שוב זאת תקופה של גיאות בחיי...

MaPHisTo

New member
שוב זאת תקופה של גיאות בחיי...

מים רבים שוטפים את חושיי ואני מרגיש שאני עומד להתפוצץ. היומולדת המחורבן שלי ממש דיכא אותי, די עיצבנתי את החברה הכי טובה שלי והמשפחה שלי די לא זוכרת מתי נולדתי, אנשים שואלים אותי "נו, חמוד, איך זה להיות גבר? 17 נכון?" לא יודע, אולי תבדקו ברישיון הנהיגה שלי אבל בעצם אתם לא יכולים כי אני רק בן 15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובנימה אופטימית זאת כמה הערות מאירות עיניים או משהו: -ראיתי את איז איט קולג´ יט? סירטה השני של דריה והוא מצוין! -קנו לי מיני דיסק והכנסתי ברך איזה חמישה דיסקים לאחד קטן מגניב כזה כמו בסרטים ואני ממש מרוצה -קנו לי את הסינגלס של הסמית´ס ואני ממש אוהב את זה! הטיול השנתי שלי מתקרב ואני לא יודע אם לצאת או לא... ו....זהו אז תהנו לכם בחיים הקלים היפים והמושלמים שלכם בזמן שאני נירקב בריקנות הדוחקת והמדכאת שפיתחתי תוך כדי העמדת פנים והשתתפות במשחק המזויף הזה שאנשים קוראים לו נימוס!!!!!! תספור עד עשר... תנשום עמוק.. אוקיי, אז... ביי, נראה לי......

Synthetic mE

New member
אוי =-(

דונט בי סאד... אם הייתי באה להפוך אז הייתי עושה לך קצת כיף.. אבל לא יכולתי היום..אז..יום שלישי!! מבטיחה!! גם אני רוצה לראות אותו.. אל תירקב איש..אולי תכתוב קצת על הסרט? יו נואו.. מאמריישן.. אתה טוב בזה :) יומטוב

למעלה