שוב חלום על האקס

אלישבע ערב טוב,
מקווה שקבלת את תשובתי במייל לגבי החלום הקודם שלחתי לך פעמיים.

אודה על פתרון חלום מאתמול בלילה

מזכירה בכל מקרה את הרקע
רקע
נפרדתי מהגבר שמופיע בחלום, אחרי שהפריז לי פעמיים , מבלי לומר לו מילה, אלא בחסימה ובמחיקה בפון שלי, פגשתי במקריות את הבת שלו, אמרה לי "אני יודעת שאת התנתקת מאבא
אבל הוא אומר שהוא לא יודע למה......." לדעתי הוא יודע כי בפעם הראשונה אמרתי לו שלא הסכים
אם יתנהג כך שוב. ידעתי והסכמתי שיש לו ידידות שהוא נפגש איתן. וגם הכרתי אותן.

החלום:
האקס, הידידה שלו ואני מטיילים , הם משוחחים ביניהם, אנחנו נכנסים לרכב שלו
היא יושבת לידו אני מאחורה, הם מדברים מין ויכוח כזה, ואני יושבת בשקט ללא מילה מאחור
הוא נכנס לחניה של קניון היא אומרת לו מה למה עוצר אמר נלך לשתות קפה, הם יוצאים מהאוטו שאני רוצה לפתוח הדלת הוא בדיוק נועל את הדלתות והם נכנסים לקניון אני דופקת על החלון הם לא שומעים ונכנסים מבינה שהם שכחו אותי, ובתחושה שלי שהוא לא עשה בכוונה, אלה שכח, היות והיה מוטרד ראיתי שהוא מוטרד. לאחר כמה דקות הוא מגיע לכיוון האוטו ומחפש
אותי קורא לי בשמי, אני דופקת על החלון הוא לא שומע, ומחפש מחפש מסביב לאוטו מסתכל ימינה שמאלה. והוא לא מבין לאן נעלמתי.
תודה

אלישבע777

Well-known member
שלום יערונת,

הפרוש שלי לחלום על האקס

חלק א – פתיחה

הפתיחה שלווה ודי כללית, אינה מרמזת על ההמשך הדרמטי. שלושתכם את, האקס הזה (או אחר שאהבת, כל אקס שרצית פעם) וידידתו מטיילים, אבל פניכם בעצם לפי ההמשך הוא לנסוע לקניון. הידידה והאקס משוחחים ביניהם. כאן כבר יש מפנה. הם משוחחים, אבל לא את. אתם נכנסים לרכב – מלפנים ואת מאחור. השיחה השלווה ביניהם הופכת לויכוח. את שותקת. בפתיחה הזאת – את שקופה אבל גם משקיפה. הם – אינם מתייחסים אלייך, את לא נחשבת כלל והם מרשים לעצמם להתנהג כאילו שניהם לבד. אבל את שמה לב למה שקורה!

בפתיחה את בעמדת נחיתות, אבל גם כמשקיפה "שאינה נחשבת" – את עדה לבקיעים בין האקס לידידתו. ויש כאן מילוי משאלה. שנים רבים השלישי(ת) זוכה. הפתיחה מתחילה טוב עבורם ורע עבורך, אבל ממשיכה רע עבורם וטוב עבורך! בהמשך תגלי שאכן הפתיחה מרמזת על הסוף. אבל לפני שיהיה טוב... יהיה יותר רע...

חלק ב' בחניון של הקניון

אתם נוסעים לקניון והידידה מתלוננת על כך שהוא עוצר, את כאמור נוכחת נפקדת והם אינם מתייחסים לנוכחותך. על מה היא מתלוננת?? הרי אין לה סיבה להתלונן. זה מראה שהיא מתלוננת סדרתית! הוא מסביר את מה שהיא יודעת (הולכים לשתות קפה) וזה מראה שהוא קצת מנסה לרצות אותה. טיב הקשר ביניהם הוא של גבר מרצה, מפייס ואישה שלטתנית ומפונקת. עד כה המצב נסבל מבחינתך. את עדיין שקופה ולא נחשבת, אבל לא נורא. פתאום מתרחשת דרמה של ממש, פחד אלוהים מבחינתך, את נשכחת באוטו סגור והם חרשים לגמרי, ולא שומעים את קריאותייך.

למרות זאת – את סולחת לו באותו רגע! את מאמינה שהוא לא עשה דבר בכוונה! וכאן המשאלה מתגשמת! יורד לו האסימון! הוא מוטרד מאוד (נבהל מהעדרך), חוזר לחפש אותך, וקורא בשמך. הוא עוזב אותה ללא התנצלות. את במרכז עכשו והיא נשכחת אי שם בחניון!! הוא הבין מה הוא איבד ואת מי עליו לעזוב מייד!

הוא מחפש אותך נואשות סביב האוטו אינו שומע את נקישותייך על החלון ואינו מבחין בך כלל. החלום מסתיים ללא סוף אמיתי. יש כאן דו שיח של חרשים ועיוורים. מצד אחד הוא מבין שהוא איבד אותך ומצד שני, כל חיפושיו – לא עוזרים לו. הוא אינו מחפש במקום הנכון. הוא מסתובב סביב זנבו. תחילה זונח אות לטובת אחרת, אחר כך מבין שהוא עשה שטות. הולך להחזיר אותך אליו, אבל אינו מוצא אותך, למרות שאת ממש ממש קרוב. בקיצור המשאלה שלך, שהוא יחזור התמלאה חלקית. הוא חזר... אבל לא מצא אותך. לא זו בלבד שהוא חרש ועיוור, הוא גם חדל אישים גמור. את ידידתו השטלתנית הוא מנסה תחילה לפייס, ואחר כך זונח. אותך השקטה והסבלנית הוא זונח ונועל באוטו, ופתאום הבין מה הוא איבד!! ואז הוא מחפש ואינו מוצא והרי את ממש מתחת לאף שלו! האם גבר כזה את רוצה בחזרה?? אולי סלחת לו קודם, אבל עכשו – את מבינה שהוא אינו ראוי לך וטוב שהוא לא מצא אותך!! זה העונש הראוי לאנשים רשלנים! החלום גם מציג אותך בפני עצמך באור לא ממש מחמיא. את שקטה מדי, שקופה, לא מדברת, לא זריזה מספיק לצאת מהמצב שבו את נמצאת (בחלום – זה האוטו שנסגר עלייך), סולחת מראש ומוחלת על כבודך.

בקיצור – החלום מראה לך, שאת עושה שגיאות בסיסיות ביחסים עם גבר. אז אם את מוחלת על כבודך – כבודך מחול! מישהי אחרת תקיפה יותר – תתפוס את מקומך. אבל החלום מראה שגם הבחירה שלה מוטעית... הוא זנח אותה בסוף. וגם הבחירה שלך מוטעית. החלום אומר לך – לבדוק טוב את הגבר שמוצא חן בענייך! בחלום זה אכן קרה – בסוף הבנת מיהו ונעלמת לו. מה טוב! החלום אומר לך, שכל הקשרים החברתיים והיחסים הזוגיים כמובן – הם שיעור לחיים! החלום שלך - מלמד אותך מה שאת בעצם יודעת... את המורה הכי טובה של עצמך...

אשמח לחוות דעת – מה התאים ומה לא התאים לך בפרוש החלום.

בוקר טוב

מדהימה שכמותך, תודה ... אכן מדובר על האקס האחרון, כל מילה כסלע

אותה ידידה שהייתה בחלום - תארת אותה נכון מאוד – "אישה שלטתנית ומפונקת" והוא תמיד מנסה לרצות אותה הם מכירים שנים רבות. לגבי המשפט זה :" הוא הבין מה הוא איבד ואת מי עליו לעזוב מייד!"

" ופתאום הבין מה הוא איבד!!" "הוא הבין מה הוא איבד ואת מי עליו לעזוב מייד!"

רציתי לדעת אם אני עצמי הבנתי את החלום נכון. וחיזקת אותי

אני לפני שבועיים ניתקתי את הקשר מכל מדיה אפשרית איתו, וגם מבחינת ההחלטה

שלי - לא חוזרת אליו לא מתאים אחד כזה. כל הזמן הזה היה לי חשוב לדעת

מה הוא מרגיש מה הוא חושב , החלום נתן לי את התשובה

מודה לך

אלישבע777

Well-known member
בוקר טוב

מדהימה שכמותך, תודה ... אכן מדובר על האקס האחרון, כל מילה כסלע

אותה ידידה שהייתה בחלום - תארת אותה נכון מאוד – "אישה שלטתנית ומפונקת" והוא תמיד מנסה לרצות אותה הם מכירים שנים רבות. לגבי המשפט זה :" הוא הבין מה הוא איבד ואת מי עליו לעזוב מייד!"

" ופתאום הבין מה הוא איבד!!" "הוא הבין מה הוא איבד ואת מי עליו לעזוב מייד!"

רציתי לדעת אם אני עצמי הבנתי את החלום נכון. וחיזקת אותי

אני לפני שבועיים ניתקתי את הקשר מכל מדיה אפשרית איתו, וגם מבחינת ההחלטה

שלי - לא חוזרת אליו לא מתאים אחד כזה. כל הזמן הזה היה לי חשוב לדעת

מה הוא מרגיש מה הוא חושב , החלום נתן לי את התשובה

מודה לך
הי יערונת,
תודה על התגובה המפורטת! מתגובה כזו - אני לומדת את מלאכת הפרוש! התייחסת הפעם למרכיבי החלום ומה שהתאים בו למציאות ומה המסר של החלום.
מה שהיה לי חסר בחוות הדעת - האם פרשתי נכון את המסר של החלום לגבייך.
במציאות את הרבה יותר נוכחת, אמיצה, עומדת על דעתך ועל זכויותייך ויודעת להעמיד אנשים במקומם ( כך התרשמתי במהלך השנים). בחלום, זה לא כך. נכון שבסוף "נעלמת לו" אבל גם אז - זה היה אילוץ ולא פעולה אקטיבית.
אשמח לשמוע אם הקטע על עצמך ( שהוא מעצמך לעצמך ומכאן חשיבותו) הוא מתאים לך. ואם לא, אשמח לשמוע פרוש אחר. החלום מדבר אלייך, כאילו שמישהו צילם אותך מקרוב. אם לא התאים לך הפרוש שלי כאן, אל תחששי , תכתבי פרוש אחר, אני לומדת גם מזה!

למעלה