שוב הון - שלטון- עיתון?

boriska1

Well-known member
לפני כמה שעות היה מאמר בוואחחה על ביבי, רציתי להביא לכם אותו. ממחיש בצורה הכי טובה מה זה ביביזם. המאמר נעלם. למה? איך? היה מאמר ראשי.

Harrington

Well-known member
מנהל
לפני כמה שעות היה מאמר בוואחחה על ביבי, רציתי להביא לכם אותו. ממחיש בצורה הכי טובה מה זה ביביזם. המאמר נעלם. למה? איך? היה מאמר ראשי.
נו, אבל ידוע שאתר ואללה הוא 'אתר הבית' של ביבי ;-). יש משפט פלילי שלם שמתנהל על הטענה (המגוחכת) הזאת..

boriska1

Well-known member
ביבי יהיה אחרון הביביסטים בבית סוהר. עוד 5 שנים, אחרי הבחירות כל הארץ ביביזם.
היידה שרה

Harrington

Well-known member
מנהל
ביבי יהיה אחרון הביביסטים בבית סוהר. עוד 5 שנים, אחרי הבחירות כל הארץ ביביזם.
היידה שרה
ביבי לא יראה בית סוהר מבפנים (אא"כ במסגרת סיור בעניין תנאי הכליאה), צר לי לאכזבך :). אני יודע, רל"ביסטים רבים מחכים לרגע. אבל צפויה להם אכזכה, זה כנראה לא יקרה. חוץ מזה, מי בכלל קבע שביבי ביביסט :)?

boriska1

Well-known member
ביבי לא יראה בית סוהר מבפנים (אא"כ במסגרת סיור בעניין תנאי הכליאה), צר לי לאכזבך :). אני יודע, רל"ביסטים רבים מחכים לרגע. אבל צפויה להם אכזכה, זה כנראה לא יקרה. חוץ מזה, מי בכלל קבע שביבי ביביסט :)?
כן. הסצנריו שלך טוב משלי. סביר יותר. הייתי אופטימי מדי.
היידה שרה

Harrington

Well-known member
מנהל
כן. הסצנריו שלך טוב משלי. סביר יותר. הייתי אופטימי מדי.
היידה שרה
זאת אופטימיות לקוות שראש ממשלת ישראל הנבחר יוכנס לבית כלא? מבלי לפגוע, בעיני זאת חולניות גרידא. משהו שצריך להיות שטוף שנאה ברמות תהומיות כדי לייחל לו.

boriska1

Well-known member
זאת אופטימיות לקוות שראש ממשלת ישראל הנבחר יוכנס לבית כלא? מבלי לפגוע, בעיני זאת חולניות גרידא. משהו שצריך להיות שטוף שנאה ברמות תהומיות כדי לייחל לו.
אני לא שונא אף אחד. אפילו לא את העמלקים, למרות שאני מצווה למחות זרעם וזכרם. לא משנאה, קיום מצווה, כמו כל מצווה , מהמעטות שאני מקיים. אבל על מה אתה מלין, בבחירות הבאות אולי לא, אבל בבחירות שאחרי כל הארץ ביביזם. וזה עד סוף הדורות. ניצחתם... עוד 2000 שנה גלות, קטן עלינו.
נ.ב.
אם במצוות מדובר, אני אפילו זכיתי לקיים מצווה נדירה, מצוות שילוח הקן

Harrington

Well-known member
מנהל
אני לא שונא אף אחד. אפילו לא את העמלקים, למרות שאני מצווה למחות זרעם וזכרם. לא משנאה, קיום מצווה, כמו כל מצווה , מהמעטות שאני מקיים. אבל על מה אתה מלין, בבחירות הבאות אולי לא, אבל בבחירות שאחרי כל הארץ ביביזם. וזה עד סוף הדורות. ניצחתם... עוד 2000 שנה גלות, קטן עלינו.
נ.ב.
אם במצוות מדובר, אני אפילו זכיתי לקיים מצווה נדירה, מצוות שילוח הקן
חלילה מלין. ס"ה הגבתי לדבריך :). אני חי לגמרי בשלום עם הפנטזיות של מחנה הרל"ב. בכלל, בגדול אני בעד פנטזיות. במיוחד כאלה שמחזיקות הרבה זמן. טול למשל רכישת כרטיס לוטו. בדרך כלל יש לך יומיים, גג שלושה עד שהחלום שלך מתנפץ לרסיסים. אולי זה שווה את זה, אולי לא. כל אחד יחליט לעצמו. אבל אתה קונה בס"ה כמה ימים של אופוריה לפני שנגמר תוקף החלום שרכשת. לעומת זאת כאן אנחנו מדברים על כמה שנים טובות של הנאה מהפנטזיה והיא אפילו לא עולה כסף. לגמרי שווה את זה :cool:.

boriska1

Well-known member
חלילה מלין. ס"ה הגבתי לדבריך :). אני חי לגמרי בשלום עם הפנטזיות של מחנה הרל"ב. בכלל, בגדול אני בעד פנטזיות. במיוחד כאלה שמחזיקות הרבה זמן. טול למשל רכישת כרטיס לוטו. בדרך כלל יש לך יומיים, גג שלושה עד שהחלום שלך מתנפץ לרסיסים. אולי זה שווה את זה, אולי לא. כל אחד יחליט לעצמו. אבל אתה קונה בס"ה כמה ימים של אופוריה לפני שנגמר תוקף החלום שרכשת. לעומת זאת כאן אנחנו מדברים על כמה שנים טובות של הנאה מהפנטזיה והיא אפילו לא עולה כסף. לגמרי שווה את זה :cool:.
מה פנטזיות? אתה לא רוצה מדינה ביביסטית? לא כך זה מתבטא בתגותיך. אתה לא רוצה שהממשלה תשלוט ובית משפט לא יפריע לה? אתה לא רוצה שבית משפט, שלא נבחר יפסול חוקים של כנסת שהעם בחר בה? אתה רוצה שהבטלנים ילכו לצבא? ועוד הרבה מהטוב הזה. והכל דמוקרטי.
לא חלום?

Harrington

Well-known member
מנהל
מה פנטזיות? אתה לא רוצה מדינה ביביסטית? לא כך זה מתבטא בתגותיך. אתה לא רוצה שהממשלה תשלוט ובית משפט לא יפריע לה? אתה לא רוצה שבית משפט, שלא נבחר יפסול חוקים של כנסת שהעם בחר בה? אתה רוצה שהבטלנים ילכו לצבא? ועוד הרבה מהטוב הזה. והכל דמוקרטי.
לא חלום?
אני לא יודע בדיוק מה זאת "מדינה ביביסטית" אבל על פניו לא נראה לי שזה משהו שארצה. אני רוצה מדינה יהודית. בכל מקרה, מה קשורים רצונותי למה שאנחנו מדברים עליו ו/או לפנטזיוצת של הרל"ב לראות את ראש הממשלה הנבחר מאחורי סורג ובריח?

לא, אני לא רוצה "שהממשלה תשלוט ובית המשפט לא יפריע לה". אני רק רוצה שביהמ"ש יפריע במקום בו הוא הוסמך לכך על-ידי הריבון ולא כל אימת שיש לו דעה פוליטית שונה.

במידה וצריך לפסול חוק והדברים מעוגנים היטב בחוקה (חוקי היסוד אצלנו), אין לי שום בעיה שביהמ"ש יפסול חוקים. שוב גם כאן אתנגד לכך שהוא יעשה זאת במקום בו השקפתו הפוליטית שונה ועל סמך זה בלבד (כמובן במילים אחרות).

לא יודע מי אלו "הבטלנים", אבל נראה לי רצוי שהם יעשו משהו זולת להתבטל, אם כי לא נראה לי שתפקיד הצבא הוא להיות פתרון לבטלנות.

אם "הכל דמוקרטי" כדבריך שיחליט כך הריבון ואודרוב, היידה שרה.

למעלה