שוב העבודה....

limrod

New member
שוב העבודה....

שוב אני , עם אותה בקשה כמו שכבר אמרתי בכוונתי לעשות עבודת גמר על רדיוהד- אבל לשם כך אני חייב להשיג מקורות בבליוגרפים: ספרים , מאמרים או כל דבר אחר- בעברית או באנגלית. בלי רשימה סבירה מבחינת כמות ומבחינת אמינות(כלומר לא רק מקורות ידע מהאינטרנט) לא יתאפשר לי להכין את העבודה. אז שוב אני פונה אליכם, חברי פורום משכילים ויודעי דבר, שתפנו אותי לכל מאמר או ספר על רדיוהד ששמעתם עליו.... תודה מראש וסליחה על הנדנוד נ.ב רעיונות והצעות לגבי תוכן העבודה יתקבלו בברכה , אז אל תהססו(נימר...)

lide

New member
תראה זה פשוט מאוד...

כנס GOOGEL ישראל, תרשום "רדיוהד" אתרים. עוד... מאמרים כנס ל - YMET רשום רדיוהד וגם שם יש הרבה חומר.

polyethylene

New member
ועוד כמה דברים...

יש בטאג ליינס כל מיני שורות רצות. חלק מהם זה הפניה לאתרים. יש למעלה גם מילה שכתוב עליה "קישורים" - היא תפנה אותך ללינקים שקשורים כך או אחרת לרדיוהד. יש לך את www.google.com ואת www.altavista.com, תרשום שם radiohead ותלך לאיבוד שעות. ברב האתרים שבקישורים שלמעלה יש קישורים לעוד מקומות, כך שמה שאתה צריך לעשות זה רק ללחוץ על הלינקים. בהצלחה
פולי
Elbow - Red

Fish in the sea

New member
הצעות לגבי תוכן העבודה?

תחליף נושא ויפה שעה אחת קודם! הכתיבה של ט´ום יורק היא לא מובנת ביום טוב,ולא קריאה ביום קצת פחות טוב. חוצמזה,מהכרותי עם הבצפר בו אתה לומד תהיה לך בעייה גדולה לסיים עבודה שכזו.המערכת שם כ"כ מרובעת וכ"כ מכוונת למה שהם רגילים,שפשוט קשה נורא לשבור שם את הרציונל שלהם.אולי דברים שם השתנו,אבל ממה שזכור לי,בטח ינסו לגרור אותך לעשות עבודה על איזה קרב שולי במלחמת השחרור. שלא תבין אותי לא נכון,רעיון כמו שלך הוא מבורך,ואולי אפילו יצליח לשנות משהו בחשיבה המקובעת של המורים שם,אבל אני עדיין מתקשה לראות איך תבנה את העבודה.חומר מהאינטרנט יהיה לך בלי סוף,השאלה,אם זה מספיק. באמת יש לך כוח להתחיל לקרוא ספרים עבים בשפה האנגלית? כי זה מה שתצטרך לעשות כנראה. הקיצר,אני במקומך הייתי חושב על זה עוד קצת,ובינתיים מתחיל לנקות את השטיח האדום.יש שמועות על ביקור ביום שישי הזה. שיהיה בהצלחה.

limrod

New member
נימר ידידי...

תמיד ידעתי שהאופטימיות שלך מזוייפת , נולדת פסימיסט..... אפילו באחד הרגעים החשובים בשנה האחרונה (חצי גמר) נשברת תחת לחץ הגרזן והודעת שאת כספך אתה תשים על היריב(פרט שולי שכעבור יום זה התברר כהימור נכון) כל מה שתאמר לא יניע אותי כרגע מעבודה זו , אז או שתנסה לעזור כמה שאתה יכול , או שתשב בצד ותחסוך ממני נאומי ביה"ס.(ובייחוד , אל תדכאני) אני אעשה את העבודה הזאת , ושום בית ספר- בייחוד לא אחד על סף התמוטטות-לא יניע אותי מכך... ובקשר לכתיבתו של ט'ום מכרנו , אכן היא מורכבת ומעוררת תהיות לגבי יכולתנו לפרשה-אבל אני מתכוון להעלות השערות ולא לקבוע קביעות(כמו שבד"כ עושים בניתוח שירים).לרשותי גם עומד ד"ר לספרות יוסף מילמן (מנחי היקר) ואם מישהו יכול לעזור לי בקשר לשירה - אז זה הוא. והשטיח- הוא מבריק כבר חצי שנה אבל רגלך מסרבת לגעת בו , ברית כבר הפסיקה לספור את השבועות- כל יום שישי מביא עימו אכזבה ישנה חדשה, בקיצור- בוא(!)

lazy

New member
יש לי כמה ספרים על רדיוהד

אבל אני בדר"כ לא משאיל אותם לאנשים שאני לא מכיר אבל אתה מוזמן לבוא לבקר אותי איזה יום אם בא לך...

limrod

New member
lazy........

אני לא מבקש שתשאיל לי את ספריך היקרים , רק תן שם ומקום שאפשר להשיג אותם , ותן לי גם כמה שורות מסכמות על כל ספר אם תוכל...

lazy

New member
יש לי איזה 5 ספרים

לא זוכר בדיוק איזה אבל אני אוכל ללתת לך רשימה מחר קניתי אותם באינטרנט AMAZON ו AMAZON.CO.UK זה מקום טוב להתחיל... לגבי כמה שורות על כל ספר: האמת, לא קראתי אותם , רק הסתכלתי בתמונות... חלק מכיל את הסיפור של רדיוהד - ביוגרפיה חלק מכילים קטעי עיתונות חלק דיסקוגרפיה וכו' אבל התמונות די מגניבות

limrod

New member
תודה לך לייזי

ואם תוכל באמת לתת את השמות זה יהיה אחלה.... בכל אופן , עזרת לי מאד

למעלה