שוב הנעליים...

yerez678

New member
שוב הנעליים...

רציתי ללמוד מניסיונכם על אופן נעילת הנעליים, האם אתם נוהגים להוריד צד אחד מהמוט לנעול ואז לחבר או להוריד את שני הצדדים או לנעול את הנעליים יחד עם המוט? תודה...

אנגלה3

New member
מה זאת אומרת להוריד את המוט?

המוט אמור להיות מודבק לנעליים, אין אפשרות להוריד אותו. לגבי הנעילה, אצלנו הק"פ הוא חד צדדי, רגל ימין, לכן אני תמיד מתחילה עם הרגל הימנית, אחרי שאני בודקת שהנעל יושבת כמו שצריך - העקב עד הסוף למטה - ואת זה ניתן לראות מהפתח שעשו לנו בצד האחורי, אני ממשיכה עם הרגל השנייה. אני עדיין בדיעה שאתם צריכים לגשת שוב פעם לרופא, אל תתביישו, תבקשו ייעוץ נוסף מהרופא עד שתרגישו מספיק בטוחים שאתם נועלים נכון את הנעליים, בכל זאת מדובר בבריאות של הקטנים שלנו - והרופאים רואים זאת בסבלנות ובהבנה. בהצלחה אם תירצי שלחתי לך במסרים את הטלפון שלי - אשמח לעזור גם דרך הטלפון. אנג'לה

sigis7

New member
כל אחד נוהג קצת אחרת, כמו בכל דבר...../images/Emo8.gif

לנו יש ק"פ ברגל שמאל. אני לא מורידה נעל מהבר ואז נועלת ומחברת אח"כ בחזרה לבר, אבל אני יודעת שכך נוהגת ג'סיקה. אני נועלת כשזה מחובר- קודם רגל הק"פ, את האבזם בלבד,עוברת לרגל השניה וסוגרת אבזם ואז שורכת וקושרת,(אני מקפידה תמיד לפתוח את השרוך עד הסוף ולהכניס רגל כשהכל פתוח לחלוטין), ואז חוזרת לרגל הק"פ ושורכת את השרוך. אני חושבת שכל אחת כאן פשוט מאמצת לה את הדרך הנוחה והנכונה לה ולילד שלה. בהצלחה!!!

פרלמנים

New member
זה שונה כשיש ק"פ דו צדדי../images/Emo13.gif

הי, אנג'לה, להם יש בר כמו שלנו. הנעליים מחוברות על הברגה למוט וניתן להוריד/לשנות את הזוית וכו'. אגב, איך משחקים עם הזוית בסוג הבר שלכם? כאשר יש ק"פ דו צדדי אז מאוד נוח להוריד נעל אחת מהבר, לנעול אותה, ואז את השנייה ולחבר את הבר בזוית הנכונה. לא פשוט להכניס כף רגל לנעל בזוית של 70 מעלות... לכן עדיף להוריד. כך אנחנו נוהגים, גם כיון כאשר הזוית היא 60, זה פשוט יותר נוח לנו. תגידי, מתי אתם רואים את שינדלר? תתקשרי אם יש לך שאלת, חופשי! ד"ש לבונבונים... ג'סיקה

yerez678

New member
היי ג'סיקה

מה שלומכם? אנחנו היינו אצל שינדלר אבל לא קיבלנו תשובות לכל השאלות (לפחות לא תשובות מלאות). ביום שני הבא אנחנו אצל ד"ר פנסקי בקפלן לקבלת דעה שנייה.. נדבר

אנגלה3

New member
אין אפשרות לשחק עם הזוית

הנעליים מקובעות על הבר, ואין אפשרות לפירוק מהבר ולשחק בזויות - לכן לא היה לי ברור לגבי השאלה של הפירוק. מתנצלת, לא ידעתי שיש אפשרות לפרק את הבר שלכם. המשך ערב נעים אנג'לה

פרלמנים

New member
הי אנג'לה, מה את מצטערת?

לא ידעת... אין מה להצטער. בהזדמנות אפרסם תמונה של הבר, אני הייתי בטוחה שבכל הברים אפשר לכוון את הזוית. ליל מנוחה
גסיקה

אנגלה3

New member
../images/Emo13.gifמסתבר שאנחנו לומדים עם הזמן דברים חדשים

שלא ידענו עליהם עד שלא נתקלנו בהם....

ליבי א

New member
לגבי הנעליים

אנחנו מאז ומתמיד נועלים את הנעליים לנוגה שהיא נרדמת באופן רגיל לא פותחים את ההברזה של המוט כי זה לדעתי מיותר עם הזמן מתרגלים וזה ניהיה מאוד פשוט ובפחות זמן. היו נוגה בת שנתיים וחצי היא נרדמת במיטה שלנו על הבטן היא הופכת אותה על הגב והיא לא מתעוררת ונועלת לה את הנעליים ולדעתי כדאי בשבילכם להתרגל בצורה הזו וגם בשביל הילדים כמה הם גדלים הם גם מתחילים להתנגד. אם יש לך את מוזמנת להתקשר אלי אני אשלח לך מסר עם הטלפון שלי. בהצלחה. ליבי

טאניוש

New member
עם עיניים עצומות בשתי דקות ../images/Emo8.gif

נראה לי מסובך מאד להוריד נעל מהמוט, לחבר חזרה ולכוון לזוית. לילד שלי בטוח לא תהיה סבלנות לכל הפרוצדורה הזו. אני נועלת נעל ראשונה (על רגל ק"פ), סוגרת אבזם ושוכרת שרוכים, אחר כך עוברת לנעל השניה. מקפלת גרביים מעל הנעל (הרגל של שנתיים למרות שבטח כבר אין צורך בזה). זהו. בהתחלה שמנו את הנעליים רק כאשר התינוק היה נרדם. לאט לאט "נגמלנו" מזה ועברנו לנעול נעליים לפני השינה (תוך כדי הוא שותה את בקבוק הלילה שלו), כך שהילד למד להרדם עם הנעליים וגם אם הוא מתעורר באמצע הלילה הוא יודע להרדם לבד. באתר של אושרי יש הסבר מפורט וטיפים מועילים מאד לימים הראשונים. ואם יש אפשרות אולי תבואו לחברי הפורום המנוסים יותר שידגימו לכם?

זהבה29

New member
../images/Emo20.gifנעילת נעליים.

למעיין יש קלאב פוט דו צדדי,לכן למעיין יש שני ברגים במוט ואפשר לפרק. נתנו לנו מפתח כדי לחזק את הברגים(בחנות הנעליים רק בפעם השנייה.) לנו דר אפרת ברוטשילד הסבירה לא לפרק נעל מהמוט. היא טענה שכך החיבור לבורג נחלש. זה באמת קשה לשים ככה את הנעליים,לפעמים אנחנו כן מורידים בורג-כמו הלילה. בעיני חשוב סדר ערב מאוד ברור שבתוכו נעילת הנעליים לאחר סדרת פעולות ידועה מראש,אפילו אותו חדר למעיין זה עוזר, יש לה ציפיות ברורות. אנחנו גם פותחים את הנעליים עד הסוף ואז מניחים את הרגל סוגרים קודם כל את האבזם ורק אז את הסרוכים. אנחנו גם מחפשים גרביים כמה שיותר דקות ללא תפרים. בהצלחה זהבה.

אירנה ק

New member
גם אנחנו

לא מורידים את הנעל מהבר. נועלים קודם רגל עם ק"פ ואז את השניה. אני נועלת לה כשהיא רואה טלפיזיה כי השנה שלה מאד קלה והיא מתעוררת מכל נגיעה וגם היא נרדמת במיתה שלה וקצת קשה להתכופף בשביל לנעול.

אנגלה3

New member
אירנה, איך זה שלא ראינו את הג'ינג'ית

שלך בשרשור של התמונות???

אירנה ק

New member
לא היה לי זמן לצלם../images/Emo10.gif

בגן שאני עובדת לחץ של מסיבת סוף שנה, אני חוזרת הביתה סחותה לגמרה
. אבל שבוע הבא בטוח תקבלו תומונות מיום הולדת

למעלה