שוב הכלור הזה

שוב הכלור הזה

האם יש איזה טיפול לרגישות לכלור? שמנו כבר מסננים בכל פינה אבל לעבור את כל הקיץ בלי בריכה נראה לי קשה. יש למישהו עצה טובה?

אולי בריכת גורדון- יש בה מים מלוחים

ולא שאני חושבת שמי הים של ת"א יותר טובים.... אבל נדמה לי שאין בה כלור לא? נראה לי שרוב הבריכות הטיפוליות, עדיין עם כלור, אולי למעט אלו שעושים טיפולים לתינוקות, שיש בראשל"צ למשל.. ייתכן, אך אולי לא... יש בריכה קטנה בנופך, שזו בריכה טיפולית, ליד ג'מבו בארות יצחק, שנדמה לי שבה יש מי מלח.. כמעט בטוח. שם יש הרבה טיפולים במים לתינוקות וקטנים, אולי יש לכם אפשרות להשתלב, אך זו לא בריכה שפתוחה סתם כך לבילוי. מחזיר אותי לגורדון... נראה לך?

הי תלמה

נראה לי אבל אני בצרה עם החופשה שלנו וגם עם הקייטנה. אולי שמעת על משהו שמנטרל את השפעת הכלור?

Freed1

New member
קרם מגנזיום "מנטרל" את השפעת הכלור

אני מורחת הרבה אחרי הבריכה, אבל מכיון שלא היו להם תגובות טובות איתו, תנסי את המתכון הביתי שפורסם כאן. כמובן שה"ניטרול" לא מתייחס לכל התופעות - אבל נדמה לי שזה הוזכר ע"י ד"ר מקנדלס כמנטרל יעיל עבור הילדים שלנו. שוב, תלוי ברגישות.

razgalili

New member
אנחנו פשוט

החלטנו להרחיק את יותם בקנאות מכל מקור של כלור. אנחנו מסננים את המים בבית ועוברים רחוק עד כמה שאפשר מכל בריכה ציבורית. העצה הכי טובה שיש לי היא ללכת לים. גם מטונף ומזוהם, אבל שלנו. שוקלד קרטיב בננה וניל לימון? מישהו?

רז היקר

תקרא את הכתבה שצירפתי לפני יומיים - גם הים כאן מלא בכלור! אבל בכל מקרה גם אני בינתיים נמנעת מבריכות...

למעלה