שוב זקוקה לקטר ולשפוך את הלב

ענתי44

New member
שוב זקוקה לקטר ולשפוך את הלב../images/Emo10.gif

אבל לפני זה אני חייבת הקדמה. אני מעריכה את המשפחה שלי ויודעת שיש מקרים בהם כולם נתנערים וכל האחריות מוטלת על אדם אחד. בעיקר אני מעריכה את אחותי וגיסי.אבל אני כל כך כועסת על אחי.שאני מרגישה שאם אני לא ישפוך את זה אני אתפוצץ. הוא גר קרוב אלינו, וקונה במכולת הסמוכה לבית של אמא. בשבוע שעבר הוא נסע לצפון לחופש ובאמת מגיע לו חופש. אבל הוא לא טרח לבוא לאמא אפילו לא לשתי דקות. רק להגיד לה שלום.בימי שישי הוא מגיע למכולת לקניות ולפני יושב עם אמא שעה כדי שאוכל ללכת לקניות לשבת.כבר קרה פעם שהוא הבריז ולקחתי את אמא איתי. שזה מגביל אותי כי אני עם כסא הגלגלים ולא יכולה לסחוב הרבה. היום, אחרי איזה עשרה ימים שלא ראה אותה הוא התקשר ב12:30 בדיוק כשאני מנקה את אמא אחרי ששילשלה על עצמה ואומר שעוד מעט יגיע. אמרתי לו שלא צריך. כי הוא מתחיל לעבוד בשלוש ואז הוא מלחיץ אותי למהר ואני לא יכולה להדחף בתור כי זו שעה עמוסה. אחרי שניקיתי את אמא שלי החלטתי לקחת אותה כי הייתי חייבת לקנות עבורה בננות. הלכתי איתה ודמעות צורבות ירדו מעיניי. ואז החלטתי שאני הופכת את זה לחגיגה שמחה. ובאמת טיילנו ומכרים בירכו את אמא ודיברו איתה. והיא סיפרה שהיא באה לקנות בננות לנכד שלה ( אחייני בן השנה+ בנו של אחי אוהב בננות) קנינו כמה דברים והלכנו לדוכן הפלפל וקנינו והאיש הנחמד נתן לה בינתיים קציצה והיא שמחה. ואחרי זה קנינו גלידה והלכנו הביתה לאכול את הפלפל כי היא סירבה לאכול שם. אז היה לי קשה, כי הגזמתי בדברים שקניתי וסחבתי הרבה וגם את אמא אבל היה לנו נעים. בכלל לאחרונה איבדתי חבר טוב שלי וגם את המלאך הטוב שלי, ואני חשה בדידות אבל אני אתגבר כי תמיד מהשמיים שולחים לי מלאכים חדשים... וגם כי יש לי אתכם!!! שבת שלום

ענתי44

New member
תודה

בינתיים האחיין המתוק שלי היה פה ואמא ואני קרנו מנחת.

ברית 10

New member
ענתי חזקי ואמצי, את מהווה מקור השרא

האם יש אפשרות לקטר ולשפוך את הלב לאחיך? לכל אחד יש קשר אחר עם ההורה, זה ברור, אבל בכל מקרה חשוב להשתדל ולחלוק את העומס, כדי שמי שיותר משקיע יוכל לאגור כוח. אני לא מכירה את אחיך והיחסים איתו ומשערת שניסית לגייס אותו אבל אולי כדאי לחפש דרך לגרום לכך שיהיה יותר מעורב? לטובת אמא, לטובתו ולטובתך?

ענתי44

New member
תודה ברית ../images/Emo24.gif

זה קצת מסובך. הסיפור הזה. ולא בטוח שכדי לפתח אותו. אבל אני יודעת שאחי אוהב מאוד את אמא שלי וכואב את מצבה.ומשתדל לעזור ודואג לי באמת.

למעלה