שוב חלום רגיל.....

Green_Shadow

New member
שוב חלום רגיל.....

שוב חלמתי חלום רגיל, הפעם בצהרים. זה התחיל בתוך אוטובוס, חיפשתי לי מקום לשבת. זה היה אוטובוס מוזר. עם מושבים לא בסדר נורמלי. נו...טוב. האוטובוס חזר מאיזה שדה תעופה כלשהוא או בן גוריון או בארה"ב. אחרי שהלכתי לאורך האוטובוס ולא מצאתי מקום חזרתי אחורה והיה מקום פנוי ליד איזו שהיא ילדה מהכיתה שלי. אז ישבתי וזה יצא מולה כי זה אוטובוס מוזר. אז דיברנו ואני זוכר שהסתכלתי מהחלון וראיתי נוף כזה של בנינים ואז המשכנו לדבר. פתאום היינו במלון. אני הייתי עם מישהו. לא זוכר עם מי. אולי איתה ואולי עם מישהו אחר. אני קשרתי נעליים או עשיתי איזו פעולה. ואז כשהסתכלתי למעלה פתאום אני רואה את רבקה מיכאלי (!!!). ואחר כך אני זוכר שראיתי את חני נחמיאס (!!!!!). אז אמרתי למי שהיה איתי שבטח יש פה איזה אירוע. וראינו כל מיני מפורסמים. ואז העירו אותי כי הייתי צריך ללכת. וזהו.... לסיכום: היה מלא דברים לא הגיוניים: האוטובוס, המלון, המפורסמים ובכל זאת לא עשיתי בדיקת מציאות... אבל בכל זאת אני לא מתייאש!! ביי ובבקשה תגיבו לי!!!!!!!!!

ליטן א

New member
חלום חביב....

הבעיה היחידה היא שרבקה מיכאלי מופיעה בחלום (ברררררר...) לפי הסדר הכרונולוגי, עוד 2-3 חלומות כאלה, ואתה בדרך לחלום צלול, או לפחות למשהו מאוד דומה לזה..... אל תדאג, גם אני ישבתי בחלום שלי עם שחקני מכבי חיפה בכדורגל באוטובוס, ועשינו קורס מצנחי רחיפה ביחד.... בעיקרון, אני אוהד מכבי ת"א, אז למה דווקא פוגשים את אריק בנאדו בחלום???? בררררררררר!!!!!! ליטן

Green_Shadow

New member
ליטן, הייתי מת להתחלף איתך

ולהיות עם שחקני מכבי חיפה. כמה זמן אתה אתה בעניין של החלמות צלולים? וכמה חלומות היו לך? ביי עומר

למעלה