שוב הנודניקית(אני) חזרה

DOCTOR W H O

Member
מנהל
שוב הנודניקית(אני) חזרה

מצטערת שוב שאני משתפת בכמה רע לי, היום לפחות יש לי תירוץ. היום זה יום ההולדת ה58 לאבא שלי.:(
כתבתי על כך בבלוג אם מישהו רוצה לקרוא.
תוסיפו לזה שהיום אמא שלי היתה עצבנית סתם קיבלה קריז על בת דודה שלי (בגלל שנתנו לה כסף למונית שתבוא אלינו) ולא נישאר לנו כלום.
ודודה שלי היתה השיא היום!
בהתחלה היא רצתה שנבוא אליה ונשב ונחגוג כאילו לאבא יום הולדת עם זיכרונות (היא אחותו הגדולה של אבא שלי).
בסוף זה לא יצא. אמרתי לה שאחי סובל מכאבי שיניים והיא אירגנה מפגש עם הרופאת שיניים שלה. אני קראתי סיפור באינטרנט ובסיפור היה מוות של אח של הגיבורה.
אני עם האוסידי שלי הפחדני שיקרה משהו ישר התחלתי לבכות ואח שלי חיבק אותי ואמר שהוא יוותר על ללכת היום (זה נסיעה של שעה לת"א)
אמרנו שניתקשר לדודה שלי ונגיד לה שקיבלתי ואחי חיב להשאר איתי (אחי לא רצה במילא ללכת). אמרתי אפילו שאני אחזיר לה מתי שאני מקבלת קיצבה את הכסף על הפגישה שנדחה אותה.
היא ישר התחילה לצעוק ולהעליב שאנחנו אידיוטים וטיפשים, ושיש המון בנות 28 בגילי שמקבלות ולא מפחדות להשאר לבד, ואם הוא לא יבוא היא מנתק קשר לא ליום לא לשבוע אלא לגמרי.
בעיקרון לא היה אכפת לי כי היא אדם מעצבן וגם אבא לא אהב אותה. אבל היא משלמת לנו חלק מהשכר דירה ועושה לנו קניות מידי פעם בעקבות המצב הכלכלי.
אנחנו קוראים לה בעל המאה בעל הדעה אבל נימאס לי מזה שהיא שולטת ככה בחיינו זה תמיד היה ורק אבא שלי היה מסוגל לקטול אותו, בין אם היא היתה עושה סנצסיות או מעליבה אותנו (ולא היה חסר עלבונות כמו שמקומי למשל בבית משוגעים). אני לא יודעת, אולי היא ניסתה לעשות משהו לטובה אבל יש לה דרך נורא מגעילה לעשות את זה.
וזהו רק רציתי לשתף. תודה לכם, ואני מקווה שאני לא נודניק.

משהו. את נודניקית נורא.

נו באמת. אל תדברי שטויות. את בבית פה

הרעיון של דודה שלך באמת היה מקסים, אבל זה ברור שזה יום רגיש גם לך ולאח שלך. ועוד הסיפור שקראת... מלחיץ.
את יכולה לומר לה שבסופו של דבר הרגשתם שזה קשה לכם מדי וזו גם אחת הסיבות שהחלטתם להישאר בבית ביחד ולא להגיע. אני בטוחה שהיא תוכל לקבל את הסיבה הזו יותר בהבנה.

וחוץ מזה, חיבוק גדול. אני חושבת שוב על השרשור הקודם שלך, על אבא שלך, ובאמת, כואב לי הלב. אני לא יכולה לחשוב אפילו מה הייתי עושה בלי אחד ההורים שלי.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
תודה מקסימה

זה באמת חשוב לי מקום שאני יכולה לפרוק את הלב.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
שוב בכי

הרגע נכנסתי לחדר והסתכלתי בתוך הארון איפה נמצאים כול הדברים של אבא ששמרנו. אני רק בוכה .

Lady Stark

New member
התעצבנתי עכשיו

על הגישה של דודה שלך.
מותק, אל תקחי שום דבר מזה אישית. זאת לא התנהגות צודקת או מוצדקת ויש לך מלחמות גדולות יותר וחשובות יותר.
אני יודעת כמה קשה זה לציין ימי הולדת ראשונים...
שולחת חיבוק.

למעלה