שוב זקוקה לעזרה

אמא לה3

New member
שוב זקוקה לעזרה

במסגרת השידרוגים רכשנו אבוב, מגניב כזה... אני זקוקה לרעיונות לתרגילים בעזרת האבוב, אם יש למשהי/ו רעיון או ניסיון בעבודה עם אבוב, אנא העלו אותם תודה

bonbon27

New member
איזה כייף...אבוב!!!

- עמידת ידים + דחיפה לגב למזרון עבה (רגל קדמית על צד אחד של האבוב ידיים על הצד השני) - כנ"ל קפיצות ידיים - פליק פלאקים למזרון עבה - סלטות קרופיר, גוף ישר ואם אחשוב בטח אמצא עוד... :)

אמא לה3

New member
וואו, תודה רבה

שאלה, או בעצם כמה... איך לצאת לסלטות מהאבוב? הוא לא יתהפך אם ינתרו על צד אחד שלו? האם הוא מתאים גם לבנות גדולות מאוד (נערות)?

PRIHADAR

New member
כן.

עלול להתהפך. ילדה אחת יושבת בצד הנגדי, כדי לאזן את האבוב.

PRIHADAR

New member
בעזרת

ילדה נוספת. בעצם יש שתי ילדות: אחת יושבת עם מלוא משקלה בצד אחד של האבוב. השניה עומדת מולה, בצד השני על האבוב ומנתרת לסלטה (אל מזרן ). כך ניתן לנתר לסלטה בלי שהאבוב יעוף. (אח"כ הילדות מתחלפות. :) הייתי ממליצה לך כן לעשות את התרגיל של "תנופות מסמיכה-לעמידת-ידיים" עם האבוב, ואת המזרני מיטה לנצל לפס אקרובטי כלשהו.... נראה לי :)

רעיונות נוספים

אהבתי מאוד את הרעיונות של bonbon27. גאוני. עקרון נוסף, הוא לשים מזרן (רגיל, דק) על האבוב, ומשם אפשר למשל לעמוד על האבוב ולצאת לפליק פלק, או למשל פליק-פלק עם הידיים דווקא על האבוב (עם המזרן מעליו) בשביל בנות שמתקשות לבצע דחיפה בפליק-פלק; אפשר משלחים לעמידות ידיים כשהיציאה היא מהאבוב עם המזרן מעליו והידיים נמצאות על ערימת מזרנים באותו גובה של האבוב או ידיים על ארגז גבוה יותר; אפשר לשים את האבוב עם המזרן עליו על גבי משהו קשה כמו שולחן/ מדרגות אירובי/ דיוטות ארגז ולבצע קורבטים ממנו, כשהידיים על האבוב וכמובן מזרני נחיתה בגובה הגיוני. אם יש שני אבובים, זה בכלל מגניב, אפשרלהניח אותם אחד אחרי השני עם מזרנים קשים עליהם ואז לעשות פליק-פלק כשיש הקפצה גם של הרגליים וגם של הידיים, אפשר סלטה סלטה ועוד...

אמא לה3

New member
תודה לכולכן

אתמול היה אימון מוצלח מאוד, הבנות עבדו בעזרת האבוב על פליק פלאקים (יציאה מהאבוב) ערביות פליק-פלאקים (בערבית, ידיים על האבוב) סלטות לפנים (ניתור מהאבוב) קפיצות ידיים (כמו שבון-בון הציעה- רגל וידיים על האבוב) סלטות אחורה (שוב, יציאה מהאבוב) בקיצור, חידוש מרענן ואיכותי.... היום קבוצות רמת מתחילות, ננסה עם האבוב, נראה מה יצא... תודה לכולכן, אשמח לשמוע עוד רעיונות, גם במסגרת תחנות הזויות

ביקשת תחנות הזויות?

בזה אני דווקא טובה: החזקת האבוב בגובה וגלגול ברחיפה לתוך האבוב; לשבת בתוך האבוב ולהתגלש על ספסל בשיפוע; הנחת האבוב על המותניים, כמה בנות בבת אחת בתוך האבוב וניתורים וגלגולים עם זה; גלגול האבוב לרוחק; קליעת האבוב לגוף של ילדה; מספיק הזוי בשבילך???

Tammie

New member
זה נשמע ממש נחמד!

אתן עושות לי חשק לקנות אבוב! תהני אמא ל3 אפשר גם להשתמש באבוב לשפגטים על גובה. זה יותר טוב מקובייה כי זה לא כואב.... וגם לגשרים - גשר עם רגליים על האבוב ומעבר לרגל רגל אחורה, ורגל רגל קדימה כמו שמתחילים קפיצת ידיים - ולרדת אחרי האבוב, הירידה מגובה יכולה לעזור...

אמא לה3

New member
או קיי

נועה אכן הרעיונות שלך הזויים- זכית בתואר "מלכת התחנה ההזוייה" רק ש..... האבוב אצלי מכוסה במין מעטפת לפסטיק (כמו משטח כזה) כך שאין אפשרות לעבור דרכו. תמי, רעיונות נחמדים, גשר ר"ר כבר עשיתי גם קדימה וגם אחורה, את השפגטים אנסה מחר- תודה

למעלה