שוב יש בעיות עם אחותי

סטגנציה

New member
שוב יש בעיות עם אחותי

כזכור סיפרתי לכם שהיא סובלת מטורדנית כפייתית קומפולסיבית (ocd). מאוד קשה איתה אבל קשה לי בלעדיה. הקשר איתה נותק לפני כשבועיים. ניתוק חד ולא חלק. מדובר באחות עם בעיות בנפש והקשר איתה נותק כי היא קראה לי "זבל" ועוד כמה פנינים תוך כדי צרחות לאפרכסת הטלפון. אז נכון שהיא חולה אבל אני מאוד נפגעתי מההתנהגות שלה זאת על אף שתמכתי בה כל השנים וזה היה לי ממש לא קל (בלשון המעטה). הניתוק הוא עד כדי כך שלא התקשרנו אחת לשניה לאחל חג שמח. לא יודעת מה בעצם אני רוצה ממכם בכך שאני כותבת את ההודעה הזו, אולי סתם לשתף? בקיצור אני מאוד עצובה ועצבנית. מצד אחד יש לי שקט ממנה ומצד שני אני מרגישה שחתיכה גדולה מהגוף שלי נשרה והיא חסרה לי מאוד.

ניתוק או פרידה מאנשים תמיד

משאירה אותנו קצת עצובים כי חסר לנו משהו שהיה חלק מחיינו. אנני מכירה את אופי התנהגות האנשים החולים במחלה, האם יש רגעים בהם היא כן מכבדת ומעריכה אותך? האם יש פעמים בהן היא אומרת לך שהיא אוהבת אותך או נהנית בחברתך?

סטגנציה

New member
היו המון רגעים כאלה

בהם אמרה כמי אני חכמה סובלנית ונעימה. אבל ההתפרצות הקשה במחלה שלה גרמה לה להתהפך ולומר לי דברים קשים שלמרות מחלתה קשה לי לסלוח עליהם. היא אוהבת להיות בחברתי, אובססיבית משהו.

אני מבינה שניפגעת מאוד

אבל האם את כועסת עליה או מבינה שזה משהו שלא תלוי בה? ולפעמים גם אנשים שאינם חולים כועסים עלינו ואומרים לנו דברים מאוד מעליבים. אם את רוצה לסלוח לה ויש מקום בליבך לסליחה- התגברי על העלבון וסלחי לה. אם את מרגישה כל כך פגועה ונעלבת ואינך רומה לסלוח לה- כמו שאמרת, את מאבדת חלק מעצמך.

סטגנציה

New member
גם וגם

אנסה להתקשר אליה היום ואני מקוה שאצליח (מאוד מאוד נפגעתי). תודה לך על התגובות והיחס. מאחלת לך ולבני ביתך שנה טובה ומתוקה.

סטגנציה ../images/Emo24.gif

אומנם לא חוויתי משהו כזה כמוך, אבל אני מבינה ממקום אחר כמה זה קשה לסבול מצב כזה, וכמה קשה לא להיפגע ולהבין שזה הכל בגלל המחלה, ולא לקחת את זה באופן אישי. וזה טבעי שהסבלנות שלך תיפקע, כי את תמכת בה כל השנים ובהחלט זה לא מצב קל. אני חושבת שאת זקוקה להתרחקות ממנה קצת, לאיזה "חופש" שיחזיר לך את האמון וההבנה שזאת המחלה שדיברה ככה ולא היא, ותחזרי עם כוחות מחודשים לתמוך בה כאחות, אבל גם לחיות את חייך.

סטגנציה

New member
תודה על האמפתיה

מאוד קשה לי. אתמול התקשרתי אליה וביקשתי מבעלה שימסור שיתקשרתי ואיחלתי כמובן חג שמח. היא היתה באמצע הכנת ארוחת בוקר שנמשכת עד היום (לא התקשרה). אני גם חושבת שהכי טוב שאתרחק, אני מתקשרת והיא לא מחזירה טלפונים. נדמה לי שההתרחקות הזו תעשה טוב לשתינו. אני מאחלת לך ולבני ביתך שנה טובה ומתוקה ותודה על היחס.

למעלה