שוב חזרתי

pain is MY love

New member
שוב חזרתי

ושוב עם בעיה... כן, הצבא הזה לא עושה לי טוב... בכל מקרה, זוכרים שדיברתי איתכם על קשר שהיה לי בעבר? קשר שנורא רציתי לחזור אליו וכולכם אמרתם לי להתרחק ממנו ולהמשיך האלה?... אז בקיצור, הסיפור מסתבך. אותו מר בחור התחיל לדבר איתי בSMS ובמסנג'ר ביום שבת... דיברנו ברגיל כאילו כלום לא קרה... כמו שני ידידים רגילים, הרצנו צחוקים ואז הוא אמר לי שהוא מתגעגע לשטויות שלי.... בינינו, היה לנו מאוד כיף ביחד, הוא הצחיק אותי, אני הצחקתי אותו הכל זרם ממש טוב... חבל שזה נגמר. טוב לעניינינו, הוא יצא לחודש מילואים ביום ראשון ומאז הוא פשוט מתקשר אליי כל יום, כמה פעמים ביום! אני לא יודעת אם סתם משעמם לו במילואים או שהוא רוצה שאני אפעיל את כל קצינות הקישור שאני מכירה כדי לשחרר אותו..
העניין השיא לשיאים חדשים כשהוא פתאום אמר לי שהוא מתגעגע אליי... הוא אמר לי שהיה לו הרבה זמן לחשוב (כן מילואים זה חרא דבר) והוא הגיע למסקנה שהוא ממש מתגעגע אלי אבל הוא לא יודע מה הוא רוצה עכשיו.... באמצע שיעור הוא שולח לי הודעה לפלאפון "מאמי אני ממש מתגעגע אלייך לאחרונה.." ואני ממש לא יודעת מה לעשות! כבר סיפרתי לכם את הסיפור... אמרתי לכם שהוא חתך הכל בצורה ממש מגעילה ובפתאומיות ועכשיו ממש קשה לי להאמין לכנות של הדברים שלו... יש לי הרגשה מאוד מאוד חזקה שהוא מנסה לשחק על העובדה שהוא יודע שאני חולה עליו ופשוט מחכה שאני אתרפס לפניו ואגיד לו כמה אני מתגעגעת אליו... בינתיים אני לא עושה את זה אבל החיוך הענקי שנמרח לי על הפנים כל פעם שהוא מתקשר אליי לא נמחק כל כך בקלות... בקיצור, אני לא יודעת מה לעשות ואיך להתנהג איזה הרגשה לתת או לא לתת לו ואם בכלל להאמין לדברים שלו... אני לא מבינה מה הוא רוצה ממני!!!!! אולי אתם מבינים?....

שמשעמם.....

אני במקומו שולח איזה 3-4 אס אמ אסים... ומי שעונה לי עונה... ואיתה אני מדבר... חחחחחחחחח אולי סתם משעמם לו.... וזה שאת מכירה אולי איזה קציצת קישור עוזר... קיצר תלכי לפי מה שאת חושבת והנסיון שלך..... זהו..

pain is MY love

New member
דוגרי זה שילוב של כמה דברים

גם אם משעמם לו בטירוף הוא יודע למי לפנות כי סך הכל הוא נהנה לדבר איתי ותמיד השיחות שלנו זורמות ויש פול צחוקים וכיף הבעיה היא שאולי משעמם לו עד כדי כך שהוא עושה עליי ניסויים ומנסה לבדוק איפה הגבולות שלי ועד כמה אני חלשה ומוכנה לעשות בשבילו הכל אם הוא רק יגיד לי כמה מילים יפות... בינתיים אני מנסה לא להישבר אבל אני לא יודעת כמה זמן עוד אני אחזיק מעמד....

Cobe Anan

New member
יש איזה עידכון...?

מה קרה בינתיים? מה עשית? מה הוא אמר? בכל מקרה... מה דעתך על לשחק במשחק שלו? הוא רוצה להשתמש ולזרוק? יאללה, תביאי לו בהפוכה- תני לו לחשוב שאת סתם בקטע של איזה קוויקי-בשביל-הנוסטלגיה, ונראה איך הוא יגיב.. אם הוא ייעלם, סימן שהוא סתם חיפש קצת חיזוק לאגו, ולא מצא. אם הוא מסכים בשמחה, תפסת איזה חרמן קטן שכנראה מזמן לא קיבל. אם הוא מאוכזב ממך, אז זה סימן בשבילך- יכול להיות שבאמת משהו השתנה, שהוא באמת חשב על זה ורוצה לקחת אותך ברצינות. במקרה הזה, ורק בזה, הייתי נותן לזה עוד הזדמנות. מקווה שעזרתי, מקווה שלא מאוחר מדי.. זהו.

bad girl201

New member
אני מנסיוני האישי

אומרת לך שלדעתי זה משחק שלו...הוא יודע שאת חולה עליו, ופשוט מנסה לנצל את זה.. כבר הייתי בסרט הזה של "מת להיות איתך אבל לא יודע מה מתאים לי עכשיו" ואני גם יודעת כמה זה מכניס אותך להיי ומורח לך חיוך מטופש על הפנים (זה קרה לי)...לדעתי אל תפלי בפח שלו, כי אחרת התסריט שלדעתי יקרה זה שהוא ישתמש ויזרוק...ככה הם הבחורים מהסוג הזה. בהצלחה.

למעלה