שוב, ההיומידור שלי וסיגרים...

מני.ת

New member
שוב, ההיומידור שלי וסיגרים...

צילמתי זה עתה. סיגרים במבחר גדלים...

byrdparis

New member
../images/Emo45.gif

וואו צילומים מרהיבים ! תן קצת פרטים על מה מצולם איש ...

מני.ת

New member
אז מה רואים כאן?...

כמובן, מה שמיוחד בתמונה זה לא הסבינלי , אלא הסיגרים המלאכותיים. עשויים מחומר פלסטי. הסיגר הקטן מיוצר באופן סדיר על ידי ג'רמי מJEREMYS PLACE, יש לו סטודיו בניו יורק ליצור מוצרי מזון מלאכותיים שמשמשים בעיקר מסעדות או כאלה שמחזיקים בוויטרינה דמויי מזון. אבל שני הסיגרים הגדולים הם יחידים ומיוחדים, אני מכיר את השותף (THOMAS)שבמו ידיו עושה את היצירות האלה ממנו קיבלתי אותם. הם לא מיוצרים באופן סדיר מאחר והוא לא מצא להם "שוק" מתאים, החבקים הם אמיתיים ומקוריים והם למעשה חבקים של בנדלים בני עשרות שנים שהוא מצא איפהשהו, אבל הוא מצא רק ארבעה ואיתם עשה את סיגרי הענק האלה...

byrdparis

New member
../images/Emo207.gif

מקס האים העץ הזה מגיע כ "דף" ציפוי ? או איך ? האם ניתו להשיג בערץ כאלו ? מה העלויות ? ראה מסר פרטי בנוסף. תודה

max63

New member
נראה לי שמישהו מנסה לבנות יומידור..

"דף", או בנגרות "פורניר" של burl אפשר להזמין באינטרנט ואולי גם לרכוש ממנסרות מיוחדות. אני לא בטוח שתמצא בארץ. מכיון שזה עץ יקר, בד"כ מדביקים אותו על-פני עץ זול יותר, כפי שציינת. לגבי הלכה, ראה תשובתי במסר. בוא לפורום נגרות. פה בפורום רק שורפים חלקי עץ (עלים וגפרורים).

byrdparis

New member
לא לא היומידור

אולי בהמשך
את האמת תמיד חלמתי לבנות היומידור "ארון" אתה יודע ...שנפתח לכמה תאים ודלתות ..משהו רציני וגדול שישמש גם כרהיט רציני וגם כהיומידור טוב וגדול שיוציא אותי מכל אלו שיש לי פזורים ברחבי הבית . זה מה ש"בניתי" השבוע ..

מני.ת

New member
יפיהפה ../images/Emo99.gif

נראה כך כך יפה ומיוחד ובטוח שנשמע כך. אין כמו הצליל האנולגי

למעלה