכפת לך מה קורה איתו? ואת עוד רושמת שאת רודפת אחריו לשווא... תעשי לעצמך טובה ואל תביטי אחורה, מישהי כבר הפכה לפסל בגלל זה.

L y c a n

New member
כן, למה לא..

תמיד נחמד לקבל ברכות ליום הולדת (זה מבחינתו..)

נועם m

New member
לא להתקשר- לשלוח הודעה

מכיוון שברור שהוא עדיין משוטט לו בנבכי התת- מודע שלך
, אני חושבת שכדאי שתשלחי לו הודעת מזל טוב. אבל תבטיחי לעצמך שאם גם הפעם הוא לא יענה, תשאירי את הסיפור הזה מאחוריך לתמיד.

גם אני חשבתי על זה..

הוא יודע שאני זוכרת את היומולדת שלו כי זה גם התאריך של אבא שלי.

L y c a n

New member
GO FOR IT

אני לא רואה שום נזק שיכול להגרם לך מזה, חוץ מאובדן 19 האגורות על ה-SMS

RVD18

New member
לדעתי חבל גם על ה-19 אגורות

אבל בעיקר על זה שאת חושבת עליו. ניסית כבר, הוא לא ענה. אני אומר תנתקי כל קשר איתו, הוא כבר עשה את זה.

mrStyles

New member
מצטרף

שימי את זה מאחוריך, זאת הזדמנות טובה להתגבר..

אני התבגרתי.

אני סתם מנומסת.. ולא שומרת טינה. גם אם הוא היה מציע משהו עכשיו לא הייתי קופצת על זה.. השתנתי ואני מניחה שגם הוא. המקסימום מבחינתי זה שנהיה ידידים.

mrStyles

New member
מתכוונת שהתגברת?

מצוין (זה גם מראה שהתבגרת
), אבל יכול להיות שלו עדיין קשה עם זה שהוא לא איתך וכל קשר איתך מעלה לו את זה מחדש כך שהוא מעדיף נתק. בכל מקרה, אם מעניין אותך לדעת מה איתו ו/או למה הוא לא עונה לך, תמיד יש אנשים מסביב שבטוח יודעים (חברים, מכרים ושאר ירקות). יכול להיות שהוא בחו"ל בכלל...

אני מבין אותך ואל תשמעי פה לכולם

זה מוזר איך אהבה גדולה נעלמת פתאום וכן יש את הרצון הזה לדעת מה קורה עם הבן אדם השני כי לא משנה מה תגידי אני יודע שבאיזשהו מקום נשארה בך אהבה אליו

בדיוק!

הוא בנאדם שהייתי רוצה לבלות בחברתו.. אבל לא יותר.. אנחנו לא מתאימים.. אני מחפשת דברים שונים היום..

הוא בעבר...

תשאירי אותו שם...!!! זה סימנים שאת לא צריכה לדבר איתו!! תמשיכי הלאה חמודה =]

מיטללל

New member
בכנות-

המטרה העיקרית שלך היא סתם לאחל לו מזל טוב או לחדש את הקשר? במידה ולאחל לו "מזל טוב"- לכי על זה :) במידה ולחדש את הקשר- במקומך הייתי מוותרת על זה. יצרת איתו קשר כבר כמה פעמים והוא, מסיבותיו, בחר להתעלם. חושיי אומרים לי שאם תנסי שוב ליצור קשר, זה יוביל לכך ששוב תיפגעי. במקרה היותר טוב הוא יענה לך:"תודה" סולידית, ובמקרה הפחות טוב הוא שוב יתעלם. בחיים יש רגעים שצריך לקבל החלטה, מנתקים קשר לחלוטין (כולל בחגים, ימי הולדת ועוד שלל תאריכים מיוחדים) וממשיכים הלאה. (עם כמה שמתגעגעים, ורוצים לדעת מה שלומו ואיך זורמים העניינים)

Speak and Spell

New member
את חייבת להתנתק

למחוק את המספר שלו מהטלפון ומהראש ולהמשיך הלאה. אם היה מעניין אותו מה קורה איתך הוא היה עונה, חוזר או לפחות שולח הודעה, אבל כנראה שהוא המשיך הלאה וככה גם את חייבת לעשות. אל תנפחי לו את האגו בכך שהוא ירגיש שעדיין אכפת לך. תשאירי אותו בעבר.

למעלה