שוב "הכי גאים שיש"? כולל עונה 5?

מ י ה2

New member
אלוהים ישמור.....

תקעתם את השידורים החוזרים כבר בשעה כול כך מאוחרת ,אז למה לא ליתקוע בימקום את העונות הריאשונות.

gilriv

New member
ללא נושא

כנראה בYES אין להם את העונות 1.ו2 רק לעונות החדשות בלבד -וזה אחריהם ?השירים טובים ומתוזמנים טוב -מסידרה כזות יכולים להנות ,,!שהיא אפילו בהמון שידרים חוזרים

ih10

New member
עדיף שירכשו סדרות חדשות ולא עוד

שידורים חוזרים (שזה בעצם מה שהם עשו). מי שכל כך רוצה לראות את הסדרה הזאת שוב יכול לקנות את הDVD

BettyBlue69

New member
מה קשר? למה לקנות בלי תרגום?../images/Emo27.gif

אולי תמכרו כמה סדרות ישנות להוט ובכסף זה תקנו עונות ראשונות?
ולכולם יהיה טוב, גם להוט (כי יהיה להם לפחות משהו), גם לנו...
gilriv, אני כבר לא יכולה להנות. :) אמא שלי כל הזמן מסתכלת, מדברת על זה. במיוחד על אמט... אז תשדרו עונה 5?

gilriv

New member
?Betty יש לי סקופ של בראיין קיני

ג'יל הרולד בסידרה DEADWOOD שמעת

בולשיט.

יש לך מושג, איזה כמות רכש עצומה YES רכשה כדי שאת תוכלי להנות מחווית צפייה? תעברי ל-HOT. בכיף. את לא תאמיני איזה רכש זעום יש שם לעומת מה ש-YES מביאים מדי יום, מדי עונה. פלא שעם כל הסדרות הם גם מצאו זמן לעוד שידור חוזר. אז במקום להתלונן, להגיד תודה שהם קונים את הסדרות שאתם רוצים.

gilriv

New member
מה זה משנה גם בהוט לא יהיה עכשיו

ולעולם את הכי גאים -בגלל הפרת חוזה ?אם הוט תחלית שהיא מתחשבת בצופיה אבל כל מה שהם רכשו לפני משפט {HOT VS WB ,הלך לתמיון

Nielle

New member
אל תהיי כזו אסירת תודה../images/Emo31.gif

בכל-זאת זה לא שהם עושים זאת בהתנדבות, מעבר לכך אני לא חושבת שיס צריכים להשוות את עצמם לHOT כיוון שאין שום מקור להשוואה, אם כבר עם רשתות בינלאומיות בליגה שלהם. חוץ מזה שYES אומנם רוכשים הרבה אבל לא מספיק לתיפעול כמות הערוצים הרבה שלהם, השידורים החוזרים והנישנים מוגזמים ברמה בלתי נסבלת כאשר כל פרק משודר לפחות 5 פעמים וזה עוד לפני תום העונה ואז כמובן כל התהליך חזור על עצמו לאחר מספר חודשים.

אם כבר לתקוע../images/Emo87.gif

לפחות בשעה הגיונית ולא ב3 בבוקר. והודעה לא הייתה מזיקה בכלל. באמת. מילא 2 העונות הראשונות זה אובדן כבד, אבל למה לתקוע את השלוש האחרות בשעה הזויה? זה לא שישנן בנות יותר "מצונזר"...

למעלה