שוב יש לי בעיות

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
שוב יש לי בעיות

אם המחזור. מאחר לי כמעט בחודש וזה התחיל לפני שהתחלתי שוב עם הסטרואידים, כך שלא נראה לי שהסטרואידים זה הבעיה. אני אצטרך ללכת לאנדוקרינולוג שוב ואין לי לא זמן ולא חשק. בין כל העבודות והמבחנים מתי אני יעשה את זה? נראה לי שאני צריכה גם ללכת לרופא עניים כי בזמן האחרון אני לפעמים רןאה כפול או מטושטש ואני לא יודעת מה זה. ובכלל כבר לא עשיתי בדיקת שדה ראייה שנתיים ומשהו- הגיע הזמן, לא?

שירי היקרה שלום:

שירי: את חייבת להעמיד את המצב הבריאותי שלך,וטיפולו במקום הראשון!!! וזה אומר,קודם את מטפלת בעצמך,אל תזניחי שום דבר,כי ההזנחות יכולות חו"ח לחזור כבומרנג. בקשר לראיה כפולה: אם את מתארת את זה נכון ומדויק,זה מחייב בירור דחוף. את לוקחת פלקוניל? שירי,אני יודעת מה זה ראייה כפולה, אנא אל תזניחי את זה. אני מתארת לי שיפנו אותך לMRI בהצלחה שירי. וכולנו צודקים: הבריאות קודמת ללימודים. את יודעת שיש מצבי לחץ,ובלימודים יש,אז זה ממש לא בריא למחלה.

ל3

New member
הי ענתוש

למה MRI? את מכירה את התופעות האלו? ממה זה יכול לנבוע? אני אגש לבדיקות- אני רק לא יודעת מתי.

gaia20

New member
גם לי יש ראיה כפולה!!

גם לי מגיעה התופעה הזאת פעם בחודש בערך ורק לכמה שניות... אבל כבר הלכתי לפני כמה שבועות לרופא עיניים והכל בסדר. בדיוק נזכרתי שלא הלכתי לעשות בדיקת שדה ראייה.... טוב, נלך שבוע הבא... שירי!!!- מיד לרופא עיניים, לא רוצה לשמוע שאין לך זמן- תפני זמן, זו לא בדיקה שאורכת יום שלם בקשר למחזור, נראה לי שזה בגלל הלחץ שיש לך עם הלימודים, הלחץ הזה ממש משפיע עליך מכל הכיוונים ואת חייבת להתחיל להשתלט עליו לפני שהוא יגרום לעוד בעיות. עדכני אותנו.

רינתבי

New member
עוד להגיד../images/Emo20.gif

שירי אסור להזניח בדיקות תקופתיות של שדה ראייה,הטשטוש יכול להיות מהפלקווניל אם את לוקחת,בכל אופן גם לי יש כאלה סימנים והרופא אמר לי להתחיל להרכיב משקפיים,מבאס. רינת

למעלה