שוב :הסבר על ג'סיקה ומישל

שוב :הסבר על ג'סיקה ומישל

מאז יאצת האלבום "HOTEL PAPER" מישל העסיקה את ג'סיקה כהמלווה שלה. ג'סיקה התחילה בתור זמרת עצמאית בדיוק כמו מישל עם הסינגל "ALL DAY AND ALL NIGHT" שהופיע בפסקול של הסרט של ג'קי צאן. מישל וג'סיקה נפגשו בזמן הסיבוב הופעות של מישל בקיץ. ג'סיקה ומישל החלו לכתוב יחד את השיר המדהים! "despretly" עכשיו לאחר שהמצב בחברת התקליטים של מישל משתנה. מישל וג'סיקה (ולדעתי גם ג'יין החברה הכי טובה של מישל) קיבלו חוזה הקלטות משותף השם שלהם הוא THE WERCKES נראה לי ומעכשיו מישל וג'סיקה ביחד בכל צילום ובכל הקלטות ובכלל

buffgirl

New member
../images/Emo127.gif טוגלן והוסף לש.נ ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

SpectroniX

New member
דניאל

יש לך מושג באיזה פורום אני יכול למצוא את המחליפה שלך בזמן האחרון-שירי ג€(devil in disgise)?ג€ אני צריך לשאול אותה משהו.

SpectroniX

New member
דניאל

יש לך מושג באיזה פורום אני יכול למצוא את המחליפה שלך בזמן האחרון-שירי ג€(devil in disgise)?ג€ אני צריך לשאול אותה משהו.

SpectroniX

New member
נשמע לי פחות מוצלח...

שמישל תתחיל עכשיו להקה. אני חושב שמאד מתאים לה קריירה סולו ומדי פעם איזה דואט (כמו למשל עם גסיקה הארפ או שריל קרואו). מה הכוונה "עכשיו עם הבעיות בחברת התקליטים שלה"?

dun16

New member
../images/Emo45.gif

זה באמת יהיה דיי מוזר שמישל תהיה בלהקה מעכשיו... נקווה שהשירים יהיו יותר בסגנון של מישל... או שבסגנון של שתיהן יחד ויהיו טובים
אגב... הזכירו את מישל עכשיו בבנות גילמור... זה היה מגניב...! רורי שאלה את החברה של דין איזה מוזיקה היא שומעת והיא אמרה מישל בראנץ', מאטצ'בוקס 20....

SpectroniX

New member
אני היחיד שחושב...

שלורליי מדהימה? פשוט יש בה משהו מיוחד כזה.

OrdinaryDay

New member
היא באמת מדהימה.

היא אף הרבה יותר יפה מהבת שלה בסידרה, רורי... ואממ...בסידרה קצת ירדו על מישל, הלא כן?

OrdinaryDay

New member
גם אני התכוונתי לאמא../images/Emo11.gif

אני רוצה שרורי תחזור כבר לדין

SpectroniX

New member
טוב אז רק אני התכוונתי לבת

אז רורי זו הבת ולורלי זו האמא? אני מעדיף את הבת.

dun16

New member
נמנמ

כשחושבים על זה... באמת דיי צחקו על מישל שרורי הופתעה כזה... אבל בכל זאת התלהבתי שהזכירו אותה...
אני לא ממש אוהבת את דין... הוא נראה קצת משעמם כזה... כמו דוסון או משהו... ג'ס יותר שווה...

אפרתתת

New member
את טועה ומטעה!!!!

מישל וג'סיקה נפגשו עוד לפני שמישל הוחתמה, כששתיהן עדיין היו עצמאיות ועוד מאז הן כותבות ומופיעות ביחד. אכן קוראים להן The Wreckers אבל הן צמד שמורכב מג'ס ומישל ולא משלישיה - ג'ן (ולא ג'יין...) לא כלולה בעסק.

אני בן תודה...

וג'ין כותבת איתן את השירים ומתופפת. נכון מישל וג'סיקה נפגשו לפני הTOUR והן לא כתבו לפני זה . פעם ראשונה שמישל וג'סיקה נפגשו היה לאחר שמישל החלה לחמם את הנסון. ואת טועה כי מישל וג'סיקה החלו להופיע יחד רק מאז הקולג' TOUR האחרון לפני זה ג'סיקה היתה אך ורק מלווה של מישל.

למעלה