שוב חוזר הניגון

mashumashu2

New member
שוב חוזר הניגון

אני מרגיש שכל פעם זה קורה לי מחדש.
אני חושב שיש מישהי שיש לי סיכוי איתה אבל אני פשוט לא יודע איך לחתור לזה ואיך לאותת שזה מה שאני רוצה.
מה אומרים? אני יודע שזה נשמע קטנוני ובטח תגידו לי שתמיד עושים טעויות בהתחלה.
אבל בסופו של עניין, אני פשוט כל פעם מחדש מגיע למצב שאני מוותר, פשוט כי אני לא יודע איך להתחיל.
אינני אדם בודד, אני מוקף חברים ידידות וכו' אבל כשזה מגיע לשלב של לעלות מדרגה עם אנשים חדשים (במקרה הזה מדובר במישהי שעבדנו ביחד במשך כמה חודשים והרגשתי קליק).
אשמח לטיפים מועילים

אמממ

אולי תקרא ספרי הדרכה לאיך לבנות זוגיות?
&nbsp
כי להתחיל זה קל
גם לעשות סקס זה קל.. הרבה יותר קל ממה שחושבים.
הכי קשה זה לבנות ולשמור ולשמר על זוגיות.
זה לדעתי האתגר האמיתי.
&nbsp
להתחיל קל כי
אתה מקבל כן/או לא
ואז מפגש
ואז מפגש שני
ואז בעצם אתה כבר בזוגיות!
&nbsp

coyote4

New member
השאלה היא אם אתם עדיין עובדים ביחד

אם כן, אז אני מבינה את הרתיעה בלא ושתצטרך לראות אותה כל יום, ויש מצב שזה יגיע לאנשים אחרים בעבודה וזה סתם יוצר מצב לא נעים עד שאנשים שוכחים.. ( מניסיון מר). אבל במצב שאתם עובדים ביחד, אז פשוט תנסה להתקרב אלייה, לנסות לעזור לה, להתעניין בשלומה ואני מבטיחה לך שהיא תבין את הרמז ואם היא בעניין שלך יקרה משהו ( אלא אם כן היא ביישנית כמוני, אבל אני זה סיפור אחר). אם היא לא עובדת איתך כבר ויש לך פייסבור או טלפון שלה, הכי קל לשלוח לה הודעה ( כן להיזכר בה פתאום חח ) ולנסות להתחיל לדבר איתה ולזרום עם זה ולהזמין אותה לצאת. קצת אומץ וזה הכל :)

dahoe

New member
מכיר את זה.

מה המצב ביניכם? אם תציע לה שתשבו ביחד לקפה, או שתלכו יחד לאיזה אירוע, איך אתה חושב שהיא תקבל את זה?

morana1990

New member
אל תגיד לה היי את מוצאת חן בעיני

ממש לא. זה חשוף וישיר מידי ואם אתה לא מוצא חן בעיניה? סתם היא קיבלה ביטחון עכשיו על חשבונך.
תתעניין בה תשאל מה קורה? איך עבר השבוע, מה עשית היום? תראה אם היא משתפת פעולה ותזרום עם זה..
כאילו ברור שזה נחמד שמישהו אומר לך ״אתה מוצא חן בעיני״ אבל אני אישית, בתור בנאדם חסר ביטחון, לא הייתי לוקחת את הסיכון. ואגב יש גם אנשים שלא אוהבים את זה בכלל שפונים אליהם ככה.

mashumashu2

New member
עברו כמה שבועות...

לא הצלחתי "לקפוץ למים".
אם אני אתקשר, לא אדע מה להגיד ויתחיל לגמגם.
הודעה, כל פורמט נראה לי מוזר, או ישיר מדי או מעורר רחמים מדי.
תקוע

למעלה