שוב חצי ק"ג......

שוב חצי ק"ג......

חזרתי משומרי משקל... כהרגלי בקודש ירדתי עוד חצי ק"ג נשארו עוד ארבעה למשקל כבוד.... אבל הקטע הוא שמישהו (כנראה בטעות) לקח לי את המחברת עם כל החוברות כל המעקבים מאז שהתחלתי (לפני יובלות) ומעט כסף.... המדריכה הביאה לי חוברת נקודות בנתיים אבל חשבתי על זה אולי זה סימן בשבילי להתחיל מחדש? שוב במרץ שהיה לי מהתחלה? מבחינתי כל העבר שלי בשומרי משקל נעלם.... אולי זה לטובה?

סחתיין על החצי ק"ג../images/Emo8.gif

יופי. זו בוודאי תחושה נעימה. האם זה הקצב הקבוע שלך? האם את יורדת חצי קילו בשבוע? וכמה ירדת עד עכשיו? אני שמחה בשבילך. ובאשר לעבר שלך בשומרי משקל,שנעלם... יכול להיות שזה דווקא סימן טוב. דף חדש. נהדר. אני דווקא רואה בזה משהו חיובי. מין תחושה נקייה וחדשה כזו. יאללה, תמשיכי כך.

זה סיפור ארוך אבל....

התחלתי לבד משהו בסביבות ה 80 ק"ג באיזשהו שלב הצטרפתי לשומרי משקל הפסקתי שנה וחזרתי לפני כמה חודשים היום אני 63 ק"ג כשאני צריכה להגיע ל 59 לפי הטבלאות של שומרי משקל (לפי דעתי אני צריכה לרדת מ 59 ) בכל אופן קצב הירידה הקבוע שלי הוא חצי לשבוע רק שקיבלתי היום מחזור אז אני מניחה שירדתי יותר...... גם אם לא... עוד 8 פעמים חצי זה נגמר....

אלי ו.

New member
זה לא נגמר, זו רק ההתחלה ../images/Emo22.gif

אחרי הירידה מתחילה השמירה. זו תקופה לא פחות קשה מהירידה כי בירידה יש לך מטרה ברורה והישגים שעוזרים לך להחזיק מעמד. בשמירה המטרה היא לא להכשל, לא לחזור לסורך. לא דבר קל.

זה מה שטוב בשומרי משקל...

כשהגעת למשקל שלך אתה מפסיק לשלם ומתחייב להגיע פעם בחודש לשקילה (אתה יכול לבוא כל שבוע) מותר לך לעלות עד 2 ק"ג מעבר לזה אתה משלם כל מפגש שאתה מעל למשקל הרצוי.... אני אופטימית....

למעלה