שוב יש נסיגה...

מעיןבר

New member
שוב יש נסיגה... ../images/Emo4.gif

אמנם אני הרבה יותר משתדלת, אבל אתמול בערב האיש שלי עיצבן אותי, אז "ירדתי" על שלווה שהוא הביא הביתה. היום גם עזרתי לילדה עם השלווה שלה
אני במת באמת משתדלת לשמור הפעם וחושבת שאפילו יש כבר קצת תוצאות פיזיולוגיות של שינוי התזונה (אני בפירוש מבקרת יותר בשירותים
). היום בערב ארוחה משפחתית חגיגית. לא מתכוונת לשמור עד לשלב הקינוח, רק להרבות בירקות כדי "להיסתם". מקווה שהסלט בצהריים "יחזיק" אותי.

מעיןבר

New member
טוב, לא סתם נסיגה

זאת ממש נפילה
סיימתי קודם את השלווה הזכורה ל" טוב". לארוח"צ עשיתי סלט גדול ומושקע (עם ביצה קשה וטונה במיים וביוגורט 0% כדי שלא יחסר חלבון). זה לא עזר, הייתי חייבת לחסל את שאריות החזה עוף והריזוטו מאתמול בערב - ממש התקפת רעב.

lulyK

New member
שלווה? איזו נסיגה מחושבת ../images/Emo13.gif

אני נסוגתי בעזרתה האדיבה של חבילת שוקולד מריר ללא סוכר (כ-600 קלוריות כמדומני)

ואני כבר "תקעתי" בראוניז בארקפה

ועוד אנחנו יוצאים עם חברים הערב לקופי בר בת"א....מה יהיה? שלא לדבר על ארוחת צהריים שאנחנו מוזמנים מחר....

lulyK

New member
חזרנו עכשיו מחברים.

לרוע המזל, היא החליטה לנסות את המתכון לעוגת השוקולד גנאש שפירסם אייל שני במוסף הארץ. מאד הצליח לה
. מחר בצהריים אנחנו במנטה ריי. יום ראשון, שבוע חדש.

מקווה ביום ראשון להתחיל

הכל מחדש בצורה יותר מושקעת. מחכה לך לתמיכה יום יומית.

מעיןבר

New member
כל אחת והחולשות שלה ../images/Emo8.gif

אני אוהבת שוקולד אבלך לא מחסלת חבילות. נינושים הרבה יותר מקשים עלי את החיים אבל הסכנה האמיתית שלי היא מרשמלו. לפחות אין בזה שומן

lulyK

New member
כשאני לא בדיאטה

גם אני לא מחסלת חבילות
. די בדומה לך, האויבות האמיתיות שלי הם הסוכריות בכל הקנדי לנד. די, זהו, מהיום - לא מכניסים אויבים הביתה.

מעיןבר

New member
היום כבר היה ה-ר-ב-ה יותר טוב

אחרי שבערב נפרצו כמובן כל הגבולות בארוחה המדהימה שזיוי בישל. אמנם אכלנו צהריים היום בחוץ ולא חיפשתי איך לשמור, אבל פשוט אכלת מנה בגודל סביר...

liat ליאת

New member
לא הספקתי אתמול להגיב...

אבל אם הבעיה שלך היא שלווה אז את עוד בסדר. הבעיה שלי היא וופלים עם קרם וניל. וזה תמיד במבצע 1+1. כלומר את אוכלת אחד ולוקחת עוד אחד מתנה

וגם העלייה במישקל היא בשיטת

חבר מביא חבר... אני חולה על פסק זמן הקלאסי!!!

למעלה