שוב טיפולים..? אשמח לשתף בלבטים

מצב
הנושא נעול.

Eco12li

New member

בת 38 וחצי. אמא לשניים: בת 4 ובן 2 שנולדו מטיפולי ivf.
נשארו לי 2 בלסטוציסטים מוקפאים. רוצה שלישי/ת..
למרות כל מה שאומרים לא הצלחנו להגיע להריון טבעי (הפעם ממש האמנתי שהצליח כולל איחור של יומיים כאבים שונים מהרגיל והתנהגויות שאפיינו את שני ההריונות הקודמים.. אבל כנראה שלא..)
בקרוב נתחיל טיפול להחזרת המוקפאים ומאחר ויש רק שניים אני בחששות מטורפים שזה ייכשל.. שבעתי אכזבות.. ומה אעשה ביום שאחרי? לחזור לטיפולים מלאים? לוותר ולהנות מהשניים המדהימים שיש לי? כרגע אין אף תשובה שאני יכולה להרגיש איתה בנוח

את תתחברי לתחושות הפניומיות שלך ותעשי מה שאת מרגישה

למרות כל מה שאומרים לא הצלחנו להגיע להריון טבעי (הפעם ממש האמנתי שהצליח כולל איחור של יומיים כאבים שונים מהרגיל והתנהגויות שאפיינו את שני ההריונות הקודמים.. אבל כנראה שלא..)
בקרוב נתחיל טיפול להחזרת המוקפאים ומאחר ויש רק שניים אני בחששות מטורפים שזה ייכשל.. שבעתי אכזבות.. ומה אעשה ביום שאחרי? לחזור לטיפולים מלאים? לוותר ולהנות מהשניים המדהימים שיש לי? כרגע אין אף תשובה שאני יכולה להרגיש איתה בנוח
את תתחברי לתחושות הפניומיות שלך ותעשי מה שאת מרגישה
שאת רוצה לעשות.

לא רוצה להתחיל טיפולים מהתחלה?

אל תתחילי ותהני משני ילדייך...

ייתכן ותרגישי איזו הקלה שלא הלכת בכוח וקיבלת את המצב הקיים ואת מסופקת ומאושרת.

אם את רוצה ילד שלישי וזה חלומך ויהי מה לא יהיו לך לבטים ותתחילי טיפולים.

ננסית12

New member
ברור שאת רוצה עוד

ברור שאת רוצה עוד
א. עם האוכל בא התאבון.
ב. הקב"ה נטע בנו את הרצון העז הזה ללדת וגדל ילדים. לרצות לתת, להעניק, לאהוב לחנך, לקבל חזרה... זה גם בלתי מוסבר!!! ברצינות!! אז לא מפתיע שאת רוצה עוד.
ג. ילדייך שזכית בהם הם אוצר גלום שא"א להסביר את השמחה וההודיה לה' שנתן לך אותם, ברור, אבל אל תרגישי רע עם עצמך, זה שאת רוצה עוד לא אומר שאת לא מסתפקת בהם. הם אוצר בפני עצמם. כל ילד הוא עולם ומלואו. נשמה גדולה. ברור. אבל ראי סע' ב...
ד. לכי אחר תחושותייך. כן, נסי עם מה שיש, באמונה גדולה שהכל יתכן. תתפללי לה' שיזכה אותך. ואל תפחדי שאם את תצפי יותר תתאכזבי יותר. לא כי זה לא יכול חלילה לקרות, כי זה מה שאנחנו, אנשים שרוצים דברים עם שאיפות. וזה מה שמחייה אותנו.
ה. אם חלילה לא תצליח ההחזרה, אז תגיעו לגשר ותראי איך תרגישי אז. לדעתי יש סיכוי לא קטן שתמצאי בך כוחות להמשיך הלאה לשאיבה...
&nbsp
בע"ה שנזכה לבשר ולהתבשר בבשורות טובות!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה