שוב הפתעה

m a r l o

New member
שוב הפתעה

איזה שיר יפה לדעתי צריך להתקשר לגלגל"צ ולשאול למה לא שומעים אותו?

E l i a n

New member
וואווו!!!! איזה כיייף!!!!!

אני כל כך שמחה!! זהו הסינגל השני מתוך "בית השמש"! אולי זה סימן לכך שהאלבום באמת מתקרב ובא :) סופסוף! מיום ראשון,ממליצה לכולנו להתקשר לגלגל"צ,ל"הבחירות" ולבקש,במספר- 037653597 לדעתי,שישימו את השיר "צ'יינה",שיר מעניין ויפה :) אני רוצה את דעתכם: האם כדאי לכתוב להנהלת הפורומים ולבקש להחזיר את הפורום שלנו לרשימת הפורומים הכללית? יש בכך יתרון מאוד גדול: הפרסום הנרחב,הדרך הקלה יותר להגיע לפה,ועוד. אבל החיסרון,שהוא לא כל כך חיסרון,שנתחיל לקבל את כל הפירסומים של
אנשים. אז מה דעתכם? אליאן.

m a r l o

New member
כן כן להחזיר

אז מה אם יהיו פרסומים? זה מחיר קטן לעומת היתרונות

E l i a n

New member
אוקי, קיבלת :)

בתחילת השבוע (ראשון,שני,משהו כזה) אכתוב מכתב לאפרת,היא היא מנהלת הקהילות. אבל אם תוכל,אבקש בכל לשון של בקשה: אנא, הבא לפה עוד אנשים שאוהבים את נימרוד ואת יצירותיו,ע"מ לעורר פה שירשורים רבים. אוקי?
אליאן.

m a r l o

New member
נראה לי

שאת צריכה כמנהלת הפורום להיכנס לכל קהילות המוסיקה ברשת ולעורר שם עניין ולהזמין אותם לפורום

E l i a n

New member
וואו, זה יהיה מעט קשה..

וייקח זמן יקר לי.. אעשה את זה קרוב לסופשבוע הבא, אני מניחה,משום שיש לי לחץ רב בלימודים כעת. יא' קשה שנה :) אשמח לעזרה ב"לעורר עניין".. אני מנסה לחשוב איפה כדאי לפרסם.. קהילת רוק ישראלי בתפוז,קהילת מוסיקה ישראלית בוואלה,בנענע,ב-איי או אל,ובעוד. יש הצעות איפה כדאי? אשמח לקבל אתרים. אליאן.

למעלה