שוב המציק הזה..

• פותח הנושא Noiz
  • פורסם בתאריך

Noiz

New member
שוב המציק הזה..

זה שוב אני, כתבתי על זה שאולי אני הומו? אני בן 14, אולי זה באמת משהו של גיל ההתבגרות. שמדברים על מישהו הומו, או שיש תוכנית בטלויזיה שיש שם הומואים. הלב שלי דופק כזה, ואני אומר לעצמי שאני לא הומו. דיי :,(

MidNight Flame

New member
לכל בחור באיזור הגיל הזה...

יש מחשבות על הנושא, זה נורמלי, זה מלחיץ. הזהות המינית עוד לא מגובשת, אל תדאג, תן לזמן לעבור ואל תלחץ יהיה בסדר

d e b a s e r

New member
היי...

תשמע, התלבטות בזהות המינית זה משהו מאוד מתוסבך ומתסכל, אבל זה קורה והרבה אנשים עוברים את זה. ני יודעת שקשה להתמודד עם ההתלבטויות והמחשבות והכול, אבל זו תקופה חולפת, וכשתהיה סגור מה אתה, וזה לא משנה אם הטרוסקסואל או הומו או ביסקסואל- אתה תרגיש הרבה יותר טוב. בקשר לטלוויזיה ודיבורים על הומוסקסואליות- אני מניחה שמכיוון שאתה מרגיש שיש לך איזה "סוד" אפל כזה, כל פעם שהנושא מועלה בפומבי זה מלחיץ אותך מאוד. וזה טבעי. כמו שמייק אמר- יהיה בסדר

אוי כל הטמטום הזה שעושים בטלוויזיה מהומואים!!

בטלוויזיה מוציאים אותם נשנשים ונשיים כלכך! וזה לא נכון! אי אפשר להחליט שמישהו הומו רק כי הוא מתנהג בנשיות! הוא יכול להיות אלוף העולם באיגרוף ולאהוב גברים! ולא חסרים סטרייטים שמתנגים בשניות- אבל זה כי הם כאלה! ולא כי הם אוהבי גברים! אוף! הייתי חייבת לפרוק... בקיצור, בטלוויזיה מראים אותם בצורה שלרוב היא לא נכונה. ואל תתיחס לטלוויזיה כי זה לא תמיד ככה במציאות! זאת הפואנטה שלי.

בן 16€

New member
אתה לא הומו!

שלום לך! קודם כל כל הכבוד לך שאתה כותב על זה דבר ראשון תבדוק באמת אם יש לך משיכה לגברים אם באמת יש לך אפשר לתקן את זה אתה עדיין קטן והעצה שלי זות אל תיסתכל על גברים חתיכים בטלוויזיה אם יש לך חברים כאלו הומואים אל תלך אתם תשתדל ליהות עם בנות

Noiz

New member
כנסו

לא יודע, ראיתי את התוכנית ניפ/טאק, והומו זיין את חבר שלו, אפשר להגיד ש.. איבדתי את החשק לאונן, במחשבה שאני אחשוב על התוכנית ואחושוב שאני הומו. אני לא מסתובב הרבה אם בנות כי זה לא מצליח לי. אני ממש אבל ממש לא רוצה להיות הומו, ואומרים לי שזה משהו של גיל ההתבגרות וזה לא נראה לי ככה...

למעלה