שוב העתקה מאיידול!

Deanb

New member
שוב העתקה מאיידול!

היי! היום התברר לי כי עקב בעיה שנוצרה להפקת כוכב נולד, הם ישנו את הפורמט וכך הוא יהיה עד הגמר: יהיה גלגל הצלה שבו יעלו שניים, ולאחר מכן 2 תכניות בהן כולם מתמודדים ואחד מנופה בכל תכנית... אז שני חצאי הגמר והגמר. *שוב* העתקה מפורמט איידול - 2 התכניות= ניפוי אחד בכל תכנית. זה רק מוכיח איך הפורמט שלהם קורס והם מעתיקים מהמקור המשובח כדי שהפורמט "ישאר" בחיים". מה דעתכם?

MoGanC

New member
דעתי זה שזה לא משנה

חוץ מזה,איידול לא המציאו את הרעיון של אחד מנופה כל שבוע,יש את זה בכל סדרת מציאות שמכבדת את עצמה,לא רק בכזאת של תחרות כשרונות.

14מתן

New member
מצחיק איך כל שבוע הם משנים את

הפורמט של התוכנית....

moran500

New member
מה?! הפקה מושחתת? כוכב נולד????

לא...

La NaNiTa

New member
אומרים שזאת העונה האחרונה..

וחבל.. כי חברה שלי מדהימה והיא התכוונה להיבחן בשנה הבאה.. אבל למען האמת.. כוכב נולד לא משתווה לאיידול בשיט.. התוכנית מיצתה את עצמה כבר בעונה שעברה.. ולמרות שאני רואה את העונה הזאת.. אני עושה את זה כנראה מתוך הרגל.. וגם כדי לראות את אסף אברבוך
אבל העונה הזאת היא בהחלט כישלון... שונאת את העובדה שהם תמיד משנים את החוקים משבוע לשבוע..

Fairywitch

New member
לא רק זה-

השבוע אי-אפשר היה להצביע עד סוף התכנית
לא שניסיתי, אגב- אבל קרע אותי שהם כתבו את זה... חבל שהם נזכרו עכשיו

Deanb

New member
למה קרע אותך שהם כתבו את זה?

תמיד אומרים באיידול שהקווים נפתחים רק בסוף התכנית. ובאמת חבל שנזכרו רק עכשיו!

Fairywitch

New member
בגלל זה נקרעתי-

כאילו רציתי להגיד להם- בוקר טוב
טוב שנזכרתם
הרי על זה קיטרנו כל הזמן...

yinnon2

New member
נראה לי לגיטימי לגמרי...

ככה הם צריכים לעשות.. הם גם מתחילים מהשבוע נושא משותף-וזה מצוין!!

Deanb

New member
כנסווו אנשים

כנסו וקראו: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3113810,00.html כתוב ואני אצטט: "ישראל, אגב, תהיה המדינה היחידה בעולם שמשדרת שעשועון שמבוסס על תחרות שירה ומגבילה את מספר הקולות לצופה". מה?! זה ממש לא נכון... אם אני הבנתי נכון, בכל האיידולים ברחבי העולם יש הגבלת מס' קולות לכל צופה לא?? חחחח הם ממש מוזרים... כוכב נולד חייבת להפסיק! קדימה גירסה ישראלית לאיידול!

MoGanC

New member
אין הגבלה באיידול

אפשר להצביע פעם אחת,ואפשר גם 10000000000000 פעמים.רק בארץ מתבכיינים.

Fairywitch

New member
לא היו צריכים להגביל עד כדי כך.

קרה בעבר שהתלבטתי, אז הצבעתי לכמה אנשים. 2-3 קולות היו עדיפים. ככה זה בארץ- קודם מחפפים, ואז הולכים לקצה השני...

Deanb

New member
חחח נכון! באמת מחפפים לגמרי ואז

פתאום לוקחים את העמדה הכי נוקשה שאפשר! מדהים... כמה טעויות עשו ועוד ממשיכים לטעות... ודרך אגב, כן אפשר להצביע באינטרנט למתמודדים... לפחות בפופ איידול...

למעלה