שוב יום שישי, ושוב אשמח לתמיכה ממי שיכול/ה

גל, תודה רבה רבה על המילים שלך

שנותנות כוח.
ובעצם גם היא כתבה לי אותם דברים שאת כותבת... רק שהייתי כל כך סמרטוט רצפה אתמול שלא יכולתי לקלוט. הרבה הרבה תודה. שומרת לי את המלים שלך

שוב יום שישי, ושוב אשמח לתמיכה ממי שיכול/ה

קשה לי.
אני על סף בכי.
כשהתעוררתי מהשינה אמרתי אני רוצה למות אני רוצה למות.
למה, על מה, אני לא ממש יודעת.
ואולי קצת כן.

קודם כל, אולי למישהי פה תהיה עצה מעשית.
המזגן שלי בבת אחת התחיל להזיל מים, ממש הרבה מים לתוך החדר.
מישהו פעם סיפר לי שזה מעיד על איזו תקיעה בצינור ושצריך לרדת למטה ושאת הצינור שמנקז את המים לקחת בפה (איכס!) ולשאוף בזהירות שלא ייכנס לפה (איכס איכס איכס!) ואז זה פותח שם איזה סתימונת והמים שוב יורדים באופן חופשי.
מישהי יודעת על זה משהו?...

ועכשיו לרחמים העצמיים:
שאין לי אף אחד שיעזור לי בזה
שאני כל כך בודדה
שנמאס לי כבר מימי השישי הבודדים האלה

ובמיוחד המחשבות שחולפות לי בראש הן על זוגיות.

היות שכמו שחלקכם קראו אותי יצאתי מקשר אינטנסיבי של יותר מעשרים שנה (לא של זוגיות! אבל מבחינתי מסתבר שזה מה שזה מילא בפועל) אני יותר ויותר חושבת, מתגעגעת, חושקת, כמהה, משתוקקת לקשר קרוב מאוד מאוד.
קשה לי אפילו לקרוא לו זוגיות.
וזאת מכיוון שברור לי שאם תהיה לי אז זאת לא תהיה זוגיות מקובלת.
בקיצור, יזמתי משהו ואתמול נדחיתי.
במייל. על ידי אדם שאינני מכירה עדיין ושלא נפגשתי איתו מעולם.
היות שהדחייה הייתה בגלל גילי וחוץ מזה האדם הזה מסתבר חשב עלי טובות היה לי קל כנראה לעשות רציונליזציה של הרגשות שלי ולהגיד לעצמי שזאת לא דחייה רגשית.
אבל העולם הפנימי מרגיש אחרת לגמרי.
יש כל כך הרבה סיבות שבגללן אני מרגישה שאני לא ראויה להיות בזוגיות. (אני לא אפרט אותן כאן כי א. אכרע תחת העומס, וב. אולי תסכימו איתי וזה יהיה נורא ביותר ברגע זה). אז עכשיו התווסף גם הגיל!!!!!
אני לא ממש קולטת את גודל גילי כנראה בגלל שהייתי תקועה/קפואה בקשר הזה כל כך הרבה שנים.
הייתי בת 37,
ו-
אופס,
הנה אני בת 57
ואדם בן 40 דוחה אותי בגלל גילי, שאני עוד לא קולטת.
אז אם זה היה רק הגיל אז מילא.
אבל כשזה מצטרף למיליארד הסיבות האחרות שקיימות מאז ומעולם ולחוסר האמון שאפשר באמת לאהוב אותי ולרצות בי ולקבל אותי עם פגמיי, זה פשוט כבר מפיל.
חוסר בטחון, אמרנו?...
רגשי נחיתות, אמרנו?....

כל מלה רכה אאמץ אל לבי.

תודה למי שקראה ואני פותחת את רשימת הדברים הטובים של השבת שלי, ואנסה לעשות משהו מהם, למרות הכול, בגלל הכול.

שבת לא בכויה ולא דחויה שתהיה לכולנו

אני לא מבינה למה

ההודעה שלי ירדה למטה והיא לא בראש העמוד.
וחוששת שאף אחד לא יראה אותה......

sweet virginia

New member
אוראור

קראתי אותך וכאבתי איתך. לא עולות לי כרגע מחשבות או מילים טובות ומנחמות אבל אני איתך. סתם שתדעי את זה
.

בילי, תודה רבה רבה, וכמו שכתבתי לסוויט וירגיניה

גם הכמה מילים האלה הן משהו ברגעי נפילה כאלה ומצטברות וכנראה שאני מתחילה להתאושש

תודה וירגיניה המתוקה. זה באמת עוזר. עוד טיפה שמכסה את קרקעית

הבדידות והסבל.

ואת מזמן לא כתבת כאן.... (אני מתחילה להתעניין באחרים, סימן שמצבי מתחיל טיפ טיפה להשתפר טפו טפו טפו)

הייתי שמחה לדעת איך את.....

ומה איתך סוויט וירג'יניה? תעדכני!!

מצאת עבודה חדשה? מה איתך באופן כללי, אין ההרגשה, מה את עושה?

sweet virginia

New member
איזה מקסימות אתן שחשבתן עלי!

כל כך מרגש אותי. כתבתי קצת בפורום השני.
מצד אחד אני רוצה לכתוב וגם יש לי עכשיו הרבה זמן פנוי בשביל זה. מצד שני- אין לי ממש חשק או רצון לעשות משהו.
אז מצבי לא להיט אבל ממש תודה שאכפת לכן!

מישהי1631

New member
שולחת לך חיבוק,

לגבי המזגן, תזמיני טכנאי. למה לשבור את הראש? זה המקצוע שלו. מקווה שתצליחי לתקן את המזגן בימים לוהטים אלה.
לגבי חברויות וזוגיות - יש קבוצה חברתית שאת יכולה להצטרף אליה? חפשי באינטרנט או תשאלי חברות. במקום בו רואים את האדם/אישה אולי יתייחסו פחות לגיל מאשר הוא כתוב על מסך.
ויש קבוצות חברתיות לגיל הזה (שזה גם הגיל שלי) ואף ליותר מבוגרים. אנחנו לא בנות 100.

לנשוף לצינור (לא לשאוף)

היי אור, אני לא ממש מבין במזגנים אבל חיפשתי בשבילך באינטרנט ומצאתי שצריך לנסות לנשוף לצינור ולא לשאוף. לוודא גם שהוא לא מקופל איפשהו...
אם זה לא מצליח אז יכול להיות שצריך מילוי גז. אני כבר יעתיק לך לפה את מה שמצאתי...
מקוה שתהיה לך שבת שקטה ונעימה ואם אפשר לעזור איכשהו אני אשמח

&nbsp
"נזילה מהמאייד של המזגן (החלק שבתוך הבית) - נזילת מים מהמזגן אפשר לתקן בתהליך הבא:
&nbsp
- בדקו שצינור הניקוז אינו מקופל ומים יוצאים ממנו - אם הוא ישר ובכל זאת לא יוצאים מים, כשהמזגן פועל - המשיכו לשלב הבא.
&nbsp
- כשאין קיפול בצינור הניקוז של המזגן ובכל זאת הוא לא מוציא מים, הרי שהוא סתום - יש לנשוף בו כדי לשחרר את הסתימה (שימו לב: הנשיפה עלולה להוציא עוד מים מהמאייד, שבתוך הבית, אז כדאי להזיז כל מה שעלול להינזק ולשים דלי או קערה גדולה מתחתיו, לפני הנשיפה).
תיקון מזגן אשר נוזל בתוך הבית
- אין סתימה בצינור ובכל זאת הנזילה נמשכת? - אם שמתם כלי קיבול למים שמוציא צינור הניקוז, הקפידו לרוקן אותו. כלומר, ודאו שהמים בכלי לא מכסים את הצינור.
&nbsp
- במידה והטיפולים לא פותרים את הבעיות והנזילה במזגן נמשכת, הרי שצריך ככל הנראה למלא גז במזגן (כי בחוסר גז נוצר קרח).
&nbsp
&nbsp
במידה והתקלה לא נפתרה התקשרט למרכז המזגנים ואנו נשמח לתת לכם שירות"

אה, איזה חמוד אתה

כתבתי לך ששווה להיות דודה שלך!
לא ראיתי את עצמי עושה את זה בגלל הלשאוף הזה שהגעיל לי את הנשמה.
איך לא חשבתי לחפש באינטרנט. בגלל שאני כל כך עקומה הלילה.
תודה, אתה ממש עזרת

אני לא חמוד אני גבר

ואני אוהב ממש לעזור אז בכייף והלוואי יכולתי לעזור יותר

אגב אני לא יודע אם את יודעת אבל במזגן צריך פעם בשנה לנקות את הפילטרים. זה ממש קל פשוט מוציאים אותם, שוטפים באמבטיה ונותנים להתייבש ואז שמים חזרה. ככה המזגן יעבוד לך יותר טוב...

למעלה