שוב חנוכה מתקרב

שרון123

New member
שוב חנוכה מתקרב../images/Emo16.gif

כל כך הרבה זיכרונות מירדן כרוכים בחג הזה
עוד מלפני שהיא נולדה, בהריון איתה היתה לי אובססיה לסופגניות, כל בוקר לפני העבודה הייתי עוברת במאפיה סמוכה וקונה לי סופגניה או שתיים להתחיל איתן את היום
חלק מהן עוד לא ירדו מגופי
מאז שנולדה, כל מסיבות חנוכה בגנים ובכיתות חרוטות בזיכרוני. הדלקות נרות איתה לאורך השנים מתועדת בתמונות אהובות. היא כל כך אהבה את החג הזה, וכל כך קשה לחגוג אותו בלעדיה
הנה היא אוכלת סופגניה במסיבה בגן, ומספרת לדודו מחוויותיה הגעגועים הורגים אותי

גל213

New member
בוקר טוב

הרבה זמן לא כתבתי,כל יום אני זה מאבק בפני עצמו גם לי קשה מאוד חג החנוכה,זוכרת כל מסיבה כל עבודת יצירה בגן ובבית הספר. היום אני צריכה ללכת למסיבה של עומר אני מנסה לצבור כוחות ,מחכה לשאלות איך אני ,זה הורים שלא ראיתי מאז שמור נהרג. מיום ליום הגעגועים מתגברים . מקווה שאצליח לשרוד את היום גלית

koval10

New member
בקר טוב

חנוכה נראה לי החג הכי קשה. שנה שעברה בחנוכה גיל כבר לא היה אתנו. והיום אני צריכה ללכת למסיבה של דניאל, לאותו אולם ספורט שבו גיל התעלף. לא יודעת איך אני אשרוד את המסיבה הזו, הבעיה שלשרוד זו לא המטרה, צריך גם לחייך, ולשדר שנורא כיף לי וכו'. הילדה לא אשמה, אנחנו בחרנו להכניס אותה לאותו בית ספר. מקווה שאעמוד בזה בכבוד. חנוכה זה החג הכי כיפי לילדים, וכמה את צודקת, שרון, נורא קשה לחגוג את החג בלי הילדים שלנו שכבר לא נמצאים. שבוע הבא ההזכרה(תאריך לועזי), דווקא בחנוכה. לא יודעת מה לעשות: האם לקחת את דניאל אתנו או לא. היא אף פעם לא הייתה בבית העלמין. היא משדרת בגרות, אבל היא לגמרי ילדותית. אני רוצה להתיעץ עם הפסיכולוגית לגבי זה. שיהיה יום קל לכולנו

שרון123

New member
לא הייתי לוקחת אותה בפעם הראשונה לאזכרה

לדעתי, בפעם הראשונה שהיא מגיעה לשם, היא צריכה להיות רק איתכם, כך שתהיו ממוקדים בכאב שלה, ותוכלו לענות לה על שאלות שיעלו, ושהיא תיראה אתכם שם במצב חזק יחסית. האזכרה היא מאד טעונה, ומגיעים אנשים שלא כולם קרובים אליה, ולכם זה יהיה קשה נורא, אני חוששת שבמצב כזה לא יהיה מי שיכיל את הכאב והשאלות שלה. אם יצא לכם קודם לקחת אותה לפני האזכרה, יהיה קל יותר להחליט לפי התגובה שלה. הבנים שלי מבקרים בבית העלמין ביחד איתנו לפחות פעם בחודש, כך שהמקום מאד מוכר להם. הם היו איתנו באזכרה של שנה, אבל היה להם די קשה. באזכרה של שנתיים, שקד הדגיש שהוא לא מעוניין לבוא. גיא דווקא רצה, אבל לפני שיצאנו הגיע הבייביסיטר בשביל שקד, והם התחילו לשחק, ואז גיא ביקש להישאר ולשחק איתם.

koval10

New member
את יודעת, שרון,

כשקראתי את מה שכתבת, הגעתי להחלטה, כמה שזה נכון, מה שהעלת, נכון, לא כדאי לקחת אותה באזכרנ ראשונה. גם ככה מאד קשה לה, היא אמרה לי שחלמה על גיל, שהוא בא ונישק אותה. לא יודעת אם זה נכון או מה המציאה את הסיפור, אבל כך או כך זה אומר שהיא חושבת עליו, שהוא חסר מאד, שהחיבה והאהבה שהרעיף עליה חסרות לה. את לא יודעת כמה עזרת לי, כי אני לא ממש שפויה עכשיו. לא כל כך מסוגלת לחשוב בהגיון. והמשפחה עוד יותר מבלבלים: אחד אומר ככה, שני אחרת... תודה לך מקרב לב!

שרון123

New member
../images/Emo24.gifשמחה שעזרתי

בטח שהוא חסר לה מאד, ובטח שאת "לא שפויה" התקופה הזאת שלפני האזכרה הראשונה, ובמיוחד אחרי השנה המטלטלת שעברה עליכם, היא בלתי אפשרית ממש. המסיבה של דניאל באולם שגיל התעלף בו. אוווווו זה כל כך קשה שפשוט אין לי מילים

למעלה