שוב הבוקר הזה

bilitis

New member
שוב הבוקר הזה../images/Emo67.gif

יקיצה,פחד. הגוף כואב,בכל תא ותא בו. סחרחורת,זיעה. טעם של אצטון בפה. לקום? למה? לישון,לנום,לעד. לקום? למה? מה יש שם בחוץ? תנוחת עובר. ראש שמוט. חלל.

בילי שלנו שלחתי לך הבוקר מסר

מקוה שהוא הגיע אליך, ושזה יעודד אותך . תהיה חזק אתה לא לבד. יש תמיד אור בקצה המנהרה והוא בוהק ומסוונר, רק צריך לדעת איך לראות אותו. אני מאמינה בך בילי הכל יהיה בסדר אתה מלאך טוב אלוהים יעזור לך ולכולנו אמן. תכתוב לי בבקשה .

בוזיקית

New member
בילי יקר שלום... ../images/Emo39.gif

שוב עוברת בי צמרמורת כשאני קוראת את מילותיך. אך הפעם אני רוצה להתמקד בשאלה שהעלית בשירך: "מה יש שם בחוץ?" ובכן, בילי יקר, יש כל כך הרבה בחוץ, כל כך הרבה סיבות לחיות. ברור לי שכעת אינך יכול לראותן, אך לדעתי עם הטיפול המתאים (ובמקרה שלך אני משוכנעת שמדובר גם בטיפול תרופתי) אתה יכול להיפתח ולראות את הסיבות להמשיך לקום בבוקר ולחייך. אני שמחה שאתה פה איתנו, משתף, חולק... ומשהו נוסף: לפני זמן קצר הקצתי משנת אחה"צ כבדה ונוכחתי כי חלמתי עליך, זו הפעם השנייה. זה היה חלום מפחיד למדי, אם כי גם שם לא הצלחתי לפענח את צפונותיך... שאלה לי: מאיפה השם "ביליטיס" ומה הוא מסמל עבורך? נורא מסקרן אותי... ועכשיו, בילי, אני שולחת לך תמונה שתזכיר לך ולו במעט מה יש שם בחוץ, שבשבילו כדאי לחיות... נ.ב. אמסור דש לאלין ברוב חפץ... שמור על עצמך איש יקר... שלך,

ביליטיס ../images/Emo39.gif

אני מרגישה שקשה לך וכולם כאן מנסים לעודד אותך. אנו צריכים אותך בילי! אין לך ברירה ! אתה כאן בילי ונסה להפיק מזה את הכי טוב שיש. תתחיל בצעד הכי קטן. מה אתה אוהב לעשות? בא לך לצאת לקנות לנכדה בגד חדש? אולי היא כבר צריכה כסא אוכל גבוה ותוכל לעזור לבחור? אולי אשתך תיקח עבורך סרט מצחיק בוידאו? סיפור שמוקרא בקלטת (פתוי של רם אורן או משהו קל כזה) שתוכל להאזין לו בעודך שוכב במיטה? אתה כאן ביליטיס, אין מה לעשות. תפיק את המיטב! ואנחנו צריכים אותך!!! לא נעזוב אותך!
גילה

למעלה