שוב יד שרה

dory30

Well-known member
הרולטור (סוג של הליכון) של אמא שלי מתחיל להתפרק. המעצור ליד ימין נתלש ממנו ברביעי בצהריים (תוך כדי שניסתה לקפל אותו) וידית הצד (אותו הצד) מתרופפת. התקשרנו עוד אתמול ואמרו לנו לדבר עם המומחה בין 9-12 היום (חמישי) לפני שמגיעים להחליף. התייעצנו איתו ולמרבית הצער, הוא לא יוכל עד ראשון להתפנות עקב עומס, למרות שהפנייה דחופה. אמא שלי תרצה לצאת מחר ובשבת יש מפגש משפחתי באזור השרון. יד שרה יסגרו היום בערב. איך לדאוג לכך שביום ראשון התיקון (או ההחלפה) של המוצר תסתיים? תודה.

דיברגנט חדש

Well-known member
הרולטור (סוג של הליכון) של אמא שלי מתחיל להתפרק. המעצור ליד ימין נתלש ממנו ברביעי בצהריים (תוך כדי שניסתה לקפל אותו) וידית הצד (אותו הצד) מתרופפת. התקשרנו עוד אתמול ואמרו לנו לדבר עם המומחה בין 9-12 היום (חמישי) לפני שמגיעים להחליף. התייעצנו איתו ולמרבית הצער, הוא לא יוכל עד ראשון להתפנות עקב עומס, למרות שהפנייה דחופה. אמא שלי תרצה לצאת מחר ובשבת יש מפגש משפחתי באזור השרון. יד שרה יסגרו היום בערב. איך לדאוג לכך שביום ראשון התיקון (או ההחלפה) של המוצר תסתיים? תודה.
אתה מקבל מוצר בחינם ועוד בא בטענות?
כולם שם מתנדבים ולא חייבים לך שום דבר, תגיד תודה על מה שאתה מקבל.

בכלל, לדעתי, אתה צריך לקנות לאמך הליכון איכותי, תשקיע על אמך כמה מאות שקלים ולא תצטרך טובות מאף אחד, האם היא לא שווה 400-500 ש"ח? או אפילו 1300-1500 ש"ח לרולטור איכותי?

רכות מפנקת

Well-known member
לא היה עדיף פשוט להגיע ולא להתקשר? להציב עובדה. אנחנו פה - צריך לתקן.
אם אפשר אפילו עם האמא (כי ככה זה עובד פה אם תגיע לבד, ישלחו אותך, אבל אם תגיע עם בעלת המכשיר, במיוחד אישה מבוגרת) ייתכן וייעזרו כבר באותו היום.
נראה לי בראשון להגיע עם האמא.

למעלה