שוב יצאו מפרופורציות במשרד החינוך

smailie

New member
שוב יצאו מפרופורציות במשרד החינוך

על ההתעללות מתמשכת שאני עברתי במערכת החינוך וכללה הרבה יותר מאירוע חד - פעמי של פח אשפה שיפול עליי כשאפתח את הדלת, אוכל כנראה לקבל כנראה פיצוי יותר גבוה מ-200,000 ש"ח. אבל כנראה שבית המשפט ירחם על המורות שהיו לי והפכו את ההשפלות למנהג של יום - יום, משום היותן כיום בבחינת זקנות וחולות שימיהן ספורים.

hirshfe

New member
ואני חושב כל הכבוד

הם התקיפו את המורה הם נענשו אני לא יודע - מה עברת בעבר. ציינת שהתעללו בך אני חושב שטוב בהמערכת התקדמה מאז

smailie

New member
יש עונש ויש עונש

פיצויים של 200,000 ש"ח מצד התלמידים לשעבר זה עונש מוגזם מאוד.

hirshfe

New member
כי הם לא טרח

ולבואלהגן על עצמם בבית המשפט אני סמוך ובטוח שאם הם היו מגיעים הסכום יה נמוך בהרבה.

motior

Member
מה הקשר למשרד החינוך?

אני מסכים שסכום הפיצוי נראה לא פרופורציונאלי, אבל לפי הכתבה זו תביעת נזיקין פרטית של המורה.

elotan

Member
צודק בית המשפט המכובד ב 1000%

(מודה שגם אני בצעירותי עשיתי את הטריק עם הפח אשפה)

dudusch

New member
למה יצאו מפרופורציות?

הרי העניין לא קשור למשרה"ח. אם כבר, המנהלת של ביה"ס ניסתה למנוע הגשת תלונה כדי ששם ביה"ס לא יוכפש. ואני אומר, ששום דבר לא מצדיק קטע כזה. יש צינורות לתלונה על המורה, אם היא מתעללת. יש הורים, יש ועד הורים ויש מפקחים על ביה"ס. כבר היו מקרים שוועד הורים של בי"ס השבית את הלימודים כדי להביא לפיטורי מורה שסרח/ה. אז גם פה, אם היא התרשלה / נהגה שלא כשורה, היו צריכים ללכת בדרך ה"נכונה". חוץ מזה, נאמר בכתבה בפירוש שהם חמדו לצון (לא נאמר על התנכלויות מצד המורה, שיכול להיות שהיו - או לא).

למעלה