שוב חום גבוהה לאמא

ענתי44

New member
שוב חום גבוהה לאמא ../images/Emo53.gif

אתמול בבוקר חזר הפצע בעקב. חבשתי אותו עם המשחה שאמרו. היא ישנה רוב היום ובקושי הגיבה. הבוקר ראיתי שהיא לוהטת אז מדדתי חום והיה לה 38 נתתי אקמול נוזלי ומטפחת קרה על המצח. אני ממש לא יודעת מה עושים?

שריוש2

New member
אם החום ממשיך להיות גבוהה..........

אולי תזמיני רופא הביתה שיבוא ויבדוק את אמא? שיראה מה יש לה וייתן לה איזושהיא אנטיביוטיקה אם צריך, ואם (חס וחלילה) היא תצטרך ללכת שוב למיון הוא ייתן לך הפנייה... מאחלת לאמך שתרגיש טוב
יום טוב!

ענתי44

New member
הגיע אח מיחידה להמשך טיפול

בבית. מקום שאנחנו מנסים להכניס את אמא. הוא אמר שאין לה דלקת ראות והפצע לחץ שטחי.ממחר אמא תתחיל לקבל פעמיים בשבוע אינפוזיה בבית וביקור סדיר של אחות ואם צריך של רופא. נקווה לטוב

zs1957

New member
האם הזמנת רופא לביקור בית?

היי ענתי, אני מקווה שרופא ראה את אמא. לגבי פצע לחץ יש טיפול. ישנה תרופה שנקראת גרנופלקס. זה בא במשחה ובפלסטרים , מקל מאד על פצעי לחץ. מחזיקה לך אצבעות. מאחלת לאמא רפואה שלמה. זהבה שחם

אירילה

New member
ענתי ,מתפעל ממך כל פעם מחדש ../images/Emo140.gif

אני עוקב אחרי הודעותיך ושואל מאין הכוחות האלו? החשוב ביותר הוא שעליך לדעת את הגבולות ליכולותיך ,אחרת בבוא היום את עלולה להישבר ואז באמת יהיה המצב קשה. כולם כאן יעצו לך הרבה פעמים לשקול הכנסת עזרה הביתה ,אני חושב שזה הזמן לשקול זאת ברצינות. יחד עם זאת כולנו כאן מחזיקים לכן אצבעות. ישר כח ענת גרשון

ענתי44

New member
תודה גרשון

הכוחות מאמא. וגם מהפורום. הרבה בזכות הפורום. אנחנו מבררים הכנסת עזרה הביתה. אני מחפשת עובדת ישראלית וללא שינה. בשלב זה בעיניי זה הפתרון. כמובן שאני אכין את האישור לעובד זר לשלב הבא. שלשום היה לי ראיון עבודה הזוי. התקשרו אלי ממקומון, ששלחתי קורות חיים. העורכת ביקשה שאגיע עוד באותו יום לראיון. הזעקתי את חברתה של אמא ונסעתי לראיון. כל הזמן הפסיקו אותנו בעינייני עבודה. ואז בשלב של אחרי בדיקה הדדית. היא התעניינה מאוד איך אשלב את הכתיבה עם הטיפול באמא והבינה שאצליח. בדיוק כשהיא מבקשת ממני כשלב נוסף בראיון לכתוב את הספורט ואנחנו עומדות לדבר תכלס. היא התחילה לריב עם אחת העובדות ושתיהן ירדו לביג בוס או משהו והיו צעקות ובכי ואז המזכירה באה אליי והודיעה לי שהראיון נגמר כי העורכת נסערת. כשיצאתי ראיתי אותה נסערת אז באופן ספונטני חיבקתי אותה לעידוד.

zs1957

New member
ענתי שיהיה לך בהצלחה

מחזיקב לך אצבעות!!!! מה שלום אמא? שמחתי לשמוע שאת מחפשת לאמא מטפלת . במקביל תפעלי בעניין הבאת עובד זר . זה לוקח זמן. שבת שלום, זהבה שחם

ענתי44

New member
ימים לא קלים

אתמול האחיין שלי הגיע להתקין את המזרן למניעת פצעי לחץ.אמא לא התייחסה אליו. זה היה קורע לב. כי היא מאוד אוהבת אותו. החום לא יורד והבוקר היא מסרבת לאכול או לשתות. אז אני נותנת לה כל פעם קצת במזרק. אני יודעת שלוקח זמן ולכן אני מתחילה עם הניירת לעובדת זרה. נדמה לי כשיש אישור זה תקף לשנתיים.

שריוש2

New member
../images/Emo24.gif

אכן קורע לב. כשאני מגיעה לסבתי ואומרת לה שלום, לפעמים היא גם כלל לא מבינה. רק מתחילה לצעוק עליי, ולא מוכנה אפילו לחבק אותי. אבל יש הרבה רגעים בהם היא שוכבת על כורסאת הנדנדה שלה עם רגלייה מורמות, ואני לאט לאט נשכבת עליה ומחבקת אותה. והיא, מושיטה שתי ידיה, תופכת על גבי מחבקת אותי ברכות ונעימות ומדברת אליי בקול חייכני....... מאחלת לאמך שתרגיש טוב
שבת שלום

ענתי44

New member
המצב שוב חמור ../images/Emo14.gif

החום הערב עולה בהתמדה למרות שאני נותנת טיפות אופטלגין כנראה אין מנוס ממיון.

שריוש2

New member
../images/Emo201.gif

מקווה שאמך לא תצטרך להתאשפז שוב בבית החולים ומאחלת לה החלמה מהירה|חיבוק שבת שלום!

zs1957

New member
ענתי מחזיקה לך אצבעות

היי ענתי, יש לי תחושה שלא מצאו בדיוק את האנטיביוטיקה המתאימה לחסל את החיידק שנמצא בגופה של אמא. חשוב מאד יבדוק אותה גריאטר רופא פנימי מומחה. כל היציאות והכניסות לבית חולים נראה לי לא לעניין. מצד אחד שולחים הביתה כדי שהיא לא תדבק במחלות זיהומיות וצמד שני לא פתרו את הבעיה. מחזיקה לך אצבעות. רפואה שלמה לאמא זהבה שחם

ענתי44

New member
היינו כל הלילה במיון

הם שללו אפשרות גידול בגלל הירידה במשקל והעצירות שלה והרופא חש משהו בבדיקה ולמזלינו בבדיקה הכל בסדר היא במחלקה מאוששת אחרי הורדת החום והאינפוזיה אבל הם מנסים לברר מאיפה החום

zs1957

New member
רפואה שלמה לאמא

אני מקווה שסוף סוף ימצאו מה מקור החום. שבוע טוב זהבה שחם

למעלה