שוב ויזת תייר

בוקר טוב

אני בן 28 ומעולם לא הייתי בחו"ל. אני יודע שזה מצחיק אבל לא יצא...חחחחחח טוב.בכל מקרה..אני רוצה לדעת מה עליי לעשות בכדי לצאת מהארץ?? אני הייתי שמח אם הייתם מסבירים לבור כמוני את התהליך... אני אמור להוציא דרכון....לגשת למשרד הפנים??? כמה זה עולה? תוך כמה זמן מקבלים את זה? האם כל אחד יכול לצאת מהארץ? (אין לי עבר פלילי או משהו כזה חס וחלילה) מה קורה בקשר לעבודה?? מה קורה בקשר לשהות ממושכת ?? באיזו מדינה אפשר לחיות מבלי שתיחשב ללא חוקי?? על איזה מקום הייתם ממליצים אם אני רוצה לברוח מהכל--אני אחרי תקופה די קשה שבעקבותיה אני מתכוון פשוט לצאת מהארץ. מה השהות המקסימלית שניתן לצאת מהארץ? לאיזו מדינה הכי קל להגיע לבד?? (ברור שלאפגניסטן לא הייתם שולחים אותי. כמה כסף להערכתם צריך בשביל לחיות שנה או יותר במדינה זרה...ובכבוד. (לא במלונות זולים או הומלסים....) בארץ לוקח לי 40 אלף ש"ח לחיות בדירה משלי בשכירות לשנה (כולל מיסים וכו'...) האם כך זה בחו"ל?? מה הסיכוי למצוא עבודה בחו"ל?? וכו' וכו'... אשמח מאוד אם אוכל להיעזר בניסיונכם הרב. המון המון תודה

noanadav

New member
מה עושים בשביל לקבל ויזה???

אני רוצה לטוס כמה שיותר מהר הבעיה שהבנתי עכשיו שאי אפשר להוציא ויזה בכזאת קלות אני רוצה לדעת מה אני צריכה בדיוק בשביל שבטוח יתנו לי ויזה

טאלולה

New member
ויזת תיירות

לא הבנתי למה מי שעשה ויזה לפני שמונה שנים לא צריך לעבור ראיון בשגרירות ואילו מי שעשה ויזה לפני 10 שנים או לא עשה בכלל כן צריך לעבור ראיון. מה ההיגיון בדיוק?

doronf65

New member
מנהל
קצת הסברים

באתר משרד הפנים תמצא את כל ההסברים הטכניים לדרכון. תקבל אותו תוך כשבוע. כל אחד שאין סיבה להחזיקו בארץ ואין נגדו צו עיבוב יציאה - יכול לצאת. בקשר לעבודה שלך בארץ - מה זה נקרא? אתה יודע איפה אתה עובד ואיך הם יקבלו העדרות שלך... רוב המדינות המסודרות שאני הייתי מוכן לחיות בהן מצריכות אישורי עבודה/אזרחות מסודרים ולא מאפשרות חוקית לתייר לעבוד. הצעתי: אני מבין שאתה אחרי תקופה קשה, אבל אתה ממש לא יודע לאן אתה הולך. אםילו איך ללכת אתה לא יודע... אני מציע שתיגש לסוכנות נסיעות ותתכנן לך חופשה יפה, אחריה תחזור לארץ ולחייך שאותם אתה מכיר. דורון

מממ

1. עבודה קבועה לפחות שנתיים 2. לימודים כאן יעזרו. להראות להם שיש לך יציבות כלכלית כאן ואין לך מטרה להגר לארה"ב. עם כל זה גם יכול להיות שיסרבו הבנתי שכרגע יש מישהי שדי לא נותנת ויזות... בהצלחה

טל ר

New member
ההגיון הוא

שמי שמבקש ויזה צריך ראיון. מי ש"עשה" ויזה לפני 10 שנים, הויזה שלו פגה, ולכן הוא זקוק לויזה חדשה (וראיון). מי ש"עשה" ויזה לפני 8 שנים, הויזה שלו עדיין בתוקף, לכן כל עוד הוא לא זקוק לויזה חדשה, הוא אינו זקוק לראיון בשגרירות. טל.

מנצל"ש

אם אני מבקשת וויזה ואומרת שזה טיול לפני הצבא יש לי סיכוי יותר גבוה לקבל וויזה?

טל ר

New member
אולי

אם תראי להם שאת צריכה להתגייס בקרוב, ותביאי ראיות לכך (כך שהם ידעו שאין בכוונתך להישאר בארה"ב).

noanadav

New member
יש בעיה קטנה

העניין הוא שאני רק השתחררתי לפני 4 חודשים ואני עובדת חודשיים. אם אני אגיד להם שאני שיש לי לימודים באוקטובר ואני אביא להם 3 תלושי משכורת אחרונים זה יספיק???

תראה דורון

אני אענה לך: אני לא פוסל להתחיל בחופשה ..אבל הכיוון שלי הוא פשוט לעזוב את הארץ. אני יודע שהסיכויים לא גדולים כי אין לי משפחה,ילדים,עבודה קבועה וכו' וכו'....והבנתי שאין סיכוי לקבל שהייה של יותר ממספר חודשים במדינות..כי הם מפחדים שאתה לא תרצה לחזור...(כי אין לך בעצם בשביל מה) ולכן שאלתי לאיזה מדינות אפשר כן להיכנס מבלי הגבלה של זמן או מבלי להיחשב כלא חוקי. אני לא רוצה חס וחלילה למצוא את עצמי באיזה כלא בהולנד או בסינגפור... ואם הייתי רוצה חופשה ,אני מניח שהייתי עושה את זה כבר אחרי הצבא או מייד לפני תחילת הלימודים במכללה או משהו כזה. מעולם לא נמשכתי לחו"ל או לחופשות בחו"ל... פשוט הגעתי לאיזו צומת דרכים בחיי...שאני מרגיש שזהו....היציאה מהארץ ואולי פתיחת דף חדש הכרחית בשבילי. אז רציתי רק לדעת אם אפשר לעשות את זה לא רק בשביל חופשה.... אין לי בדיוק עתיד כאן.לצערי המון תודה ומקווה שיהיו עוד התייחסויות

ליאתA2

New member
After you get a passport

I would really recommend to start with a vacation abroad. It looks a bit radical to leave the country for the first time in your life for good. It is not easy to start your life in a new place. Maybe after taking a vacation you will feel that this is good enough as a ventilation of the stress of living in Israel. If after doing this you still want to leave - maybe a good way to work and stay in places legally is to start through volunteering organizations. Look them up on the internet. You wont make money but you will leave and work out of Israel and accumulate life changing experiences. You will also network with people from all over the world and this contact can come in very handy later and might help you get a job somewhere else later. (I mean - you volunteer in Africa and later you might be able to get a job in the head office in... let's say... Belgium) But really - start with 3 weeks in the islands of Southern Thailand and then see how you feel

לא טוב

הגורל די אכזר לאנשים שרוצים לברוח ואין להם לאן לחזור - איש לא ממש מחכה לך בזרועות פתוחות בחו"ל - אין מדינה שאתה היית רוצה ללכת אליה שמקבלת אנשים עם שטיח אדום. כדי לשהות ולעבוד במדינות מפותחות צריך אזרחות או אישורי עבודה או להיות מהגר מהמניין - תהליך ארוך ויקר והכי קשה - מצריך מקום עבודה שידרוש אותך וגם יעמוד בתנאים המחמירים של חוקי ההגירה. אפילו מדינות שנחשבות מדינות "הגירה" כמו אוסטרליה לא מקבלות כל מי שרוצה - יש תנאים - תמצא מקום עבודה שמוכן להיות ספונסור שלך ועומד בקריטריונים של חוקי הההגירה - אם אינך אקדמאי אתה אפילו לא זכאי להגר על סמך מקום עבודה - אין על מה לדבר בכלל. מהגרים רצויים הם אקדמאים צעירים עם מקום עבודה שמוכן לקבל אותם. אין דבר כזה "ויזת עבודה לקניונים או אניות נוסעים". אז אם אתה רוצה לברוח מהארץ - אתה יכול לעשות את זה כתייר שלא רשאי לעבוד וגם זאת לזמן מוגבל - או כלא חוקי אבל אם אתה לא רוצה להרגיש מה זה להיות פועל מגאנה בישראל - מומלץ לא לעשות את זה. בקיצור- אני מבין את יאושך - אבל אין לך יותר מדי ברירות. כמה שזה נשמע מוזר- הסיכוי הטוב ביותר שלך הוא או ללכת לאוניברסיטה, לעשות תואר לעבוד כמה שנים בארץ ולשלוח רזומה לחו"ל כאשר הכלכלה תשתפר- או להתחתן עם אזרחית ממדינה אליה אתה רוצה להגר. אתה די חסום מכל הכיוונים האחרים - כאשר מדובר במדינות מפותחות - בקשר ללא מפותחות - מי רוצה בכלל להגר לשם?

אפשר להוציא ויזה רק בשגרירות

במקום אצל סוכני נסיעות? בשביל לשלם רק את ה-100 דולר במקום העמלות שסוכני הנסיעות דורשים ואם כן איך עושים את זה?

למעלה